London: The Unification of Mankind

Hoi lieve mensen,

Bij deze kondig ik aan dat ik aanstaande vrijdagavond 3 december 2021 een extra Zoom ga houden over London. In het Albion/Engeland/Merlin traject zijn we hier al mee begonnen, maar omdat tijdens de resterende 2 Zooms de aandacht dient te gaan naar andere meridiaanpunten in onszelf en het Engelse grid, heb ik besloten om een nieuwe Zoom te wijden aan Londen. Tijdens mijn wandeling in het bos voelde ik sterk dat er wat meer aandacht nodig is voor dit innerlijke krachtenveld. Er mogen meer formules zichtbaar en voelbaar worden.
Deze Zoom is voor iedereen te volgen, ook wanneer je niet hebt deelgenomen aan het 3-voudige traject.
Tijdens deze Zoom hebben we alle tijd om London nog veel meer te ervaren. London als innerlijke hoofdstad van de wereld met de formule voor de verening van de mensheid en daardoor ook de formule voor de Great Unification tussen (buitenaardse) rassen. London is het epicentrum voor energiemanagement en de blauwdruk waarin de werkelijke betekenis van het ‘Koninkrijk verenigen’ aanwezig is. We mogen herinneren hoe we in ons hart naar een volledig mannelijk en vrouwelijk bewustzijn kunnen shiften. Een veld waarin mannelijk en vrouwelijk elkaar weer volledig weet te vinden, in onszelf en buiten onszelf. London is de codenaam voor de innerlijke ‘know-how’. Tijdens deze avond gaan we nog veel verder in waarom London de financiĆ«le hoofdstad van de wereld is, en waarom de GMT (Greenwich Mean Time) gecentreerd is in Greater London. Het is het meesterschap over tijd en energie. Hoe werkt de GMT door in de innerlijke psychologie en hoe kunnen we veel bewuster werken met de krachtenvelden van innerlijk London om de ‘tijdshack’ volledig te doorzien en de laatste verkrampingen vrij te maken?
Ook gaan we tijdens deze avond werken met de codes van Trafalgar Square, Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, The London Eye, Thames, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral, 10 Downing Street, Temple Church en de rol van de Windsors. We gaan naar een groter overzicht van wat London is en werkelijke formule het vrijmaakt voor een intergalactisch krachtenweb voor de mensheid op Aarde. Tijdens de avond zal er een diepe balans zijn tussen meditaties en kennisuitwisseling.
De Zoom-avond begint om 19:00u en eindigt rond 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling voor de avond is 11 euro per deelnemer (speciale prijs). Wanneer je niet live kunt/wilt deelnemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen voor 11 euro. Iedere live deelnemer krijgt de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het telegram forum.
Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze mail door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet tot vrijdagavond.
Love, Nanco Immanuƫl