Malta: The Human Source Template

3 avonden traject op: 11, 13 en 15 juni 2021

Hoi lieve mensen, ik ben ontzettend blij en dankbaar om aan te kondigen dat er volgende week een Zoom traject van 3 avonden is over de blauwdruk van Malta en Gozo. Malta IS het centrumpunt van de Middelandse Zee en daardoor een centraal verbindingsstelsel binnen ons interdimensionale, kosmische bewustzijn. Malta is de grote samenhang van alles. Malta is de oneindige aanwezigheid en de doorgang van wat wij hier ‘middenweg’ zijn gaan noemen. Malta is de geboorteweg van de grote stilte waarin letterlijk wegvalt. Malta is de basis van Moeder waarin de gehele galactische psyche aanwezig is, waar de moeder een basis biedt om alle ‘stemmen’ te horen, zodat alle projecties volledig afgepeld kunnen worden. Malta is het bewustzijn waarin alle ‘belangen’ worden behandeld, waarin alles wordt gehoord en gevoeld en wat er echt gecommuniceerd wenst te worden. Malta is de grote innerlijke doorbraak waarin de oorsprong psychologie en de schaduwdans, die voort is gevloeid vanuit oorsprong elkaar weten te raken. Het is een overzicht vanuit essentie wat er echt gecommuniceerd wordt en wenst te worden. Deze oerwijsheid en kennis zorgt ervoor dat we voorbij het wolkendek van triggers kunnen waarnemen. De ordening herstellend van wat-is in relatie tot schaduwstructuren. Oorsprong verbinding en inpluggen in de kennis van splitsing. Malta is meesterschap m.b.t. de dans tussen eigenheid en verbinden. Malta is precisie: In puurheid helemaal bij jezelf zijn in verbinding, om van daaruit te verbinden met andere wezens. Malta is een grote motor om de ordening van de schepping te doorzien. Malta is de wijsheid, de kennis, dat ieder zijn/haar rechtmatige plek kan innemen, binnen zichzelf, binnen het geheel. Malta is de grote afpeller van de niet-ordening. Het kunnen belichamen van de ordening van creatie is Gozo. Gozo is de beeindiging van de niet-ordening. Malta en Gozo staan symbool voor het oorspronkelijke verbindingsstelsel binnen onszelf en het collectief van wezens. Malta is de innerlijke weg van eenheid en vereeniging, zoals het werkelijk is. Malta is de zetel van werkelijke alchemie en het onderscheidende vermogen met betrekking tot verbinden in heelheid en het verbinden vanuit onbewuste, subtiel scheve motivaties vanuit angst. Malta is de grote motor om het verbindingsstelsel van de onbevlekte ontvangenis heel precies en secuur te laten groeien in het menselijke bewustzijn. De werkelijke balans tussen essentie en niet-essentie. Malta en Gozo zijn frequentiezones die onderdeel zijn van ‘The Last Judgment’ en ‘Openbaringen’.
Malta en Gozo symboliseren het snijpunt, het onderscheidende vermogen tussen wat werkelijk, absoluut waar is en wat zich subtiel voordoet als relatieve waarheid. Malta is als een grote wereldkaart waarbinnen er vrijheid is binnen het absolute en relatieve. Malta en Gozo zijn de bewustzijnsvelden waarin de Moeder alles hoort, alles ziet, waardoor ieders belangen behartigd worden. Hierdoor wordt de essentie in en achter de kernsplitsing helder en bevrijd de mens zich van de instandhouding van de eeuwige loop.
Malta en Gozo symboliseren het inheemse, de intacte kwaliteit van Moeder om in haar werkelijke blauwdruk te zijn, zodat overal onderscheid gemaakt kan worden, en alles werkelijk verstaan kan worden. Malta is een generator voor wereldwijde kennis mbt onbevlekte ontvangenis. Malta is de grote afpeller van de breuklijn waardoor volledige puurheid, volledige aanwezigheid hier heel bewust is. Het in de kern afpellen van de matrix door pure erkenning. De innerlijke Moeder in haar grootste reikwijdte, haar afstemming. Wanneer de mensheid IS en door de breuklijn aanwezig is ontstaat de kaart van het kosmische en galactische menselijke erfgoed. Het grote geheugen waarbinnen de kennis aanwezig is, de communicatie aanwezig is met de 12 ouderlijke rassen (elders), die de mensheid hebben geschapen. Met Malta en Gozo begeven we ons in deze frequentiezones en tegelijkertijd in het grote web waar er geestelijke wapenschilden voor zijn geplaatst. 12 Apostelen als de vervanging van de 12 ouderlijke rassen. Dit schaduwgrid wordt in stand gehouden door de Knights of Malta (de Orde van Malta, de voormalige Orde van John the Baptist). Ook loopt het samen met het ‘verhaal’ van Paulus die met zn schip strandt op de rotsen van Malta. Wat betekent dit verhaal nu werkelijk alchemistisch, in het simulatiemodel?
Malta is de grote innerlijke initiator waarin het Moederbewustzijn aanwezig is en tegelijkertijd terugshift in haar ancient knowledge van onbevlekte ontvangenis. Het is een grote geleider voor de innerlijke disclosure met de ouderlijke rassen van de mensheid.
Malta is de atomaire sfeer en de ruimte tussen de atomen. Malta is de grote geleider voor werkelijk eenheidsbewustzijn in Great Mother. Dit is de reden dat lineair gezien Malta een aantal van de oudste Moedertempels op Aarde in haar draagt.
Malta en Gozo zijn de blauwdrukken waarin de mannelijke en vrouwelijke realiteiten, essentie en dualistische emoties (binnen dit programma) volledig worden gezien, doorzien en weer samenvloeien in het overkoepelende.
Malta is ‘de poort’ om terug te shiften naar het oorspronkelijke universum waar we werkelijk vandaan komen. Het betreden van een totaal andere wereld.

Tijdens dit 3-voudige Zoom traject gaan we talloze gelaagdheden van Malta en Gozo in onszelf doorlopen. Hoe passen Malta en Gozo in elkaar? Hoe vormt het één context? Ook zullen we kort de blauwdruk van Comino meenemen.
We gaan in diepgaande afstemming om aanwezig te zijn in de atomaire en tussen atomaire-ruimtes, één met onszelf en de Elder races. We betreden de basis van het eenheidsbewustzijn. De shift naar het bewustzijn van onze werkelijke motivaties.
Hierin balanceren we de kennis van de ancient temples zoals Hagar Qim, Ggantija, Ta Hagrat, Mnajdra met de programma’s van de Orde van Malta (centrale Sint Jansco-kathedraal te Valletta), Mdina en Ta Pinu (Gozo). Hoe vormt het één geheel? Hoe liggen de verbanden en hoe werkt het binnenin onszelf?
We gaan vooral ook veel voelen en ervaren. We gaan Malta en Gozo ervaren. We gaan de innerlijke alchemie betreden om dit communicatiesysteem in onszelf uit te lezen. Hierin gaan we nieuwe velden binnen met betrekking tot de onbevlekte ontvangenis en het buitenaardse elder contact. Moge we Malta en Gozo in vele gelaagdheden gaan erkennen en doorvoelen.
Het wordt een zeer diepgaand, heel intermenselijk en intergalactisch Zoom traject over één van de primaire levensaderen van ons bestaan.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Praktisch: Dit Zoom traject begint op vrijdagavond 11 juni 2021, deel 2 is op zondagavond 13 juni 2021 en het laatste deel is op dinsdagavond 15 juni 2021. Het is mogelijk om live mee te doen, of de opnames te ontvangen. Iedere deelnemer krijgt ook de opnames. Mocht je op 1 of 2 avonden wel live mee kunnen doen en op één van de avonden niet, dan is dat ook helemaal ok. Voel je vrij om op jouw eigen unieke wijze Malta heel bewust te beleven.

We beginnen alle 3 de avonden om 19:00u en het duurt tot 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u.
Dit traject bied ik aan voor een speciale prijs van 40 euro per deelnemer. (voor alle 3 de Zooms). Mocht je alleen de opnames willen hebben is de uitwisseling tevens 40 euro. Het is tevens mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen. Mocht je dit willen, geef dit aub even aan in de mail.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com .
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.