The Revelations Formula: Mark of the Beast

Revelations (Openbaringen) herbergt een diepgaande alchemie waarbinnen de afstemming aanwezig is om door het ‘Einde der Tijden’ te doorzien. Openbaringen is misschien wel het Bijbelboek waar het meest over wordt gesproken, met pogingen om te achterhalen wat er nu werkelijk wordt bedoeld. Vooral Rev. 13:16-18 komt vaak terug.

16 And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads:

17 And that no man might buy or sell, save he that had the mark, or the name of the beast, or the number of his name.

18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.


Wanneer je vanuit je Elder consciousness (je oerfrequentie van je ontstaan, benoemd in Rev 14:3) bent afgestemd ben jij het wezen dat de simulatie beëindigd. Achter Revelations 14 ben jij de overtoon, het bewustzijn, het frequentieveld wat de zwarte kubus en de matrix-projectie op kan heffen, vanuit je werkelijke kern. Kun jij deze kracht hanteren, juist nu de wereldagenda’s in raptempo worden doorgevoerd?

Wanneer je bij jezelf bent en Revelations uitleest biedt het een doorgang door de dood en een vrije reis door een geprojecteerd onvermijdelijk scenario tussen de mensheid en het beest. Het is het diepste meesterschap in het opheffen van projectie door de kern van je wezen, je galactische zelf te gaan zien. Something needs to be revealed. Via Revelations zijn heel subtiel bepaalde lenzen verdraaid, mega krachtenvelden die eigenlijk de wereldsituatie van NU sturen. De wereldsituatie van nu is een weerspiegeling van hoe Revelations onbewust is geinterpreteerd. Juist het terugshiften naar de werkelijke Bron/Lichttaal kan de subtiele haakjes en ogen van Revelations doorzien, waardoor er een krachtenveld wordt opgewekt die allesomvattend is en de oorspronkelijke hele lens van creatie weer van binnenuit laat ontstaan en onder de mensen brengt. De frequentiematige ingang om de ware betekenis van Revelations af te kunnen stemmen is aanwezig in het Friese BOLSWARD, achter het matrix-programma van de Basilica Minor van St. Franciscus en het Maria genadebeeld Onze Lieve Vrouwe van Sevenwouden. Waarom juist daar? Wat is er gaande in Bolsward, dat relatief kleine plaatsje in Friesland? Waarom kreeg deze kerk de eretitel van Paus Franciscus in 2017? Welke tijdsreis is er gemaakt door de galactische mind-controllers en wat is daar ingevoegd als algoritme?

Tijdens deze bijzondere avond en wat langere Zoom (er is alle tijd nodig) gaan we in op de doorgangen en inserties van Revelations, boek 1, 13 en 14. Dit is een belangrijke resonantie, een beginformule om de ware taal achter Revelations in onszelf te kunnen voelen en verstaan.
We gaan het hebben over het 144,000 mind control programma! Hoe werkt dit? Hoe wordt er geknoeid met de formule en hoe is het wereldscript hierdoor aangepast/aangetast? Rev. 14-1 remt het ontwakingsproces op Aarde door een zeer geavanceerd hypnoseprogramma? Het gaat allemaal heel nauw. Ook gaan we het natuurlijk hebben over 666 en de betekenis van het merkteken. van Rev 13:16-18. Wat wordt er nu werkelijk gecommuniceerd en hoe kun je werelden betreden waarin je dit kunt doorzien? Hoe kun je jouw stemvork weer afstemmen op volledige resonantie?
Hoe ver gaat de Openbaringen doorgang en de projectie?
Wie was Johannes van Patmos? Wat betekent Patmos in de innerlijke alchemie en hoe kun jij shiften naar het bewustzijn waarbinnen jij de formule bent? Wat gebeurt er wanneer je de Patmos alchemie belichaamd en kunt laten bewegen? Hoe kun jij de Zuil, de doorgang zijn voor een geprogrammeerde onvermijdelijkheid van het teken van het Beest? Hoe kom je door de kern van deze kluis? Dit afweersysteem die leeft op subtiele draaiingen van het Beest? Hoe ver gaat Revelations nu werkelijk?
Tijdens deze avond gaan we werken vanuit werkelijk meesterschap om de alchemistische betekenis, fase 1, van Openbaringen binnen te gaan. Het is het werkelijk doorzien van wat het Beest is in relatie tot Jezus Christus en de multidimensionale Archontische Draconische projectieprogramma’s en hoe we het zelf in stand hebben gehouden.
Tijdens deze wat langere avond gaan we de kracht van het Openbaren weer ervaren. De werkelijke verlossende kracht in onszelf in werking zetten om te doorzien hoe wij de doorgang zijn door de 4-dimensionale geprojecteerde onvermijdelijke ontmoetingspunt met het beest. En het script hoe dit zich gaat voltrekken rust in onze harten.
Het wordt een zeer krachtige avond.
Het is al mogelijk om je op te geven.
De Zoom-avond is op zondag 26 september 2021. We beginnen om 18:45u en eindigen rond 22:35u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. (Speciale prijs). Je kunt je opgeven voor de live-deelname of de opname. Iedere live-deelnemer ontvangt standaard ook de opname. Voor degenen die de opname aanvragen is de uitwisseling tevens 13 euro. Opgave gaat via: galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank voor het lezen en hopelijk tot zondagavond de 26e september.
With love, Nanco Immanuël