Masculine Consciousness

Dag lieve mensen,

Op vrijdagochtend 10 februari 2023 geef ik een nieuwe up-to-date Zoom over het oorspronkelijke mannelijke bewustzijn. Hierin zullen we afreizen naar het oorspronkelijke alchemistische ontwerp om in ons eigen hologram te zien wat er in-en-achter het mannelijke veld aanwezig is. Het woord ‘mannelijk’ is een referentie voor de alchemie van de Geest. Het mannelijke bewustzijn is de Geest, het geheugen van wie we zijn en waar we vandaan komen. Achter het mannelijke veld is de trilling van onze oorspronkelijke blauwdruk en het potentieel het van ons wezen.
Het mannelijke bewustzijn is de Geesthoeder van wat-is, wat iets-is, waarvoor iets werkelijk gecreĆ«erd is en de waardigheid van wezens. Het mannelijk bewustzijn is de oorspronkelijke rechte lijn van veldhoederschap. Het is de pure Bron-aanwezigheid in veldhoederschap. Het is de Spirit van het HART! De kracht van het veld. Het mannelijke bewustzijn in jou zou je dus kunnen ervaren als het aanwezige bewustzijn in jou die in de Geest, als Bron, weet wat iets is! Het is het geheugen waar bijvoorbeeld Vader, Moeder, Kind, Vrouwelijk, Mannelijk, Planeten, Sterrenstelsels, elementen voor zijn gebouwd. Het is de ‘poortwachter’ zijn van de Geest der werelden. Het is de Geest achter alle mystiek en de Geest der Eenheid, hoe alles zich verhoudt tot elkaar. Het is de FORCE van de gemachtigdheid, de oorspronkelijke autoriteit die een wezen in zich draagt. De verwezenlijking, het voelen, het worden van deze alchemie in geschapen werkelijkheden wordt ook wel vrouwelijk genoemd. Het kunnen ontvangen, het kunnen belichamen, het toe kunnen passen in jezelf wordt vrouwelijk genoemd. Het vrouwelijke is de manifestatie van de hoogste Geestelijke werkelijkheden.
Het mannelijke veld draagt een ongekende gevoeligheid van de Geest. De lijn ZIJN waar het nu werkelijk om gaat, achter alle gevallen percepties. Voor deze werkelijkheid op Aarde is het mannelijke veld het wezen in jou die trilt achter dit alles. De Geest die aanwezig is, de dans leidt zodat je werkelijk herinnert wie je bent en wat je hier komt doen. Deze stootkracht is bedding-biedend, jouw eigen ‘hoofd van de tafel’ zodat je vanuit volledige waardigheid hier kunt zijn en leven.
Tijdens deze Zoom gaan we helemaal terug naar de oorsprong van het ontstaan van wat we hier ‘mannelijk’ zijn gaan noemen. In jouw hologram mag je deze ZIJNS-staat, deze rots, deze stabiliteit herkennen. Het oorspronkelijke mannelijke veld is de stabiliteit van de Geest die ten aller tijden het veld open houdt voor Bronbesef, zodat je basis stabiel is. Trillend vanuit je kernidentiteit, voorbij stemmingswisselingen en door de verschillende gelaagdheden van de psyche kunt heenbewegen. Jezelf in en door alles heen ZIEN in wat is. Juist omdat we zo diep naar de Geest gaan van de mannelijke reikwijdte kunnen we ook zien hoe de mannelijke schaduwstructuren zijn ontstaan. Wat is nu eigenlijk de werkelijke mannelijke wond, voorbij alles wat wordt geloofd dat het is? Hoe hebben de Archonten het oorspronkelijke mannelijke veld overschreven en van daaruit deze trilling vastgezet in de mannelijke biologische lichamen? Waar zijn mannen nu eigenlijk naar op zoek? En hoe zit het met het hologram/de frequentie achter de penis? Wat wenst er nu eigenlijk gevoeld, ervaren en gecommuniceerd te worden? Hoe ligt de lijn achter de penis en het hartsbewustzijn? Hoe kun je de Geest en oerwond van het mannelijke veld inzichtelijker maken? Hierin gaan we ook naar realiteiten waar de meeste mannen zelf geen weet meer van hebben, binnen het hacken van de ziel.
Tijdens de Zoom gaan we veel meer feeling ontwikkelen met de mannelijke, kosmische en menselijke psychologie. We gaan de bibliotheek in van de Fallus van Osiris om meer bewust in te pluggen in de oorsprong/schaduwvelden van wat we hier mannelijk zijn gaan noemen. Kijken voorbij de plaatjes en scenario’s.
Ook zal ik de blauwdruk meenemen van Rembrandt’s ‘De Vaandeldrager’, die door de Nederlandse Staat voor 180 miljoen euro is gekocht van de Rothschild familie. De Vaandeldrager reist al een tijdje door Nederland, door alle 12 provincies om deze zomer uit te komen op zn laatste verblijfplaats: Het Rijksmuseum in Amsterdam. Vorige maand was de Vaandeldrager in Arnhem en heb ik het bezocht. Hoe staat de Vaandeldrager in relatie tot al het bovenstaande?
Tijdens deze Zoom gaan we afstemmen, meditaties/transmissies doen, kennis uitwisselen om heel bewust de oorspronkelijke reikwijdte van het mannelijke veld aan te zetten. Het belooft een zeer krachtige Zoom te worden.
Je bent van harte welkom om erbij te zijn.

De Zoom is op vrijdagochtend 10 februari 2023. De zoom is van 09:10u t/m 12:20u. We beginnen iets eerder omdat ik mijn jongste zoontje op dien te halen van school. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl