Matterhorn: The Spirit Blueprint of Switzerland

Donderdag 17 juni 2021

Hallo lieve mensen, wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat er een Zoom gaat komen over het bijzondere bewustzijn van Zwitserland! Tijdens deze Zoom zal vooral het Matterhorn-bewustzijn centraal staan. Het communicatie-rasterwerk dat aanwezig is achter deze berg en door deze berg heen is van essentieel belang om bewust waar te gaan nemen. Tevens is de Matterhorn een essentieel frequentiesysteem voor de Galactic Alliance, om letterlijk vanuit pure Geestcommunicatie door deze materie heen te kunnen communiceren met ons hier op Aarde!

Zwitserland heeft een uiterst merkwaardige rol (gehad) in onze wereldgeschiedenis. Het land is 3-talig (en meer), is bekend om haar banken, haar constructies, haar zelfbenoemde neutraliteit. Zij levert de wachters voor het Vaticaan (Zwitserse Garde). De Hoge Alpen zijn in haar schoot aanwezig. Zij danst in hoge hoogtes en grote dieptes qua bewustzijn en schaduwstructuren. Waar ongekende, buitenaardse schoonheid en programma’s als CERN, de BIS en de Verenigde Naties elkaar ontmoeten.

Zwitserland is de keyholder van de belichaming van de Geest. Zwitserland is de keyholder tot de kennis van ‘in de materie zijn, en hoe los te komen van de matrix-materie’. Zwitserland is het kruispunt, het ontmoetingspunt waarbinnen deze realiteiten samenvallen en één geheel vormen. Zwitserland is de innerlijke initiator waarbinnen onze vermogens aanwezig zijn om te kunnen onderscheiden wat de ‘Heilige Geest’ werkelijk is en wat zich voordoet als Heilige Geest. Zwitserland is het oorspronkelijke definiëren wat Sacredness werkelijk IS. Zwitserland is het samenkomstpunt van werkelijke belichaming van the Great Spirit of net niet aanwezig zijn, waardoor je bewustzijn zichzelf ervaart in andere Geesteskrachten, wat astraal ingevoegde simulaties zijn. Het aanwezig zijn in een externe Geest zonder jouw bewustzijn en consensus, hoe subtiel dan ook, leidt tot een dualistische ervaring waar het machtsvacuum (New World Order) zijn rechten aan ontleent. Letterlijk gestoeld zijn in een andere realiteit, wat het Vaticaan ‘de Heilige Stoel’ noemt. De Zwitserse Garde is als een beschermingslaag van deze onbewuste, astrale conditionering.
Het oorsprong veld van Zwitserland heeft een zeer vitale rol om de mensheid te ondersteunen op haar weg door het ‘Einde der Tijden’ hologram. Hoe kun je tegelijkertijd in de materie zijn en los zijn van de materie?
Tijdens deze Zoom gaan we aan het werk met verschillende (innerlijke) Zwitserse krachtplekken om de essentie van onze Geestkracht weer in beheer te nemen en het Zwitserse Garde pantser veel verder onder de loep te nemen. Hoe werkt deze schil?
We gaan o.a. werken met de vortexen van Basel, Gotthard, Berner Oberland om Zwitserland meer te scannen. Dit is een ingang voor deze avond.
Daarin gaan we vooral centreren in het gigantische bewustzijnsveld van de berg Matterhorn. De Matterhorn herbergt een zeer vitale opening waardoor de mensheid zich vrij kan maken van de gemanipuleerde kristalprogrammering wat wij hier als de vaste materie ervaren. De Matterhorn herbergt de innerlijke kracht om de materie letterlijk ‘krom te buigen’, zoals Neo in de matrix de lepel buigt. Meesterschap over de materie door de frequentiezone waarbinnen deze materie wordt gedroomd liefdevol terug te hacken. Je mag jouw volledige bewustzijnspotentieel weer leven. Ik zal tijdens de afstemmingen ook tools meegeven hoe je kunt werken met de krachtenvelden van Matterhorn en de Geest achter deze materie weer te laten communiceren vanuit en met de Moedercel. Tijdens de meditatie zullen we totaal nieuwe Zwitserse bewustzijnsvelden aanboren. Moge je de materie verder doorzien en feeling hebben met de fysieke mogelijkheid om ‘Great Spirit’ te ervaren en leven. Jij bent de Moedercel, de kern van het onderscheid tussen wat Spirit is en wat er van wordt gemaakt in het subtiele onbewuste. Laten we precies zijn!

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn en deel te nemen aan deze krachtige Zoom avond.

Deze Zoom avond is op donderdag 17 juni 2021. We beginnen om 19:00u en eindigen om 22:30u. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere deelnemer krijgt na afloop ook de opname. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn is het ook mogelijk om de opname te bestellen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen. Voel je aub vrij om deze mail door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hartelijk dank en wie weet, tot dan!?
Love, Nanco