Quantum Consciousness: Meeting Your Galactic Command Team

Aloha lieve wezens,

Op maandagochtend 2 oktober 2023 geef ik een nieuwe Zoom over het volledige navigator-bewustzijn, kapitein zijn op jouw schip, en de her-ontmoeting met je Galactic Command Team.

Tijdens een tweetal gerichte afstemmingen gaan we een reis maken in onze eigen interdimensionaliteit waarin we een nieuwe dimensie ingaan van ons eigen ‘ruimteschip’. Jij bent de Bron van je eigen speelruimtes. Binnen deze ruimte maken we contact met de oorspronkelijke infrastructuur van jouw heelheidswezen. Wat zijn de cellulaire capaciteiten van dit heelheidswezen die verborgen worden gehouden en hoe kun je deze vermogens in beweging brengen? Hierin gaan we ook bewust kennismaken met het convenant van heelheidswezen, waarbinnen jouw Spirit Team, jouw Galactic Command Team verblijft. Het is als een Ronde Tafel van gelijkwaardheid, waar er vele wezens zijn met eigen expertises, communiceren vanuit het veld. Een oceaan aan bewustzijnservaring: Wezens die een alliantie met elkaar zijn!
Tijdens deze interdimensionale reis gaan we opnieuw afreizen in nieuwe dieptes van het heelheidswezen om je eigen Galactic Command Team te ontmoeten. Er bewust contact mee te maken. Dit is een gevoelsding: Een vermogen om in te loggen in een communicatiesysteem die voor jou EIGEN is.
Hoe zit het nu met jou, gidsen, begeleiders? Hoe kun je de verschillende lagen van communicatie waarnemen binnenin jezelf, zodat je jezelf leeft en begeleid in wat je hier werkelijk komt doen op Aarde?
Hoe kun je iedereen keer vanuit bewuste afstemmingen werken met de gevoelscommunicatie, het telepathische en de communicatie van het absolute weten?

Tijdens deze workshop via Zoom gaan we 2 reizen maken in ons eigen bewustzijn om de resonantievelden te ervaren waar jij samen bent met je heelheidswezen, het collectief, en ook specifiek jouw Galactic Team. Jij bent de Bron van jouw stemvork die deze communicatie kan stimuleren. Dit gebeurt van binnenuit! Jij bent de werkelijke ‘ascended master’.
We gaan het gevoel van innerlijke begeleiding wat verstevigen, bekrachtigen en verder kristalliseren. Het wordt een prachtige reis binnenin ons ongelimiteerde bewustzijn. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op maandagochtend 2 oktober 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël