Merlin Consciousness: Empowerment of the Reality Shifters

Dag lieve mensen,

Wat ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik op dinsdag 23 januari 2024 weer in Centrum Helios te Heerde, Gelderland ben! Een prachtige, unieke locatie waar we in alle rust en ruimte de dieptes van ons wezen kunnen betreden. Ik wil Anja en Jan-Willem van harte bedanken voor het mede-mogelijk maken van deze dag.

Deze dag staan in het teken van het Merlijn-bewustzijn in onszelf. Merlijn staat natuurlijk in de mystiek bekend als een magiër, maar wat is dit bewustzijn nu eigenlijk in onszelf?

Merlijn is jouw volledige toegang tot jouw bewustzijnslijnen, tot jouw geheugen, de bewuste ervaring van jouw gehele ‘evolutie’ als wezen. Het is het behoud van jouw bewustzijn, je Bron-VONK, voelend en wetend hoe de lijnen nu werkelijk liggen. Wie ben jij en wat is er mogelijk? Wat behoort jou toe binnen het geboorterecht van wie jij bent, als heelheid? Hoe kun je volledig operationeel zijn in het veld-der-mogelijkheden om te herinneren wat er allemaal mogelijk is met jouw bewustzijn? Hoe kun je van binnenuit jezelf ‘terug-bewegen’ naar alles wat je in oorsprong bent?
We gaan terugkeren naar het bewustzijn van magie, ofwel bewust-toegepast-bewustzijn, bewust-toegepaste creatievermogens.

Jouw Merlijn speelt met realiteiten, met geestesvermogens, met voorstellingsvermogens, met het manifest maken van werkelijkheden die volledig leven in jou. Het is het vermogen om spelenderwijs zelf overal het antwoord te zijn, je daar waar nodig is in-en-door te bewegen. Jij bent het behoud van jouw oorspronkelijke levensstroom, die bewust op de eerste plek staat! Merlijn is een reality-shifter. De collectieve Merlijn is het domein van vele reality-shifters die de belichaming zijn van doorzettingsvermogen, creativiteit, vindingrijkheid, speelsheid, joy en het bewuste veld-der-mogelijkheden.

Het Merlijn-bewustzijn is erg omvattend en nodigt je uit om in alles het knopje om te zetten. Het is meer dan alleen een mind-set. Het is het volledig in beheer nemen van alles wie jij bent en vrij te maken van wat niet werkelijk bij jou hoort. Merlijn is als een liefdevolle tornado die armoede/tekort-bewustzijn omzet naar overvloed, hierin maakt het niet uit over welk thema het gaat. Het omvat het gehele spectrum van levensthema’s. Het is het Vuur die nodig is om de aard van hoe we de realiteit waarnemen te shiften, zodat het weer klopt met jou en het Bron-bewustzijn.

Merlijn in jou is eenheid, de unieke balans tussen speelsheid en het werkelijk serieus nemen van jouw innerlijke stem. Jij bent hier op jouw levenszaad, jouw blauwdruk, op jouw unieke wijze te ontkiemen en in de wereld te zetten.

Tijdens deze prachtige, diepgaande activatiedag/workshop in Heerde gaan we door middel van transmissies/meditaties, een oefening, kennisuitwisseling, bewuste ademhaling en beweging de reikwijdte van het Merlijn-veld op AAN zetten. We gaan ervaren hoe het is om werkelijk KOSMISCH te zijn. Het Kosmische ZIJN! Tijdens de transmissies gaan we geheel naar ons eigen, unieke bewustzijn om te ervaren wat er allemaal mogelijk is in het domein van jouw Merlin!!! Een ruwe diamant die met volle aandacht geslepen mag worden en tot wasdom mag komen. Jij bent hier als een interdimensionale reality-shifter die volledig mag leven in het veld-der-mogelijkheden.
Je bent van harte welkom om deel te nemen op deze dag.

Warme groet, Nanco Immanuël

Praktisch: Deze dag is op dinsdag 23 januari 2024. De inloop is om 10:00u. De workshop begint om 10:30 uur en eindigt rond 17:15 uur. De uitwisseling is 85 euro per deelnemer. Neem zelf aub je lunch mee, voor een soepje wordt gezorgd. Koffie/thee en versnaperingen zijn inclusief. Je kunt je opgeven via: info@harten-vrouw.nl .

Annuleringsvoorwaarde: Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de workshop dient het gehele bedrag betaald te worden. Bij aanmelding gaat iedere deelnemer hiermee akkoord.