Mother Earth: Unlocking the Lockdown Matrix

Lieve mensen,

Zoals jullie merken gaat de snelheid gigantisch omhoog. Vanaf nu gaat de great cleansing heel snel, zonder onderbrekingen. De Law of One, onze innerlijke interim-managers, zijn aanwezig. Dit heeft te maken met de 2021 frequentie. Er is iets heel belangrijks aan het gebeuren. De Aarde geeft aan dat we nu naar de urgency/emergency zone gaan. Dit is iets wonderlijks mooi. Alles staat nu op scherp. Ook in de alternatieve media wordt er gesproken over de emergency, vaak gekoppeld aan de situatie rondom de VS en president Trump.
Ik kies ervoor om een extra avond te houden op donderdagavond 21 januari 2021 (21-1-21 code) om uit te leggen wat NU de werkelijke urgency/emergency is. Het heeft te maken met het oorspronkelijke convenant van de Aarde en dat de Aarde NU is begonnen aan de grote cleansing. Dit gebeurt op een bepaald frequentielevel waar we NU zijn.

Tijdens deze avond gaan we de diepte in en zal ik uitleggen wat er nu gebeurt. We gaan wereldwijd letterlijk het ‘Emergency kanaal’ in. Tijdens deze avond zal ik vanuit volledige focus en precisie uitleggen wat er gaande is, waar dit mee te maken heeft en waarom NU.
De titel voor vanavond is: UNLOCKING THE LOCKDOWN MATRIX . We gaan de frequentie binnen om in eenheid met het oorspronkelijke galactische aarde-convenant en haar krachtenveld ‘in te loggen’ om door de lockdown heen te gaan kijken. It is time to unlock the lockdown. Het is een frequentiespel. Een motor die opgestart dient te worden. Het is een ‘uitstoot’ van frequenties vanuit de Galactische Aarde, het centrale geheugen van het oorspronkelijke Aarde convenant.
Tijdens deze avond zal ik een verdiepende Uluru-meditatie geven. Deze zal extra bekrachtigend werken op de opname. Uluru heeft volledig te maken met dit alles.

Wil jij deel zijn van deze innerlijke galactische update/upgrade? Je bent van harte welkom. Deze avond is gratis. Het is gewoonweg belangrijk dat deze avond er komt, om het basisveld vele malen te verstevigen en deze kennis in de wereld te zetten. Wel zou het tof zijn als je iets kunt missen om een vrijwillige bijdrage te doen. Hiervan zal ik een krachtig ascensiekristal willen kopen die me bijstaat om nog scherper te zijn in deze 2021 cyclus, waar het begin is van de great cleansing.
De avond begint om 19:20 en duurt tot ongeveer 22:30u. Inloggen kan vanaf 19:10u. Je hoeft je niet persé op te geven, al zou ik het wel fijn vinden om een beetje in te kunnen schatten wie er komt. Hoeveel mensen er komen. Graag echt pas om 19:10u inloggen, niet eerder ivm voorbereidingen.
De link voor de avond is: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09 Password is 565359
Mocht je een vrijwillige bijdrage willen kunnen doen, kun je dit overmaken naar NL19INGB 0701 6631 46 tav NAB Nieling, graag onder de noemer: Bijdrage 21-1

Wil je laten weten dat je komt? Mail me aub op mn gmail adres. galacticheartcentre@gmail.com . Ook kun je je deelname kennis maken via het Telegram forum of me een persoonlijk berichtje sturen op Telegram. Wat voor jou fijn voelt…
Voel je aub ook vrij om dit berichtje door te sturen aan mensen waarvan jij weet dat ze geinteresseerd zijn.

Dank je wel, kanjers.


With love, Nanco Immanuël

www.galactic-heart-centre.nl