Nature Spirit: Een Innerlijke Reis naar het Nimfen-Rijk

Dag prachtige lieve mensen,

Aanstaande maandagavond geef ik een korte workshop/transmissie via Zoom over het betreden van het Nimfen-rijk. We gaan afreizen naar jouw eigen toegang tot de natuurwerelden, het oorsprong natuur-universum om kennis te maken met de bewustzijnsvelden die we hier nimfen (nymphs) zijn gaan noemen.


Deze wonderlijke, bewuste natuurwezens zijn een schakel tussen het oorspronkelijk natuur-wezen zijn en alle afgetakte persoonlijkheidslagen (de aspecten). In de Griekse mythologie worden het halfgodinnen genoemd, die tussen de ‘Goden’ en ‘de stervelingen’ in staan.

Deze natuurwezens hebben toegang tot de vrije ether, en zijn de toegang tot het geheugen waarbinnen er wordt herinnert hoe jij daadwerkelijk beweegt. Kun je de werkelijke lichtcontouren ervaren van jouw vertrekpunt, jouw motivaties, jouw bewegingen? Achter alle programma’s die hier zijn in het sterfelijke hologram, herken je jezelf nog in je daadwerkelijke bewegingen? Hoe jouw oorspronkelijke etherische natuurwezen beweegt, ademt, communiceert, liefheeft, zorg draagt, schept? Het is een hele precise fine-tuning, een meesterschap over de subtiliteit, verfijndheid en grovere energieĆ«n.

Tijdens deze Zoom neem ik je heel bewust op reis in je eigen bewustzijn, in je eigen bibliotheken om de reikwijdte en het communicatieveld van het nimfen-universum te ervaren. Het is een belangrijke schakel, een exacte verfijning waarin het bewustzijn weet hoe door de sterfelijkheid te bewegen. Het nimfen-bewustzijn is daar waar je jezelf begeleid om de bouwstenen te zijn van jouw natuurwezen. In de volledigheid ZIJN wie jij bent.
We gaan in verschillende lagen ervaren wat het nimfen-bewustzijn inhoudt, en wat deze fijngevoelige lagen in werking kunnen zetten. Nimfen komen door de hele geschiedenislijnen terug in mystieke verhalen, en het is belangrijk om nu de bandbreedtes van dit innerlijk universum in het volle bewustzijn te brengen. Tijdens deze transmissie/meditatiereis zal ik ook heel bewust het bomen-bewustzijn, Pan-bewustzijn en de Green Man meenemen om de Nimfen nog dieper in jezelf te kunnen beleven. Hierin zullen we verschillende nimfensoorten gaan herontmoeten, zoals de waternimfen, boomnimfen en creatie-nimfen. Het wordt een zeer vitale, interdimensionale reis in de oorsprong van NATURE. Je bent van harte welkom om mee te reizen.

Deze Zoom is op maandagavond 23 oktober 2023. De zoom is van 19:00u t/m 20:40u. De uitwisseling is 8,50 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8,50 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuƫl