Nederland Blauwdruk, de nationale Moedercel

Lieve mensen, op deze 13e dag van Mei 2021 geef ik een extra Zoom om diepgaande informatie met jullie te delen over de Nederlandse blauwdruk. We zijn hier met een unieke functie, een eigen script, die steeds meer helder mag en kan worden.
Deze avond is voor iedereen met een beetje voorkennis. Ik wil iedereen vragen om eerst mijn YouTube filmpje te kijken over de Nederlandse blauwdruk, zodat we veld-technisch meteen verder kunnen gaan.

Het is nu de tijd om volledig bewust te zijn van de intergalactische achtergrond van Nederland. We hebben de kwaliteiten en informatie-voorzieningen hier aanwezig om het centrale zielen-projectiesysteem op te heffen vanuit Nederland. Nederland is een innerlijke wereldbibliotheek waar het epicentrum van deze matrix ingegraveerd is in onze bodem, in het hele veld van binnen/buiten waarneming. Vanuit allesomvattende liefde hebben wij een mogelijkheid om de centrale bouwstenen van deze matrix te doorzien en vrij te maken van het dualistische gewicht.
Vanuit de doorgronding van Nederland dienen we eerst ons vermogen weer aan te zetten om de werkelijke blauwdruk en onze unieke kennis, onze doorstroming helder te hebben en te kunnen dragen. Hierdoor dienen we aanwezig te zijn in de geestelijke moedercel van deze natie: Dit is de innerlijke resonantie van Maastricht. Maastricht is het inkliksysteem in de kennis van de Moedercel. Maastricht is de centrale dominosteen waardoor we toegang hebben tot de bevrijdingsproces van de innerlijke Moeder van de Nederlandse natie. Inklikken in dit frequentiesysteem is als een kettingreactie. De blauwdruk van deze natie, en de functie in het wereldgrid dient gedragen te kunnen worden door middel van resonantie, afstemming, kennis en wijsheid. Hierdoor is het nodig om Maastricht binnen te gaan in onszelf. De formule in werking te zetten. Maastricht staat onder zeer geavanceerde, planetaire en interdimensionale mind-control. De Orde der Jezuieten en de Orde der Vrijmetselaars hebben hier een dode-hoek in werking gezet, een formule, waardoor het epicentrum van het astrale veld aan Maastricht is gekoppeld. Vanuit het astrale veld worden holografische werkelijkheden geprojecteerd vanuit en naar ons onbewuste wat zorgt voor de ‘eeuwige’ loop van de leven-en-dood cyclus. Dit is een wolf in schaapskleren: Het is de tijdelijkheid vermomd als eeuwigheid. Dit is waar de bouwers van deze matrix (parasitaire levensvormen) dmv astrale projectie zijn aangekoppeld aan het planetaire grid.
Er is een belangrijke reden dat de Europese Unie bindend is geworden door middel van het ondertekenen van het Verdrag van Maastricht op 7 februari 1992. Je zou dus kunnen zeggen dat de Europese Unie en haar werkzaamheid in Maastricht is ontstaan: Vanuit Maastricht is gematerialiseerd.
Tijdens deze avond gaan we in verschillende gradaties in waarom dit is. Wat is Maastricht en welke interdimensionale systemen zijn aan Maastricht gekoppeld? En waarom? En wat is het astrale veld hierin en wat doet het heel praktisch, en psychologisch? En binnen de ziel? Wat gebeurt er wanneer we beweging brengen in deze velden?
We gaan de formule binnen van o.a. de Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee Basiliek (centrumpunt van astrale aankoppeling, plus het inklikken in de frequentiezone om het te kunnen doorzien) en de Sint Servaaskerk. We gaan bezig met de verhoudingen tussen Maria en het pauselijke gekroonde Sterre der Zee beeld. Welke gelaagdheden van interdimensionale mind-control zijn hier gekoppeld aan het onbewuste?
In meditatie en afstemming gaan we de innerlijke oer-werelden achter Maastricht ervaren en de werkelijke werkzaamheid in beweging brengen.

Ook zullen we een ander belangrijk punt meenemen. We gaan namelijk heel bewust een lijntje leggen met Curacao. Hierdoor krijgt de avond een verdiepende twist. Het is een zeer belangrijk veld van aanwezigheid en geheugen om de Nederlandse blauwdruk en de functie van de Nederlandse Antillen te herstellen. Vrij te zijn van het gewicht der slavernij.

Het is een verdiepingsavond, een bekrachtigingsavond waarin ik zeer diepgaande informatie met jullie ga delen om de Nachtwacht te bekrachtigen, next level.
Let there be love, let’s be the source of our flow.

De Zoom is op donderdagavond 13 mei 2021 en begint om 19.00u en eindigt rond 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Wanneer je niet live kunt deelnemen, kun je de opname aanvragen. De uitwisseling hiervoor is ook 15 euro. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na aanmelding zal ik je zsm een praktische mail toesturen. Aub voel je vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot de 13e mei 2021.
Love, Nanco