Nederland Waterland: Overijssel, de Archieven van de Ziel

Dag mooie mensen, op donderdagochtend 16 maart 2023 geef ik een verdiepings-Zoom over de Nederland Waterland blauwdruk. Hoe ligt de relatie tussen onze wezens, de frequentiezone Nederland en het water? Het Nederlandse veld is het geheugen hoe we onszelf opnieuw kunnen initiëren in de Bron-Zijn van onze Waterbeleving. Weer ervaren wat water is als container, verbinder en geleider van alle interconnectedness. Water is het grote behoud van oorspronkelijke informatie. Hoe is alles connected met elkaar in jezelf, in je lijn, in je ziel, in het universum, en nog zoveel meer?
Het Nederlandse DNA is gecreëerd om de rode draad weer op te pakken, om alle werelden terug onder de aandacht te brengen zodat volledige integratie van ons Bron-zijn verwezenlijkt kan worden.
Tijdens deze Zoom gaan we de het innerlijk geheugen van de IJssel in. Een bewustzijnsveld wat de volle aandacht verdient. We gaan een volgende stap maken om Provincie Overijssel in onszelf te ervaren. Één van de 12 draagvlakken die de oorspronkelijke initiatiekracht weer in beweging brengt. Deze provincie symboliseert een reikwijdte waarin we ons Bronbewustzijn en onze ziel kunnen stabiliseren. Er is een bewustzijn waar je gewoonweg dient te zien om vanuit vrijheid werkelijk waar te nemen, van binnenuit/buitenaf. Er is een frequentietoon waarin jouw Bronlicht en water samenvallen, zodat je elke keer kan blijven zien dat jij het water bent: Jij bent de Vaandeldrager die het water zichtbaar maakt. Jij bent de vertaalslag waardoor je in jouw waterdatabase kan zijn. Jij kan zien hoe water in jouw ziel, in jouw lichaam werkt. Jij bent het wezen die kan ervaren dat daardoor het gehele multiversum in jou aanwezig is. Overijssel is het vermogen om de Bron te Zijn van jouw licht, weerspiegelt in het water. Het is het vermogen om sneller door te hebben dat jij de geleider bent van water, voordat de schepper van de matrix impulsen invoegt waarin water eerst buiten jezelf is. Jouw vertaling, jouw voelen en beweging is de basistoon. Dat komt eerst, in stilte en uitlijning, voordat de plaatjes en externe simulatie hun intrede doen. Dit is een belangrijke, want dit stelt ons in staat om te groeien en om werkelijk weer het water te zijn om van daaruit te kunnen leven in het water. Informatie te behouden, zodat de levensstroom is en bewust oneindig door kan gaan. Jij trilt sneller dan de interrupties.
Overijssel is de stabiliteit van jouw positioniering. Jij beheert de identiteit en beweegrichtingen in jouw ziel. Jij wederkeert naar de stabiliteit van jouw initiërende beweging. De stroom is en gaat door. Overijssel verwijst naar het overkoepelende bewustzijn van de IJssel, en de IJssel trilt op het geheugen waarin jij de Bron bent van jouw licht op water. Jij bent en beheert deze SKILL.
Tijdens deze Zoom gaan we diepgaande reizen maken naar de oorspronkelijke, innerlijke alchemie achter de IJssel om te zien wat Nederland Waterland eigenlijk betekent. Waarom ben jij hier? Hoe kun jij als mens, als bewustzijnswezen water containen? Wat zijn hierin de mogelijkheden? Waarom zijn we hier aangekomen in de matrix in wat we zien als Nederland? We gaan hierin nieuwe dieptes zien. We gaan andere invalshoeken, andere belichtingen aanzetten rondom water. Overijssel belicht het innerlijke water.
Tijdens deze interdimensionale reis gaan we in verschillende krachtlijnen van onszelf voelen, ervaren, waarnemen en zien. Dit keer nemen we de drukpunten mee van Kampen, Zwolle en Deventer als containers van de IJssel. Hoe liggen de lijnen/betekenissen van Zwolle, waar Zwolle aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht ligt? Wat is Zwolle en waarom is het de hoofdstad van Overijssel? Waarom heeft Zwolle en blauwe vlag met wit kruis? Hoe ligt de lijn tussen het Zwolle IJsselkanaal en de IJssel? Wat wordt er werkelijk gecommuniceerd?
Ook nemen we kort Raalte, het Overijssels Kanaal en Haaksbergen mee. In de alchemie, hoe kun je je kanaal, je informatievoorziening mbt Overijssel bewust heropenen? Hoe staat Haaksbergen hierin? Waarom wordt Haaksbergen de ster van Overijssel genoemd, en waarom heeft Haaksbergen een satan-ster in zijn vlag/wapenschild, op een rode en rood/blauwe achtergrond? Wat betekent deze inhaking voor de stabiliteit van het veld en de waarnemer?
Tijdens de afstemmingen/meditaties zullen we Overijssel van binnenuit gaan ervaren. Deze initiërende kracht meer in beweging brengen, meer voelbaar maken en onder de aandacht brengen. Dit krachtenveld, als 1 van de 12 provincies houdt een belangrijke graadmeter open voor de belevingswereld van wezens en de functie van Nederland. Laten we teruggaan naar de roots waarin water en licht in jou samenkomen. Het wordt een zeer vitale bekrachtiging van jouw wezen. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 16 maart 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël