Nederlandse Blauwdruk: De Noord-Holland/Amsterdam-Zaanstad Blauwdruk

Dag lieve mensen,

Op woensdagavond 17 mei 2023 geef ik een (kortere) Zoom ter verdieping van de Nederlandse blauwdruk. Hierin staat een nieuwe formule van Provincie Noord-Holland centraal. Deze zal ik combineren met de 010-code Zoom van vrijdagochtend. Ze volgen elkaar op en klikken in elkaar.
Op woensdagavond gaan we een nieuw pakketje uitpakken in het Noord-Hollandse frequentieveld, waarin de 020-075 coderingen als één alchemistische formule in beweging worden gebracht. Het omtrent hier de verbinding tussen Amsterdam en Zaanstad. Amsterdam als hier HIER-en-NU van het Nederlandse DNA, de geboorte van de Zijns-staat van Nederland. Bibliotheek-hoeder van de betekenis van Nederland. Navigerend in en door het geboortekanaal, zodat we hier in Nederland doen wat we hier eigenlijk komen doen.
Net boven Amsterdam ligt de Zaanstreek, de gemeente Zaanstad. Zaanstad is een samenkomst van verschillende plaatsen, waarin natuurlijk de Zaanse Schans (zie foto) één van de boegbeelden is van de Nederlandse blauwdruk. De Zaanse Schans is één van de plaatjes die vaak naar voren wordt gezet om Nederland te profileren. Het is een (boeg)beeld van Nederland, maar wordt er nu eigenlijk echt gecommuniceerd voorbij alle verhalen en beelden? Wat is de betekenis van de 12 centrale molens? Wat betekent Zaan nu eigenlijk als alchemie? De Zaan is natuurlijk ook de naam van het water hier.
Het wapenschild van Zaanstad wordt gedragen door 2 walvissen, wat vrij uniek is binnen de Nederlandse wapenschilden, en het is een belangrijke betekenis.
Zaanstad, de 075, is binnen Noord-Holland één van de stabielhouders van het VELD. Zaanstad is het geheugen van wie je werkelijk bent los van je lichaamsidentiteit (emotie-emotie identificatie). Zaanstad is een stemvork die alles blootlegt rondom de lichaamsidentiteit en hoe dit holografisch in elkaar is gezet. Zaanstad is de generator van werkelijke vrijheid. De constante doorstroming van zeer precise informatie wat vrijheid is en hoe je oorspronkelijke informatie door de schillen van de lichaamsidentiteit kunt geleiden. Door de mannen-en-vrouwen lichamen IS de feeling, de kennis wat werkelijke vrijheid is. Mannen en vrouwen die heel precies uit de programma’s stappen. Mannelijk vrij, vrouwelijk vrij, simultaan, vanuit de exactheid van Bron-creator. Het is een bandbreedte waarin ‘achter de matrix’ wordt gekeken. Reizen door het wormgat (Wormerveer).
Tijdens deze Zoom gaan we aan de slag met Zaanse Schans, Zaandam, Westzaan en Wormerveer. Hoe ligt de verhouding met Amsterdam? Hoe werkt die innerlijke alchemie? Waarom wordt Zaanse Schans zo naar voren gezet in de internationale beeldvorming van Nederland? Wat betekenen de 12 molens langs de Zaan, voorbij alles wat we denken te zien? Wat betekent de 075 en waarom gekoppeld aan o.a. Zaanstad? Hoe zit het met de walvissen in het wapenschild en de gespiegelde rood/grijze leeuwen, in rood-grijze achtergrond? En hoe staat Zaandam hierin met wel een heel uniek wapenschild, met het symbool van heling, gezondheid, de dubbele slang/helixes gekruld in en door het midden?
Tijdens deze Zoom gaan we een stevige bekrachtiging doen om deze alchemie in onszelf weer heel bewust op (z)AAN te zetten. Dit doen we door middel van meditatie, transmissies en kennisuitwisseling.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 17 mei 2023. De zoom is van 19:30u t/m 21:30u. De uitwisseling is 8 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 8 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël