Nederlandse Blauwdruk Empowerment: Gouda & Het Gouden Nederland

Dag lieve mensen,

Ontzettend fijn om aan te kondigen dat ik aanstaande vrijdagochtend 28 oktober 2022 een nieuwe empowerment Zoom geef over een pareltje in de Nederlandse blauwdruk: Gouda.
Gouda, ooit één van de 5 ‘grootmachten’ binnen het oude Holland, herbergt de innerlijke reikwijdte om te verenigen met het gouden-bewustzijn. Het is het gevoelspunt waarin je opnieuw kunt initiëren vanuit goud, zodat de goud-waarde volledig tot leven wordt gewekt in al jouw ervaringsvelden: Je atomen, cellen, bloedbanen en organen. Omdat Nederland de reikwijdte IS om Bron, en schepping opnieuw in de ether te zetten. Wat betekent het om goud in de ether te zetten? Hoe werkt dit proces in onszelf? En qua drukpunt: Wat verbindt en onderscheidt Gouda van andere krachtplekken hierin? Heel specifiek, wat is Gouda?
Tijdens deze Zoom gaan we ook weer nieuwe elementen toevoegen van Provincie Zuid-Holland.
We gaan verschillende thema’s behandelen:
– De werkzaamheid van het oude stadhuis, waar een belangrijke gezegde op staat: Die bekrachtigend kan werken of misbruikt kan worden. Ben je goud, of beweegt goud langs je?
– De formule van de Kerken: De Sint-Jan en de Gouwe
– Hoe werkt de Kaas-simulatie eigenlijk? Nederland als kaasland, Gouda als kaasstad. Wat wordt er nu eigenlijk gecommuniceerd door alle dimensies heen?
– De alchemie van goud, als innerlijke waarde. Hoe werkt innerlijk goud en waarom is Gouda het drukpunt tot het werkelijke gouden Nederland?
Vanuit afstemming, kennisuitwisseling en een bekrachtigingsmeditatie/transmissie gaan we de Gouda blauwdruk, het meridiaanpunt heel bewust op AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op vrijdag 28 oktober 2022 en begint om 10:00u en eindigt rond 11:40u. Inloggen kan vanaf 09:50u. De uitwisseling is 7,50 euro per deelnemer. Ook voor mensen die de opname willen is de uitwisseling 7,50 euro. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuël