Nederlandse Blauwdruk Empowerment: Zoetermeer

Hoi lieve mensen, dit is weer een Nederlandse blauwdruk bekrachtigings Zoom/meditatie-avond om het veld van Zuid-Holland te bekrachtigen door het meridiaanpunt van Zoetermeer (bij Den Haag) heel bewust te heropenen. Zoetermeer is de 079 van Nederland en de thuisstad van de AIVD, de Veiligheidsdienst van de corporatie/koninkrijk der Nederlanden. Deze Zoom gaat puur op resonantie. Ik heb besloten weer weinig tekst te schrijven. We gaan het pakketje/de formule van Zoetermeer uitpakken. Wat is het in ons interdimensionale bewustzijn?

De empowerment Zoom/meditatie is op zaterdagavond 15 oktober 2022. We beginnen om 19.30u en eindigen om 21:10u. Ik vraag voor deze Zoom een vrijwillige bijdrage. Deze Zoom is voor iedereen te volgen.
Gegevens: Password is: 565359 . De link is: https://zoom.us/j/8565597165?pwd=Z0FmTE9GMEJXamlLcVNNVlRMS0pQdz09
Na afloop zal ik de downloadlink een week lang op deze pagina plaatsen, en tevens ook in het Telegram Forum en het Telegram Kanaal. Het is voor iedereen te downloaden. Ik zal het niet naar iedereen persoonlijk opsturen via de mail.
Wil je deelnemen? Laat het aub even weten via het Telegram forum of via galacticheartcentre@yahoo.com . Vrijwillige bijdrages kunnen overgemaakt worden naar NL19 INGB 0701 6631 46 tav NAB Nieling. Hartelijk dank.
Een fijne dag toegewenst en wie weet, tot dan.

Much love, Nanco Immanuel