New Earth Alliance: A Booster Meditation

Lieve mensen, aanstaande vrijdagochtend 27 januari 2023 geef ik een extra Booster Meditatie over het ontwerp van de Nieuwe Aarde. We gaan in deze meditatie naar de golflengte/frequentiezone waar de designers van de Nieuwe Aarde leven. En het mooie hiervan is: Wij zijn de kinderen van dit bewustzijn die in dit hologram die ‘Pilaren’ of ‘Zuilen’ zijn, die de golflengte van deze communicatie heropenen. Wij zijn de handen en voeten, de ontkiemde zaadjes van dit planetaire, intergalactische en kosmische proces. We gaan naar de frequentiezone in ons eigen bewustzijn waarin we in zijn getuned in de oorspronkelijke Nieuwe Aarde frequentie. Dit is de Geest van de Nieuwe Aarde-frequentie. De Geest, de golflengte dient recht te staan. Hierin wordt er een onderscheidt gemaakt tussen het werkelijke zaadje van de Nieuwe Aarde en het programma ‘de Nieuwe Aarde’. Het is een meesterschap over je stemvork. De werkelijke rechtstand van de Nieuwe Aarde Geest, waar wezens de betekenis in henzelf kunnen traceren, is ons geboorterecht. Deze frequentiezone, deze hele specifieke toon, golflengte heeft op Aarde de naam Basel, of Bazel, gekregen. De blauwdruk binnen Zwitserland. Dit is de primaire reden dat de Bank of International Setttlements, en een groot deel van de farmacie zich hier als hoofdbasis heeft gevestigd.
Tijdens deze BOOSTER meditatie gaan we dit meridiaanpunt aanraken. We gaan onszelf rechtzetten in de ontmoeting met de innerlijke, bewuste designers van de Nieuwe Aarde. We gaan als groep iets heel krachtigs neerzetten en een stuk ZIEN hoe het in elkaar zit, door de schillen heen. Een prachtige booster en bekrachtiging in alles wie jij bent. Jij bent allesomvattende liefde. Jij bent de toegang tot het innerlijke AL.
De meditatie wordt vrijdagochtend 27 januari 2023 gehouden van 09:50u t/m 11:05u. Inloggen kan vanaf 09:40u.
De uitwisseling is 7 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël