New Zealand: Codes of the New Earth Blueprint

Dag lieve mensen, op woensdagochtend 27 en donderdagavond 28 april 2022 geef ik een 2-voudig Zoom traject over de blauwdruk van een land van een ongelimiteerde schoonheid: Nieuw-Zeeland. Het land van o.a. de Maori’s en de laatste 20 jaar extra bekend geworden door de opnames van o.a. The Lord of the Rings films.
Nieuw-Zeeland (New Zealand) heeft als bewustzijnsland, als code, een grootse reikwijdte omdat het de formule draagt van thuis hier op Aarde. Nieuw-Zeeland is het geheugen, de hoeder van de Nieuwe Aarde blauwdruk. Het ontwerp van wat de Nieuwe Aarde feitelijk is, en waar het bekend om staat in het gehele universum. Nieuw Zeeland draagt de formule, de samenkomst van jouw wezen (waar je vandaan komt) met het hologram van de Aarde. Het is de essentie van wat ‘Nieuw’ wordt genoemd. Het directe samenzijn van jouw wezen met het planetaire domein van de Aarde. Het meridiaanpunt hiervan is: Kapowairua, ofwel Spirit’s Bay genoemd. Dit is het portaal waarin het geheugen aanwezig is hoe wezens bewust kunnen wederkeren naar waar ze vandaan komen. Maar binnen de Nieuwe Aarde is er geen onderscheid tussen ‘hier-en-daar’.
Nieuw-Zeeland is de innerlijke bibliotheek waarin we onszelf bevrijden van alles wat matrix-gestuurd is en waarin de Nieuwe Aarde doorstroomt in al onze cellen. De Nieuwe Aarde is al ontworpen in het oer-bewustzijn, en het is aan ons om het door de ervaring van tijdslijnen en geloofsovertuigingen heen te geleiden.
Hoe zit dit Nieuwe Aarde stuk nu eigenlijk in elkaar? Wat is de Nieuwe Aarde? Hoe werkt het interdimensionaal en galactisch? Hoe kun je hier bewust aanwezig zijn in een bewustzijn waar je ‘anderzijds’ al bent? Hoe werkt het ontwerp van de Nieuwe Aarde en wat is het plan binnen de alliantie? Waar staat het innerlijke Nieuw-Zeeland symbool voor?
En wat is er door de tijdslijnen heen gebeurd met Nieuw-Zeeland, door o.a. de kolonisatie van de Engelsen? En waarom is Queen Elisabeth II tot op de dag van vandaag nogsteeds staatshoofd van Nieuw-Zeeland? Welke schaduwvelden en firewalls zijn er ingebouwd via Nieuw-Zeeland?
Er zijn pogingen gedaan om de aanwezigheid van de Nieuwe Aarde te hacken, dit is gedeeltelijk gelukt en tot op dag van vandaag zijn wij de mogelijkheid om dit heel bewust, vanuit het hart, te kunnen pareren.
Nieuw-Zeeland is het vermogen om volledig te leven vanuit de oorspronkelijke ‘flow’. Jij bent de Bron van doorstroming en tegelijkertijd het wezen die aanwezig IS op de Nieuwe Aarde. Je mag jouw rechtmatige ‘ingangen’ in het ontstaan van de Nieuwe Aarde weer ervaren. Hoe kun jij weer samenvallen met het voelen en het geheugen van het ontstaan van de Nieuwe Aarde? Waar jij hier samenvalt met ‘geestelijke ontwerp’? Hoe werkt het nu eigenlijk met ‘de splitsing van de Aardes en de splitsing van de tijdslijnen’? Hoe kun jij al op de Nieuwe Aarde leven terwijl de wereldscripten ook gewoonweg doorlopen?
Los van de tekst zullen we nog veel dieper ingaan op alles wat New-Zeeland in haar draagt. Hierin zullen we frequentiematig heel bewust samenwerken met de oorspronkelijke Maori. We mogen een kijkje nemen in de oercodes van de Maori en hoe we deze unieke bewustzijnslagen in onszelf kunnen doorgronden.
We zullen verschillende, bekrachtigende meditaties doen om het galactische Nieuw-Zeeland te voelen en her-ontdekken. Hierin gaan we terug naar de Spirit waar de Nieuwe Aarde is ontstaan, ontworpen door ongelimiteerd bewustzijn. We zullen de Maori opnieuw ontmoeten en we gaan werken met een aantal meridiaanpunten, sacred spots voor de Maori, die een vitale database in zich dragen om de Nieuwe Aarde te ervaren. Je kunt er gewoon rechtstreeks naartoe reizen, omdat het al in je is, in je DNA.
We gaan o.a. werken met de oer-energieĆ«n van Kapowairua (Spirit’s Bay), Wellington, Noord en Zuid Eiland, Lake Tarawera, Rotorua, Aoraki, Mount Cook Nationaal Park,Mount Taranaki en Lake Taupo.
Het wordt een zeer diepgaande ervaring, een balans tussen voelen, ervaren, zien, bekrachtigen en kennisuitwisseling.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Zooms.
De Zooms zijn op woensdagochtend 27 april en donderdagavond 28 april 2022. De ochtendzoom op 27 april begint om 10:00u en eindigt rond 13:30 uur. Inloggen kan vanaf 9:50 uur. De avondzoom van 28 april begint om 19:00u en eindigt rond 22:30 uur. Inloggen kan vanaf 18:50 uur. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het ook mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan. Een prachtige lentedag toegewenst.

Love, Nanco Immanuƫl