Opening Winter Solstice Trinity: Kuthumi-Merlin Consciousness

Dag lieve allemaal,

Zoals tijdens de meeste Equinox/Solstice punten, bied ik, tijdens deze Winter-Solstice ook weer een reeks aan Zoom-workshops aan om het fundament voor de komende 3 maanden neer te zetten. De Solstice/Equinox-punten zijn rechtstreekse communicatielijnen en doorgangen door de 4D zwarte kubus dimensies. Hierdoor liggen er extra mogelijkheden om het daadwerkelijke eenheidsveld te communiceren door de werelden van dualistische tegenstellingen.
Op woensdagavond 20, donderdagochtend-en-avond 21 december 2023 zal ik 3 gerichte Zoom-workshops geven om heel bewust de frequenties, communicatielijnen en informatiepakketjes ‘uit te pakken’.

Op woensdagavond 20 december 2023 geef ik de eerste openings-zoom. Deze zal gaan over het Kuthumi-en-Merlijn bewustzijn.
Kuthumi is een veel voorkomende naam in de New-Age leringen, waar hij bekend staat als ascended-master. Door alle filters van deze matrix-Aarde komen er veel informatiepakketjes door, waar absoluut ook kernen van waarheid inzitten. Hierin is het belangrijk om onderscheid te maken tussen jouw eigen bewustzijn waarbinnen jijzelf de ascended-master bent (en dat heel bewust ervaart) en subtiel projecteert vanuit het ‘invoegingen-model’. Ben jij in staat om frequenties daadwerkelijk te vertalen naar innerlijke alchemie, om te voelen/ervaren/zien wat-is?

Het Kuthumi-bewustzijn is een constante mogelijkheid om dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, niet afhankelijk van de meest subtiele kleuringen door een geinfecteerde lens. Kuthumi-bewustzijn is hoederschap over jouw blauwe-lichtveld. De oorspronkelijke code van het blauwe-licht. Een Bron-evolutie waarbinnen het blauwe licht zichzelf IS, ontdekt, verdiept, ervaart, verscherpt in talloze werelden en dimensies. Kuthumi (vanuit onze Matrix-Aarde lens bekeken)) is een constante shift om het onderscheid te maken tussen wat-is en wat zich voordoet als wat-is, wat een ander deurtje is van wat-is. Een kopie van de wat-is in de gevallen werelden.

Kuthumi is de volledige exploratie van het blauwe lichtveld en de grote resetknop van jouw 8e wereld. De oorspronkelijke 8e wereld is de werkelijkheid waarbinnen de Brongeest vrij spel heeft en het voorstellingsvermogen volledig IS en ontplooit. In een volledige bewuste 8e bibliotheek komen volledige bewustzijnszaadjes tot leven. Het ‘innerlijk kind’ staat volledig in zijn/haar eigenheid om zijn/haar werkelijke leven te leven. In de interdimensionaliteit van ons bestaan dienen de 8e en 9e wereld elkaar te raken, waardoor we weer vol bewustzijn hebben over de volle waarde van ons voorstellingsvermogen. We leven uit de kern van het voorstellingsvermogen waardoor we niet meer hoeven te proberen om het voor te stellen. We trillen sneller dan de inserties op de verbeeldingskracht. Het is heling op ‘het niet meer kunnen voelen, zien en voor-kunnen stellen’.

Tijdens deze Zoom gaan we Kuthumi in onszelf herontdekken. De volle life-force van deze essentie. Hierin gaan we ook bewust werken met de stabiliteit van jouw Merlijn. Jouw volle bewustzijn op jouw lineage, jouw geboorterecht om te kunnen ervaren wat Kuthumi in jou is. Je mag jezelf weer even helemaal apart nemen, los van de programma’s van hier, om nieuwe bibliotheken en archieven te openen. Jouw lens, jouw voelen, jouw hart, jouw DNA-archieven. It’s all-inclusive.
Door middel van afstemming, transmissies, informatie-uitwisseling gaan we jouw eigen toegang tot het Kuthumi en Merlijn-bewustzijn op AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagavond 20 december 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:20u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël