The Galactic Human: A New Orion Intensive

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 26 mei en donderdagavond 2 juni 2022 geef ik een totaal nieuwe Zoom-intensive over het Orion-bewustzijn. Dit is een zeer uitgestrekt, centraal bewustzijn in ons universum, in ons eigen bewustzijn en ook in relatie tot het hologram van de Aarde. Orion bewustzijn is van essentiële waarde voor ieder levend wezen en Orion is leidend in het pyramide-rasterwerk wat op Aarde is neergezet.
Orion, een sterrenrasterwerk dat leeft in de mens. Iedereen die met bewustzijn werkt heeft er wel iets mee. Maar wat is Orion nu eigenlijk?
Tijdens deze 2 Zooms gaan we naar de innerlijke Orion-bibliotheek om vele gezichten van Orion te gaan ervaren. We mogen de Orion-bibliotheek en haar unieke frequentiesysteem weer in beheer nemen.
Orion’s oorprong heeft te maken met veldhoederschap, in de diepste essentie van het woord. Orion is het VELD, de oneindige upgrade van het VELD. Orion is de volledige helderheid over al jouw startpunten, motivaties, kern-identiteit en het vermogen om volledig puur aanwezig te zijn in alles wie jij bent, en door te stromen in een oneindige expansie van jezelf. Orion is de vrije reis door alle bewustzijnsvelden en is het centrum in het veld hoe dit universum inklikt in het multiversum. Orion is de doorgang naar het multiversum. Orion is het thuis van de meest complexe kennis/wijsheid van het universum en de paradox van het bestaan. Orion is het kunnen belichamen van het veld, de bewuste groei van het bewustzijn en jouw aanwezigheid in jouw hologram. Orion herbergt de ademhaling van het innerlijke universum en het Ene-Moment. In dit ene-moment is het mogelijk om jezelf te ontmoeten in het multiversum. Het is een wezensontmoeting met de uitgestrektheid van je eigen bewustzijn. Orion is jouw toegang tot de volledige kennis/wijsheid/feeling met de verhoudingen. Wie ben jij? Waar kom je vandaan? Hoe groots is jouw wezen werkelijk? Hoe kun jij volledig toegang ervaren tot alle trillingen waarbinnen jij leeft binnen essentie en oorzaak-gevolg? Soms kan het zijn dat je in een totaal ander universum ook leeft, een universum die is ontstaan binnen de keuzes die jij als wezen hebt gemaakt. Orion is de samenbundeling van al jouw keuzes en het overzicht van alle trillingen waarbinnen jij aanwezig bent. Orion is het veld waarbinnen alles zichzelf ervaart: De verhoudingen tussen jouw cellen, DNA structuren, sterrenstelsels, zonnestelsels, planeten, jouw verhaallijnen die eigenlijk één verhaal zijn. Volledig geconnect. Orion is in essentie het bewustzijn van de volledige reis door de interconnectedness. Orion is de volledige exploratie van jouw bewustzijn. En juist omdat Orion de infrastructuur is van het veld van onze Melkweg is het het epicentrum geworden van de Galactische Oorlogen. Wat is er nu precies gebeurd in Orion en welke impact heeft dit op ons bewustzijn? Hoe is het centrumpunt van de macht in dit universum gecentrered in Orion? Hoe ver reikt het Orion bewustzijn? En hoe wordt Planeet Aarde en haar bewoners gegijzeld vanuit de Orion structuren? Hoe is het in elkaar gezet? Waarom zijn de poorten van Orion de sleutel tot alle vrijheid en het grootste machtsmiddel in de energiebanen/intergalactische snelwegen van deze Melkweg? Waarom is o.a. de Grote Piramide van Gizeh gebouwd in het evenbeeld met Orion?
Tijdens deze Zooms gaan we beide kanten behandelen van het Orion-bewustzijn. We gaan de oorspronkelijke ouders van Orion-ontmoeten. De eerste civilisaties die leefden in het veld van Orion. Uit dit wortelras zijn o.a. de Nordics ontstaan. Zij met het Orion DNA, die de lijnen hebben gelegd tussen o.a. Orion en Planeet Aarde. De Nordics zijn een wezenlijk onderdeel van de galactische oorlogen en zijn wezens die ook veelal leven in een spagaat tussen licht-en-schaduw. Zij staan onder mind-control van de Draco’s en via hun DNA wordt eigenlijk het Orion-veld gemanipuleerd, die zich o.a. uit via het Noorderlijke halfrond van deze Planeet.
Tijdens deze Zooms gaan we de Orion-archieven in onszelf ontsluiten. Hoe is Orion ontstaan en wat is het werkelijk in onszelf? Welke impact heeft het? En hoe kunnen we ons bewustzijn dusdanig verschuiven zodat er bewegingsruimte ontstaan in de gehackte portalen van Orion, wat het grootste machtssysteem is binnen onze Melkweg? Hoe zit het in elkaar? Het gaat erom dat het zichtbaar en voelbaar wordt. Bewustzijn is de KEY! Tijdens 2 avonden gaan we verschillende gezichten van Orion ervaren. Één-zijn met je eigen Orion-bewustzijn. Meer feeling hebben met het ontstaan van dit ongelimiteerde bewustzijn. We gaan de reikwijdte in van de aanwezigheid in het multiversum en voelen/waarnemen wat de portalen van Orion zijn. Hoe werkt dit communicatiesysteem?
Tijdens de balans tussen meditaties, transmissies en kennisuitwisseling neem ik je graag mee op reis naar je eigen bewuste reikwijdtes van Orion. Je mag deze bibliotheek weer verder in beheer nemen. Nog meer ervaren dat jouw bewustzijn de sleutel is tot alles!
We gaan de diepte in.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik kijk er wederom naar uit.
De Zooms zijn op donderdagavond 26 mei en donderdagavond 2 juni 2022. De Zooms beginnen beiden om 19:00u en eindigen rond 22:35 uur. De uitwisseling is 33 euro per deelnemer (Dit is het gezamenlijke bedrag voor de 2 avonden). Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 33 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen met alle benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan. Heerlijk om samen 2 avonden in de innerlijke universele en galactische velden te ZIJN.
Een hele fijne dag toegewenst.
With love, Nanco Immanuël