Over mij

Even voorstellen: Mijn naam is Nanco Immanuël (1984).

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat met bewustzijn, mystiek, mythologie, eenheids-bewustzijn en ‘spiritualiteit’ te maken heeft. Ook heb ik zelf diepe psychologische en emotionele processen doorlopen waardoor ik mijn eigen ervaringen en bevindingen kan delen. Mijn levenservaring en levenswijsheid is een centrale spil binnen mijn levenswerk.

Sinds 2006 werk ik met individuen en groepen om het galactische bewustzijn bewust op aan te zetten. Ik ondersteun mensen om zichzelf in heelheid te zien en om van daaruit in de wereld te staan. Ik ondersteun mensen om de ware grootsheid van hun multidimensionale wezen te zien en te laten ontwaken. Ik vind het vooral belangrijk dat mensen hun eigen weg vinden, hun eigen waarheid volgen en zichzelf gaan zien, waardoor ieder zijn of haar rechtmatige plek hier op Aarde in kan nemen. Hierin stimuleer ik het vermogen om eigen antwoorden te vinden.

Ik ben gespecialiseerd in ‘galactische psychologie’ waarbinnen alle gelaagdheden van de ziel mee worden genomen binnen de waarneming, uitgaande dat iedereen Bron is: Een heelheidswezen is. Ik heb in 15 jaar tijd veel ervaring opgedaan met het faciliteren van workshops, trainingen, intensives, activatiedagen, lezingen, Zoom-meetings online, bewustzijnsreizen en het houden van conferenties. Ook heb ik een netwerk opgebouwd met specialisten binnen verschillende sectoren, waaronder artsen en psychologen om een totaal nieuwe dimensie van heling te belichten.

 Meer informatie over het programma voor de komende tijd >>

Ik heb een vermogen om heel bewust galactische oorsprongvelden op aan te zetten en het te geleiden door diepe interne schaduwstructuren. Mijn focus ligt op het zien, voelen en uitzetten van grotere verbanden waardoor er steeds meer een heilige ruimte aanwezig is waarbinnen het ik-en-we bewustzijn van de grond kan komen. Het scheppen van mogelijkheden staat hierin centraal. De Nieuwe Aarde is een co-creatie waarbinnen ieder zijn of haar eigen plek heeft, een unieke aanwezigheid, een unieke code, een unieke kracht. Ik zet me dagelijks in om samen met mensen een veld te zijn, een veld te hoeden, waardoor werkelijke mogelijkheden ontstaan en werelden van oorsprong hier bewust aanwezig kunnen zijn. Ik vind het belangrijk om samen een netwerk te vormen waarbinnen steeds meer mensen zichzelf en elkaar kunnen zien, weet hebben van elkaars bestaan, waardoor expansie van bewustzijn plaatsvindt. Ook het scheppen van een klimaat waar mensen elkaar weer ontmoeten en weten te vinden, zodat er een werkelijke basis ontstaat van een groepsveiligheid. Een krachtenveld waarbinnen steeds meer mogelijkheden ontstaan en de helingskracht toeneemt. Mijn grote wens is dat de bewustzijn van het Galactisch Hart hier volledig op Aarde aanwezig kan zijn, als een oneindige Bron van liefde, die recht door de materie ademt, leeft en manifesteert. Moge de ervaring van thuis-zijn in jezelf hier volledig aanwezig zijn: een wereld waarbinnen ik-en-we bewustzijn samenvallen in volledige heelheid.

Mocht je meer willen ervaren m.b.t. het galactisch bewustzijn, neem aub gerust een kijkje op mijn YouTube Kanaal: Galactic Heart Channel – YouTube

Ieder mens die zich vanuit zijn/haar hart geroepen voelt om aanwezig te zijn tijdens de activatiedagen/Zoom meetings is van harte welkom. Ieder draagt een uniek steentje bij om het nieuwe bewustzijn te ontwaken. De Nieuwe Aarde, dat ben jij, dat zijn wij.

Much love, Nanco