Pleiades: Entering the Moon Matrix

Dag mooie, lieve mensen,

Tijdens deze 2 Zooms, dit traject, neem ik iedereen mee om een innerlijke, reis in de Alcyone/Pleiaden bibliotheken waarin volledige openheid is over de galactische geschiedenis van de Maan (onze Maan) en het hele veld van de vele manen in ons zonnestelsel en Orion.
In Orion werden ‘lang geleden’ manen gebouwd door dualistische, gevallen Galactic Beings om hun empire te reguleren. De Manen zijn geen planeten, maar veelal holografische beinvloedingssystemen die het rechtstreekse contact tussen wezens, planeten en hun centrale zonnen splijten. Je zou het kunnen zien als het signaal onderscheppen, zodat de werkelijke doorstroming en informatie-voorziening niet aankomt. Manen zijn holografische computers die het vermogen hebben om signalen uit te schakelen en om te leiden. Het is het breken van het signaal van de eenheid tussen zender en ontvanger. Dit speelt zich af in onszelf, in onze lichamen, binnen de coördinatie van wezens onder elkaar, tussen planeten, sterren, intergalactische snelwegen, en ook gewoonweg in ons brein. Het wijzigen van de frequentiegolven binnen de neurotransmitters.
Manen zijn eigenlijk containers van dualistische projectie energie. Wanneer wezens in zichzelf geen toegang hebben tot de volledige informatievoorziening van Bron, van het veld, is er geen werkelijk volledig inzicht/overzicht, en daardoor ook geen rechtstreekse, volledige navigatie en power of judgment mogelijk. Manen beinvloeden de perceptie via het uitlezen en hacken van onze oorspronkelijke gevoelswereld, waarin we zijn gekoppeld aan emoties waarvan de Bron niet of niet volledig bekend is. Waar komen onze gevoelens werkelijk vandaan? Manen beinvloeden de emotionele perceptie zodat de energiesystemen van wezens van alles blijven voelen zonder volledig verlossingspunt. Hierdoor wordt er eigenlijk rondjes gedraaid in het verfijnde en grove afweersysteem. Dit wordt ook wel de Ring van Saturnus genoemd.
De Manen zijn automatische computers, regulatiesystemen die de functie hebben om de verschillende zones van de schaduw-empire (BLACK CUBE) in stand te houden. Dit kan alleen maar door het contant beinvloeden van het emotionele bewustzijn van volkeren. Het creëren van scenario’s en oorzaak/gevolg werkelijkheden waarbinnen energie binnen de aangelegde matrixen dient te blijven. De Manen zijn eigenlijk de computers die ervoor zorgen dat de Demiurg z’n kunstmatige oneindigheid kan behouden. Een oneindigheid die slechts bestaat binnen 8 lagen van de simulatie. Het is een tijdelijke oneindigheid van waaruit o.a. dualistische tijdslijnen worden uiteengezet. Je zou het eigenlijk kunnen zien als een energie-fabriek. Manen zijn zones, zoals in de Hunger Games films de Verenigde Staten is opgedeeld in verschillende zones die allen worden gereguleerd vanuit de sterke arm. De Demiurg heeft verschillende ET-civilisaties onder controle, van waaruit diens expertise de Manen zijn gebouwd als zeer geavanceerde, automatische gevangenisbewakers. Het zijn hackers van het oneindige informatieveld, ruimteschepen die de ruimte en werkelijkheid vormen naar beelden die vanuit deze frequenties worden gedirigeerd, geprojecteerd en uiteengezet.
Tijdens deze Zooms gaan we vanuit ons eigen heelheidsveld en vanuit de frequenties van de Council of Alcyone de galactische geschiedenis betreden van de Manen, om in een dusdanige reikwijdte/afstemming van jezelf kan zijn waardoor je de kern van de programma’s kunt herkennen. Juist door te gaan resoneren op je eigen Bron-bewustzijn in relatie tot de frequentie waar het Maan-bewustzijn is ontstaan, kun je het werkelijke signaal tussen jou en Alcyone veel meer als één geheel gaan ervaren. Wat nu wanneer jij jezelf inzicht geeft in de diepte waar jouw signalen worden onderschept? Wat nu als jouw Centrale, innerlijke Zonnelicht hier doorheen kan schijnen, zodat je het kunt voelen, zien en doorgronden? We gaan tijdens dit traject nieuwe dieptes in om de reikwijdte van de Galactische Allianties nog meer te ervaren. Wanneer we onze innerlijke oorsprong weg uiteenzetten door het Maan-bewustzijn is ontstaat er een veel dieper, oorspronkelijk voelen van jouw potentieel. En hierdoor kan de Alliantie veel meer met jou communiceren, omdat het van BINNENUIT is en komt. We gaan heel bewust ervaren hoe de maan werkt. Het mooie aan wezens is dat wanneer het wordt (h)erkend, er mogelijkheden zijn om werkelijk te veranderen.
Tijdens dit traject gaan we verschillende meditaties/bekrachtigingen doen om meer te ervaren wie jij bent, en hoe je vanuit pure aanwezigheid door de spiegeltechnologie van de Maan heen kunt reizen. Hoe kun je nog meer vanuit binnenuit rechtstreeks aanwezig zijn in jouw volledige Alcyone bibliotheek?
We zullen nog veel meer dieptes aanraken, los van deze tekst. Laten we naar het ontstaan gaan van de Manen. Wat ging er aan vooraf en hoe kun je er doorheen ademen en bewegen? Laten we een realistische inschatting maken van de werkzaamheid van deze supercomputers die droomwerelden, beelden en werkelijkheden vormen via ons onbewuste.
Moge we allen nog veel meer onze oneindigheid, liefde en kracht voelen en een diepere oer-laag van ons galactische bewustzijn.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De 2 Zooms zijn op vrijdagavond 18 en dinsdagochtend 22 maart 2022. Op vrijdagavond beginnen we om 19:00u en eindigen rond 22:25 uur. (Inloggen vanaf 18:50u) Op dinsdagochtend beginnen we om 10:00u en eindigen rond 13:20 uur. (Inloggen vanaf 9:50 uur). De uitwisseling is 33 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer ontvangt ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 33 euro per deelnemer. (Dit is de totaalprijs voor de 2 avonden).
Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram.
Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Ik kijk er naar uit om samen te zijn tijdens deze intergalactische Zooms. Laten we nog meer de diepte ingaan, binnenin onze wezens.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco Immanuël