Pleiadian Healing Chambers: A Dracula Healing Formula

Aloha geliefde mensen,

Op donderdagavond 17 augustus 2023 geef ik een nieuwe Pleiadian Healing Chambers workshop via Zoom, die voor iedereen te volgen is.
De Pleiadian Healing Chambers zijn holografische bewustzijnsvelden waarbinnen we onze eenheid met ons heelheidswezen kunnen ervaren. Het is het hoederschap over je Oercel, om van daaruit naar binnen te gaan, om je eigen ontstaan volledig te kunnen ervaren. Al je cellen te doordrenken met jouw essentie. Het vermogen om vrij te reizen in jou, en de dieptes van je Geest, ook in de dualistische, onbewuste takken van jezelf. Jij mag jezelf helemaal voelen en je jezelf helemaal helder hebben. Jij bent de toegang tot jouw volledige psychologie. De Pleiadian Healing Chambers zijn aanwezig in de ‘inlogcode’ van Pleiaden 9. De ‘gatekeepers’ van deze wereld zijn verschillende El Ra Pleiadian Beings. Zij zijn ‘kinderen’ van de 9e realm van het Pleiadische bewustzijn. Dit is de reikwijdte in jezelf waarbinnen je kan ervaren wat de Pleiaden eigenlijk is. Hoe het is ontstaan. Het is de Geest van de Pleiadische constellaties, het web dat de Pleiadische infrastructuur is en bij elkaar houdt.

Tijdens deze versie van de Pleiadian Healing Chambers gaan we een volgende stap maken in de innerlijke intrede van deze krachtenvelden. We gaan nog meer kennismaken. En dit keer zullen we in onze ‘Chambers’, hart/hersenkamers de bandbreedte ingaan van Dracula.
De term ‘Dracula’ is de bandbreedte, het domein waarbinnen de gevallen takken van de Draco’s opereren, levend in het schaduw-domein van de Draco-constellatie. In oorsprong zijn de draco’s gate-keepers van de draken-bibliotheek. De volle ervaring van wat draken-energie eigenlijk is. Door de vele gebeurtenissen in het multiversum zijn er afslagen genomen waardoor er een alternatieve, gevallen evolutie is ontstaan van een groep Draco’s. Deze groep Draco’s zijn zeer ‘deftige’ wezens, die veel autoriteit uitstralen, hebben veel charme, maar wanneer shiftend naar hun Archontische deel van het brein, zijn ze één van de meest dwingende, drillende, drukkende en overmatig dominante krachten in de schaduw-allianties die in deze tijdslijn nog de mensheid manipuleren. De bandbreedte van de Draco’s leeft op de energie van onze obedience, onze gehoorzaamheid. (Vampirisme). Zij zijn meester in het invaseren van het brein zonder dat je daar weet van hebt. De impact op het onbewuste en de signalen in het fysieke lichaam zijn nog relatief groot, maar wanneer hier vanuit essentie volop inzicht in komt, kan dat snel veranderen!!!
Tijdens deze Pleiadian Healing Chambers Zoom gaan we vanuit onze eigen heelheid, van binnenuit/buitenaf de draco’s waarnemen. Hoe kun je deze krachten waarnemen vanuit een positie waarin ‘zij’ de stroom niet voortijdig kunnen afbreken en wissen, waardoor je ‘vergeet’ om werkelijk waar te nemen? Draco’s zijn meesterlijk in het drillen, zijn de ontwerpers van de meest subtiele verslavingen. Zij kunnen de stroom afbreken en wissen, waardoor je gewoon weer verder gaat met de orde van de dag en de algoritmes waarbinnen jij gewoon doet wat je doet. Ook de behoeftes om te eten bv zijn ontworpen door Draco intelligenties. Er is veel te vertellen, veel te delen, veel te ervaren in onze menselijke psychologische vorming rondom de Draco’s. Een groot deel van het onbewuste ‘slaven-gedrag’ is hieruit ontstaan. Hoe ver reikt deze gehoorzaamheid? Hoe kun je de bandbreedte verkennen waarbinnen de draco’s je brein kunnen penetreren? Hoe doen de Draco’s dit? Hiervoor is het nodig om naar een afstemming in jezelf te gaan dat je het kunt zien, om de meest subtiele, bijna onzichtbare patronen te doorbreken! Hoe kan het dat je bv maar niet door bepaalde stukken heenkomt, of dat het bijna onmogelijk LIJKT om volledig consistent te zijn?
Tijdens deze workshop via Zoom gaan we vanuit de Pleiadian Healing Chambers nog meer kennismaken met onze eigen oorsprong draak, om Dracula te bestuderen. Wat zit er nu werkelijk achter de Dracula-mystiek van Roemenië en Transsylvanië o.a.? Een aantal jaar geleden ben ik naar Roemenië gereisd en het land heeft hele diepe indruk op mij achter gelaten, qua schoonheid en dieptes. We zullen de landen-blauwdruk van Roemenië ook meenemen. Wat is Roemenië in de menselijke-en-wezens-psychologie? Door transmissies, kennisuitwisselingen en bekrachtigingen gaan we gaan verschillende Healing Formules voor onszelf in beweging brengen waardoor het heelheidsveld plaatsneemt in de bandbreedte van de Draco’s. Je stabiel kunt blijven in de mind-control ruimtes waar een groot deel van de automatische patronen worden gesimuleerd. Dit is een belangrijke doorbraak door de patronen-werkelijkheden. Stap 1 is het herkennen van de werkzaamheid, stap 2 is jou inbrengen, er beweging is brengen. Laten we een bewust begin maken in het aanraken van de zielen-elementen die ‘gegijzeld’ en ‘gepenetreerd’ worden door Draco algoritmes. Beweging brengen in dat waar je maar ‘net’ niet bij lijkt te kunnen, of maar niet lijkt te kunnen veranderen! We gaan hierin diep de rabbit hole in. Jouw heelheidsveld mag dit domein weer heel bewust innemen en verlichten met jouw essentie.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 17 augustus 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël