Pleiadian Healing Chambers: The Whole World in Your Hands

Dag lieve mensen,

Op woensdagochtend 13 september 2023 geef ik een nieuwe workshop via Zoom over de Pleiadian Healing Chambers. Onze directe toegang tot het heelheidswezen die we werkelijk zijn. De Pleiadian Healing Chambers zijn innerlijk stemvorken waarin we vanuit het ons ontstaanspunt zelf de toegang zijn tot de kerncel, en onze volledige informatie binnen de cellen. Wij zijn de beheerders van ons eigen leven. Wij zijn het vermogen om onszelf te scannen, voelen, openen, en onze eigen informatie volledig te doorgronden. De Pleiadian Healing Chambers zijn zaadjes, zijn afgestemde ‘hersen-hartenkamers’ waarbinnen we volledig vanuit binnenuit onszelf ‘uit de matrix’ geleiden om ons heelheidswezen door de gehackte , dualefrequenties te bewegen. De Healing Chambers waar we mee werken komen uit het El-Ra Humanoide Pleiadische Hologram. Dit zijn kinderen van de Pleiaden 9 realm. De Spirit van alles wat de Pleiaden is binnen ons en het universum. Het zijn specialistische werkelijkheden die ook goed beseffen waar wij als Aardse mens mee te maken hebben. De El Ra’s houden het geheugen, het veld open, zodat wij deze realiteiten juist en vooral weer vanuit/binnen onszelf kunnen ervaren.

Tijdens deze Pleiadian Healing Chambers workshop gaan we naar de oorspronkelijke wereld IN en ‘achter’ de handen. Wat zijn onze handen nu werkelijk in en voorbij de vorm? De handen zijn als voelsprieten, de geleiders voor de aanraking met onszelf, met de verhoudingen in het universum. Geleiders van bewustzijn, van aanwezigheid. De verhoudingen tussen wezens, objecten, vorm, vormloosheid, en nog zoveel meer.
Aanraken, aangeraakt worden door het AL. We gaan tijdens deze Zoom een reis maken in de dieptes van de handen.

Het hele universum leeft in jouw handen. Hoe kun je vanuit jouw heelheidswezen de volledige ervaring van je handen binnen gaan, om te zien wat de werkelijke ‘seed’ is van je handen. Waar zijn de handen nu werkelijk voor, wanneer de voorgeprogrammeerde realiteiten vervallen? Hoe kun je je oorspronkelijke ervaring van de handen binnengaan? Hoe kun je van daaruit waarnemen en heelheids-energie ZIJN en aanraken in ‘anderen’? Hoe kun je door middel van aanwezigheid de universele achtergrond, de universele patronen, ervaren door de handreflex-punten?
Hoe kun je achter de vorm van de handen gaan, naar het oorspronkelijk ontwerp in jouw beheer? Hierdoor kun je in het gehele lichaam, en de lichtlichamen de handen ervaren in wat ze werkelijk zijn. Jij bent de aanraking van het Al. Jij bent de kaart, de bouwsteen, van de kosmos.

We gaan vanuit de Healing Chambers, het heelheidswezen, de oorspronkelijke informatie van de handen uploaden, recht door de programmeringen van het lijf heen, zodat je handen aanwezig zijn in je eigen intacte bewustzijnslijn. Je mag jezelf helemaal uploaden met oorspronkelijke informatie en de daadwerkelijke ervaring. Jouw handen zijn oneindige krachtbronnen. Je mag jezelf helemaal voelen voorbij de technieken en methodes. Gewoonweg jij aanwezig met de ‘ontstaanscodes’ van je handen. Daar waar je handen aanwezig zijn in de werkelijke Bronnen die het zijn. We gaan vanuit de innerlijke Healing Chambers deze ervaring binnen, en het heelheidsveld door verschillende programma’s begeleiden rondom de handen. Hoe zijn de scripten en waarnemingen van de handen gewijzigd door de verschillende bouwers van de matrix-simulatie? Hoe ver gaan deze aanpassingen?

We gaan door middel van transmissies, waarneming, afstemming, kennisuitwisseling en bekrachtiging de handen weer aanzetten in JOUW oorspronkelijke energie. Je hele lichaam, je hele wezen mag deze ingangen in het heelheidsveld bewust ervaren!
Je bent van harte welkom deel te nemen.

Deze Zoom is op woensdagochtend 13 september 2023. De zoom is van 10:00u t/m 13:20u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël