Quan Yin: De Water Blauwdruk van Terra Gaia (in Brugge)

Dag lieve mensen,

Wij, Nanco & Niki Immanuel zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat we op dinsdag 14 maart 2023 terug zullen keren naar het prachtige Brugge om een zelfrealisatiedag te geven. Wij willen Charlotte van harte bedanken voor het mede-organiseren. Ook willen we Sonja van Centrum de Klaproos bedanken voor het openstellen van haar ruimte. 

De titel voor de dag is: Quan Yin: De Water Blauwdruk van Terra Gaia

Tijdens deze zelfrealisatiedag gaan we in onszelf afreizen in de dieptes van het Quan Yin-bewustzijn. Quan Yin is de volledige realisatie van onze innerlijke werelden. Volledig kunnen voelen, ervaren hoe je volledig vanuit binnenuit leeft. Bron in jou, de elementen in jou, de draken in jou. Het is het geheugen en de belichaming van wat het is om alles in jezelf te kunnen ervaren. Als een vrije vlucht binnen het Bron-bewustzijn. Jij bent jezelf en je behoud jezelf. Quan Yin is het vermogen om werkelijk IN je hart te zijn in deze werkelijkheid. Van binnenuit je hart zijn, zodat het open IS en open kan blijven. 
Juist omdat Belgie alle dimensies van het geboortekanaal vertegenwoordigd binnen deze matrix is het Quan Yin bewustzijn van essentieel belang om te blijven voelen. 
Vandaag gaan we de oorsprong van Quan Yin in onszelf ervaren, niet als een projectie als buiten onszelf, maar we gaan terug naar jouw oorspronkelijke blauwdruk waarbinnen jij voelt, weet en ervaart wat het is en wat het betekent om volledig van binnenuit te leven, alles doorgrondend wat je in jezelf tegenkomt. Vanuit deze innerlijke wereld gaan we afreizen naar Terra Gaia, de oorspronkelijke Aarde waar de mensheid o.a. vandaan komt, en aanwezig was/is in een volledig potentieel. Daar waar de mens 1 is met zichzelf en met de elementen van Spirit, de elementen van de natuur en de gevoelssferen. Terra Gaia omhult de Aarde waarop we leven. Terra Gaia is het bewuste levensveld van de Aarde. Terra Gaia is als de Spirit van de Aarde en alles wat we hier ervaren. Op de matrix Aarde nemen wij bijvoorbeeld een boom waar, Terra Gaia is als het gehele wezen in en achter die boom, en het bewustzijn hoe die boom is ontstaan, in heel haar ZIJN. Terra Gaia is het vermogen om vanuit jouw heelheid te kunnen communiceren met de natuurrijken. Het vermogen om hiermee te kunnen verbinden en te communiceren wordt ook wel het water-genoemd. Water is dat bewustzijn in ons waar we Bron zijn en Bron kunnen behouden, en waarin de essentie van alle verbindingen voelbaar is. Water draagt het geheugen van de volledige interconnectedness van alles.
Tijdens deze bijzondere en diepgaande dag gaan we een reis maken in de oceaansferen, om de Bron van water in onszelf te ervaren. We gaan hierin naar een nieuwe laag van stilte, verdieping, bekrachtiging en voelen. Hoe is het om werkelijk IN het water te zijn in jou? We gaan terug naar een bewuste ademhaling die vanuit jou komt en de werelden achter de longen activeert, waardoor het mogelijk is om het water veel meer te voelen. Het eenheids/liefdesbewustzijn in jezelf meer te kunnen voelen en ervaren. Hierin gaan we in ons lichaam meer voelen hoe walvissen zich voelen en hoe het is om de Bron van de levensstroom te zijn. Vanuit het open, innerlijke Quan Yin bewustzijn gaan we op andere lagen voelen hoe het is om werkelijk vanuit binnenuit te leven, daar waar je de stille stem bent van jouw binnenwereld. Jij bent aanwezig in volle levenskracht en in het werkelijke voelen hoe de levensstroom voelt! 
Tijdens deze dag gaan we door middel van meditaties/transmissies, een oefening, kennisuitwisseling, een unieke groepsdynamiek en een bewuste, verdiepte ademhaling ons Quan Yin/Terra Gaia Bewustzijn op AAN zetten. Hierin zal er veel heling plaatsvinden op het niet werkelijk kunnen voelen van de oorspronkelijke doorstroming van jouw wezen. Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn op deze prachtige dag in Brugge.
Wie weet tot dan!
De dag wordt op dinsdag 14 maart 2023 gegeven in Centrum de Klaproos te Brugge. We beginnen om 10:15u en eindigen om 16:15 uur. De uitwisseling is 100 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com en niki.lafleur@gmail.com (gelieve beiden mailen). Na aanmelding sturen we een bevestiging. De praktische mail voor alle deelnemers zal ongeveer 10 dagen van tevoren worden verstuurd.
We kijken er naar uit.
Hopelijk tot in Brugge.
Veel liefs, Nanco & Niki


Nanco & Niki Immanuël uit Nederland zijn hier op Aarde om het bewustzijn van het Galactisch Hart te zijn, door te laten stromen, te delen, te bekrachtigen en vele andere pioniers te ondersteunen zodat ieder zijn/haar rechtmatige plek weer kan innemen. We mogen weer ervaren dat wij allen heelheidswezens zijn en dat we allemaal de formule in ons dragen om de ‘innerlijke weg’ te (h)erkennen en te leven.
Samen geven ze vorm aan een werkelijkheid waarin de galactische realiteit: Het heelheidsbewustzijn er volledig kan zijn. Door middel van activatiedagen, empowerment-trainingen en bijeenkomsten maken ze deze oneindige Bron-realiteit steeds tastbaarder en praktischer. Nanco & Niki hebben een kwaliteit om precies de andere kant van de lens voelbaar, zichtbaar en tastbaar te maken. Hierin zijn ze goed op elkaar ingespeeld, aanvullend en bekrachtigend.


Nanco’s website is www.galactic-heart-centre.nl .
Ook heeft hij een succesvol YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/@galacticheartchannel3076

Niki heeft een eigen praktijk voor zelfrealisatie, heling en empowerment genaamd Heel Je Zijn. Haar website is: heel-je-zijn.jouwweb.nl

Voor deze dag geldt een annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden. Bij aanmelding ga je hier mee akkoord.