Readingdag in Berg en Dal, GelderlandDag mooie, lieve mensen,

Na een aantal jaren geen readings te hebben gegeven, heb ik besloten om weer eens een readingdag te gaan organiseren op locatie. Dit zijn readingen binnen een uniek, prachtig groepsproces. We zullen met een groepje van maximaal 7 mensen samenkomen.
De readingdagen worden al heel lang ervaren als een verdiepingsslag en diepe eenheidsbeleving, waarin we samen veld hoeden tijdens ieders reading. Alle readings sluiten naadloos op elkaar aan als één verhaallijn. Hierdoor heeft iedereen eigenlijk iets aan alle informatie tijdens de readings. Het is dan ook een beetje alsof je zelf 7 readings en uploads ontvangt. Vanuit mijn galactische bibliotheek kijk ik graag mee in verschillende lagen en dimensies van jouw wezenspsychologie om gezamenlijk aan te raken en vanuit jouw eigen kracht iets te erkennen en in beweging te brengen.

Op deze dagen worden prachtige formules en dieptes in werking gezet waar alle readings van de deelnemers naadloos op elkaar aansluiten. Tijdens deze dagen krijgt iedere deelnemer een persoonlijke reading/afstemming van ongeveer 30 minuten, en kunnen alle thema’s die gewenst zijn meegenomen worden. Je afkomst, waarom ben je hier? Waar loop je tegenaan? Wie ben jij? Waar kom je vandaan als bewustzijn? Welke stappen mogen er genomen worden? Welke inzichten zijn nu belangrijk? Jij bent degene die het veld uiteenzet, zodat we samen, vanuit gelijkwaardigheid kunnen navigeren.

Op zondag 20 augustus 2023 geef ik een readingdag in Berg en Dal, Gelderland. (Vlakbij Nijmegen). Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. De uitwisseling is 110 euro per deelnemer. Mocht je je aan willen melden kun je mailen naar galacticheartcentre@gmail.com .