Resurrection of the Dutch Lion Force II: The Rembrandt Codes


Dit is het tweede deel van de Dutch Lion Force Resurrection, voor iedereen te volgen. Het is een bekrachtiging van de Nederlandse innerlijke blauwdruk, het aanzetten van de verschillende Leeuwenresonanties van de provincies en het bewust aanzetten van de resonantievelden die Rembrandt van Rijn heeft verwerkt in zijn kunstwerken.

Een paar dagen weken ben ik naar Den Haag afgereisd. Ik werd in de ochtend geroepen om eindelijk het Mauritshuis in te gaan: Het veld is daar NU klaar voor. Het glas, de spiegelwerking dient NU doorbroken te worden. De oorspronkelijke Leeuwenkracht mag nu volledig door gaan stromen en blijven. De preciese codes dienen te ontwaken. Iedere provincie van Nederland heeft een wapenschild die wordt gedragen door de Leeuwen, met eigen unieke ingangen. Moge onze lens nu recht staan en de codes/de krachten nu volledig belichaamd worden, zodat wat hier wenst te voltrekken, zich kan en zal voltrekken, heel bewust, in vrijheid!
Het Mauritshuis, precies gelegen naast het Torentje en het Binnenhof, gelegen aan de Hofvijver. Vanuit het raam van het Mauritshuis kun je het torentje zien liggen, op circa 10 meter afstand. Maar wat is nu het Mauritshuis? Waarom is dit zo direct gekoppeld aan alles wat Nederland is en hoe Nederland wordt aangestuurd?
Ik heb besloten om een hele reeks met nieuwe Zooms te gaan geven, met up-to-date informatie waarin we de krachtenvelden die aanwezig zijn in het Mauritshuis weer aan gaan zetten in onszelf. Dit is het lopende vuurtje die nodig is om de Nederlandse Leeuwenkracht volledig door te laten stromen zodat onze blauwdruk zich ook daadwerkelijk manifesteert. Het kan behouden blijven. De Lachende Man, we got it! We weten en leven weer waar het werkelijk om gaat en waar het eigenlijk altijd over gegaan is.
Het Mauritshuis is een 13-voudig manipulatiegrid, geinstalleerd voor Prins Johan Maurits van Nassau-Siegen, die vanuit Duitsland een schil over de Nederlandse DNA, en de mens heeft ingebouwd. Het is het in beheer nemen van de codes die nodig zijn zodat we weer kunnen zien wie we zijn en hoe we dit kunnen ‘winnen’ (Siegen). Winnen is natuurlijk een relatieve term, omdat het niet gaat om winnen en verliezen. Waar het wel om gaat is dat wij alle angsten overwinnen door het hanteren van de oorspronkelijke codes. Hoe kunnen wij deze oorspronkelijke Leeuwenkracht weer volledig innemen, zodat het veld in ons hologram volledig heel is? Het zal zorgen voor een volledige stabiliteit in ons veld, zonder onderbrekingen. We gaan in dit eerste deel een grote sprong maken in nieuwe dieptes van onszelf, waarin we de essentie achter het Mauritshuis ingaan, de zegewagen. In onszelf, maar ook zien wat er nodig is om de blauwdruk van agenda 2030 om te zetten. Het Mauritshuis is een insertieprogramma waarin de gevestigde ordes/verschillende bloedlijnen de krachtenvortex van de zegewagen gebruiken als brandstof. Een illusionaire onaantastbaarheid. Een schil waarin we als mensheid nog niet volledig kunnen ervaren hoe we hier precies ‘uit kunnen stappen’. Het is tijd om heel precies te zijn en te ZIEN. De Lachende Man. Tijdens deze Zoom gaan we onszelf opnieuw ontmoeten en onszelf inzage geven in de fantoom van Johan Maurits. Wat is er gebeurd? Hoe werkt het door?
We gaan de Leeuwenkracht in ons aanzetten om de frequenties van het Mauritshuis te resetten in onszelf. Dit keer gaan we ook bezig met de Leeuwenkracht van de Provincie Flevoland. Dit is een provincie waar ik nog weinig over heb gesproken en nu is de juist tijd. Het wapenschild van Flevoland is een fascinerende Leeuw, omdat het gekoppeld is aan een vissen-staartvin. Wat is Flevoland?
Tijdens meditaties, bekrachtigingen en kennisuitwisseling zal heel zichtbaar worden waar het nu werkelijk om gaat. De Leeuwenbibliotheek mag en gaat hersteld worden. De Nederlandse Sekhmet kracht. Naast de Lachende Man zal dit keer ook het zelfportret van Rembrandt (1669) en de Anatomische Les van Dr. Nicolaes Tulp worden behandeld. Deze resonantievelden mogen weer doorzien worden in onszelf. Ook kan de zegewagen gaan draaien, vanuit ons, door je aanwezigheid in deze life force, en het doorzien hoe Nederland wordt aangestuurd vanuit de krachtsymbolen van het Mauritshuis. Wanneer wij als mensheid de betekenis in onszelf kunnen traceren, draait alles om. Flevoland is een essentiele schakel om alles in onszelf blijvend te voelen en ‘begrijpen’, ‘getting it’, het kwartje dat valt.
Dit is de tweede Zoom van een reeks, van een project om het Mauritshuis opnieuw in te nemen in onszelf, en de bewuste wederopstanding van de Leeuw in werking te zetten. Een lopend vuurtje die niet onderbroken kan worden, door niks en niemand.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op donderdagavond 29 september 2022. De zoom is van 19:00u tot 22:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël