Resurrection: The Tibetan/Bhutan Records of Life and Death

Geliefde mensen, wat ontzettend fijn om net na de zomer-equinox te beginnen met dit 2-voudige traject over de alchemistische werkzaamheid van Tibet en Bhutan. Deze innerlijke wereldbibliotheken reiken tot het hart van het Bron metaversum en zijn ‘guardians’, keykeepers van kristalwerelden die jou volledig inzage geven in de aard van het bestaan en niet-bestaan. Hierin is er een solide en krachtig inzicht in de werkzaamheid van de Aarde-matrix, haar tijdslijnbeleving, haar cyclus van wedergeboorte en vooral: Hoe kun je vanuit volledige afstemming de neurologische projectie van dit bestaan doorzien en de cellulaire cyclus van leven en dood weer afstemmen op één geheel? Hoe kun je het bewustzijn volledig containen? Tibet en Bhutan bieden ons een unieke reikwijdte om vanuit ons standpunt van hier, als mens binnen dit planetaire domein, het gehele leven-en-dood programma te doorzien. De Earth Keepers en the Ancient Ones, the Star Beings zijn keyholders tot deze innerlijke kracht. Hoe kun je je vanuit het aardse domein vrijmaken van de leven-en-dood simulatie?

Tijdens deze avonden gaan we weer ons diep afstemmen op het innerlijke geheugen, de inner wisdom van de Himalaya’s. We zijn aanwezig in het hartsbewustzijn om de Himalaya frequenties veel meer een volledige plek te geven, in ons lichaam en door ons lichaam heen.
Bhutan wordt ook wel het land van de draak genoemd. In haar vlag staat de witte draak centraal. Bhutan symboliseert een unieke mogelijkheid binnenin onszelf, want Bhutan is het behoud, het navigatiesysteem om het hologram van leven en dood binnen te gaan en zelf de verandering te zijn. Bhutan is een micropunt, geschapen door de Ancient Ones van deze Oorspronkelijke Aarde, om de mensheid te helpen herinneren hoe ze volledig meester kunnen zijn over het individuele en planetaire hologram. Het is de Geesthoeder van de Dragon, de IS-staat, de Spirit van de Draak en hoe je vanuit deze energie de vrije reis bent om leven-en-dood te doorgronden en balanceren. Bhutan is de bibliotheek van de ancient knowledge/wisdom waarin we het gehele plaatje weer kunnen doorzien van wat leven-en-dood nu werkelijk is? Hoe ziet het er uit? Bhutan is meesterschap waarin het mogelijk is om te leven vanuit de oerkennis van oorzaak en gevolg, waardoor je alle gelaagdheden, onbevlekt of dualistisch volledig kunt doorzien. Bhutan is inzage in het gehele hologram. Bhutan is de samenvloeiing van jouw bewustzijn met de geest van de draak om deze volledige reis te ondergaan. De reis en het behoud van het bewustzijn, zodat je er volledig doorheen kunt. Hoe raken oorspronkelijke oorzaken/gevolgen de dualistische versies? Hoe kun je pure geestkracht zijn en laten bewegen? Hoe kun je volledig samenvallen met alles wat drakenenergie is? Het gaat om volledige integratie van de draak binnen jouw levensweg. Jij bent de drakenreis door leven-en-dood.

Tibet is o.a. het huis van Mount Kailash. Tibet symboliseert de geboorte van Bron. De Bron die alles is en volledig losstaat van identiteitsvorming. Tibet is de grote aanwezige die alles monitort wat er binnen de geest afspeelt. Tibet is het bewustzijn waarbinnen Bron overgaat in Geest en oorspronkelijke celdeling. Ieder wezen is Bron en heeft een unieke Bron binnen het grote web, het grote, oneindige veld van aanwezigheid. Tibet is de wisdomkeeper die waarneemt dat alles perceptie/perspectief is, en weet heeft dat deze wereld vergankelijk is. Deze wereld bestaat dmv projectie. Tibet is de Bron van bewustzijn, the keyholder to Source Consciousness. Het is de stabiliteit van de Bron-waarnemer: Nooit geboren, nooit gestorven!

Tijdens deze Zoom gaan we veel dieper in op de innerlijke kwaliteiten van Tibet en Bhutan. Het zal gaan over een reikwijdte binnenin onszelf waarin we een groter overzicht binnen gaan over wie wij werkelijk zijn, de aard van ons bewustzijn, de Aarde en het leven-en-dood hologram. Hoe zit het nu eigenlijk in elkaar? Hoe werkt het Tibetaanse bewustzijn? Wat is de functie van de Tibetaanse samenlevingen? Wat bewaren ze voor de mensheid? Hoe werkt het stervensproces? Wat gebeurt er nu eigenlijk precies en welke invloed heeft het astrale domein op ons alledaagse bewustzijn? Hoe werken de (tijds)portalen van Tibet en Bhutan? We gaan hier verschillende multidimensionale rijken in leven en dood meer te doorzien. We gaan nog meer werken met Mount Kailash en direct terugshiften naar de drakenkracht die nodig is om als een oneindig bewustzijn onze reis te maken door het innerlijke hiernamaals en het mind-control matrix programma die onze realiteit domineert. Bhutan is het vermogen om bij jezelf te kunnen blijven tijdens deze reis door de astrale dimensies om steeds meer pure geestkracht te kunnen containen. We gaan diep samenwerken met de innerlijke Meester van de Himalaya’s om de Bron-aanwezigheid en haar unieke portalen meer in ons zichtbare domein te brengen en essentiele informatie te ontsluiten hoe we op cellulair level vrij kunnen zijn van leven-en-dood projecties. Het is een viering van het leven zelf, het oneindige leven en alles wat het leven hier op Aarde te bieden heeft.
In de meditaties gaan we deze grootsheid van onszelf binnen. Hierin herankeren we een aantal zeer mooie kwaliteiten binnen onszelf. Een diepere herontmoeting met het oorspronkelijke drakenuniversum vindt plaats in het hart van onze moedercel. Welcome to the Inner Himalaya’s, Bhutan en Tibet.

Je bent van harte welkom om deel te nemen. De Zoom avonden zijn op donderdag 24 juni en woensdag 30 juni 2021. We beginnen beide avonden om 19:00u en eindigen rond 22:20 uur. Inloggen kan vanaf 18:50u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (bedrag is voor het gehele traject). Wanneer je niet live kunt deelnemen is het tevens mogelijk om de opnames aan te vragen. Deze worden de volgende ochtend verstuurd. De uitwisseling voor de opnames is tevens 30 euro. Je kunt je opgeven via: galacticheartcentre@yahoo.com . Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen naar eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank.
Wie weet tot dan.
With love, Nanco