Rigel: The Galactic History of Orion

Dag geliefde mensen,

Op maandagavond 29 mei 2023 geef ik een nieuwe Zoom over het Orion-bewustzijn, waarin het bewustzijn van RIGEL en de Blue Avian-civilisaties centraal staan. Rigel is één van de centrale sterren binnen de Orion-constellatie en binnen de simulatie te zien als één van de helderste (blauwe) sterren in onze sterrenhemel.

Tijdens deze Zoom gaan we de galactische geschiedenis in rondom Orion. Wat is Orion? Hoe is Orion ontstaan? Rigel als de ‘blauwe ster’ is de hoeder van de blauwdruk van Orion in het algemeen. Wat is de blauwdruk/de functie van Orion in ons wezen, in ons lichaam, in het zonnestelsel en binnen deze Melkweg? Waarom is Orion direct gelinkt aan ons Galactische Centrum? Rigel is de reis door de bibliotheek van Orion, aanwezig in je Nebula-lichtlichaam. Rigel is de hoeder van het ontstaan van Orion, om in de Geest van Orion te zijn. De beweegreden van ontstaan te kennen, te voelen en ervaren, waardoor je jezelf volledig kunt erkennen in jouw psychologie.

Orion is de infrastructuur van het veld. Het veld-de Bron-ruimte waarbinnen alles zich bewust ervaart. Wij binnen de ruimte, de Aarde, onze zon, de Pleiaden, Sirius. Het is het veld der verhoudingen en het vrij reizen binnen een grotere bewustzijnskaart, een sterrenkaart die zich in jou bewindt. Orion is het portaalsysteem der verhoudingen. Het is wat alles verbindt en bedraadt, zodat we bewust kunnen navigeren binnen de ruimtelijke ordening.
Rigel is je gemachtigheid om vrij te reizen door de alchemie van ruimte. Het is de constant toenemende informatie-voorziening hoe bewustzijn op ruimtelijke ordening, in jezelf werkt. Het is de pomp, de groei van het innerlijke Orion-bewustzijn.

Rigel is de thuisbasis voor een tak van de Blue Avian-civilisaties, de bird-beings. De Blue Avians zijn één van de oer-rassen die juist de mensheid ondersteunt in hun zelfrealisatie en galactische bewustzijnsgroei op Aarde. Tijdens deze Zoom gaan we reizen in volledig samen-zijn met de Blue Avian beings en zullen ‘ze’ zichzelf meer kenbaar maken. Wie zijn zij en wat zijn hun functies in het geheel en in relatie tot Orion-Aarde-Mens?

Tijdens deze Zoom gaan we de reikwijdte in van de Rigel-alchemie. Om meer feeling te hebben met dit bewustzijn in onszelf. Hierin gaan we naar nieuwe dieptes, nieuw gevoel, nieuw overzicht wat Orion is binnenin onszelf. We gaan ‘terug’ naar de oorsprong van deze zeer omvattende sterren-alchemie.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op maandagavond 29 mei 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:15u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël