Rotterdam: The Original Alchemy of Knighthood

Hallo lieve allemaal,
Op zondag 16 juli 2023 geef ik 2 workshops via Zoom ter bekrachtiging van de innerlijke Nederlandse blauwdruk. Dit jaar komt er veel informatie vrij over de interconnectedness/de betekenissen van Amsterdam-Rotterdam, de rode draad lijn om de blauwdruk van Nederland in jezelf te kunnen ervaren en traceren. In de ochtend geef ik een Zoom-workshop over de Amstel, Amsterdam en Amstelveen.
In de avond, tijdens deze Zoom, geef ik een verdiepingsslag in de blauwdruk/de innerlijke formule van Zuid-Holland: Rotterdam en omstreken.
Rotterdam en haar omliggende dorpen/stadjes en gemeentes zijn een formule waarbinnen nog meer voelbaar/zichtbaar wordt hoe de innerlijke alchemie IS en werkt.
Rotterdam, als 010 van Nederland, is de frequentietoon waarbinnen wezens in hun hologram kunnen ervaren dat ze daadwerkelijk één zijn met Bron. Jij bent Bron, de vertegenwoordiger van Source, in je lichaam, hier op Aarde. Rotterdam is een informatie-voorziening waarbinnen de Law of One aanwezig is. Hierbinnen zijn je ogen open, ben je geblinddoekt om volledig te navigeren vanuit het Bron-Zelf. Hierdoor is het mogelijk om als initiator alle dots met elkaar te kunnen connected. In deze reikwijdte van jezelf ben jij de verbanden, je ziet de verbanden van hoe alles connected met elkaar is. Omdat de initiator het IS, het ziet, kan het ook daadwerkelijk leven vanuit deze Law of One, die onaantastbaar is.

Tijdens deze Zoom gaan we de betekenis van Rotterdam meer gestalte geven in onszelf door de alchemistische formule van Barendrecht, Ridderkerk en Nieuw-Lekkerland uit te pakken. Barendrecht is de 4-dimensionale kennis m.b.t. de baarmoeder. Dit is de zone waar de daadwerkelijke exploratie plaatsvind van wat de baarmoeder nu eigenlijk is. De oorspronkelijke alchemie van het baren. Barendrecht is de toegang tot de 4e wereld van de baarmoeder, om toegang te hebben tot alle dimensies van de baarmoeder. De toon om volledig te kunnen ervaren wat de baarmoeder in essentie is. Het oorspronkelijk ontwerp die door de fysieke ervaring heen mag vallen. Er is zoveel te vertellen over de code van Barendrecht dat het niet mogelijk is om alles in een tekst te plaatsen, maar we zullen heel precies deze formule aanraken. Hierin zal ik ook de betekenis van het wapenschild meenemen.
Ridderkerk is de aanwezigheid van Knighthood, wat het werkelijk is om ridder te zijn, voorbij het ridder op het witte paard-syndroom. Jij bent de volledige commitment naar jezelf om Bron te zijn, waardoor alles IS en alles wat matrix-was wegvalt. Jij bent aanwezig. De alchemie van de ridder gaat over commitment, volledige commitment vanuit je oorspronkelijke identiteit. Het is een vastberadenheid, het is een formule ter bekrachtiging van je onaantastbaarheid.
Nieuw-Lekkerland, met in haar wapenschild 3 gouden vogels op een sinopel-groene achtergrond, heeft te maken met het oorspronkelijk voelen in jouw hologram. Het is de blauwdruk van het Nieuwe Lekker, voorbij het Lek, waarin ieder zijn eigen gouden geboorte ervaart. Dit is niet te verhalen op iemand buiten jezelf. Nieuw-Lekkerland legt de essentie open, en tegelijkertijd de geschiedenis hoe er binnen de schaduwrijken een Nieuw-Lekker werd geschapen, waarin wezens in hun zielenbewustzijn hun gemoedstoestand afhankelijk maken van externe omstandigheden. Ook hier is zoveel meer wat onder de aandacht mag komen.
Deze workshop via Zoom zet een formule in werking, een oorspronkelijk lichtveld waarin onze wezens weer hoeder zijn van deze innerlijke, alchemistische betekenissen. Het is levenskracht, en het is geboorterecht om op deze wijze de informatie-pakketjes van de Nederlandse blauwdruk uit te pakken, en bewust te kunnen leven. Jij bent het Nieuwe Lekkerland!
Je bent van harte welkom om mee te doen.

Deze Zoom is op zondagochtend 9 juli 2023. De zoom is van 19:00u t/m 21:30u. De uitwisseling is 9 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël