Sananda: Passing Through the Phantom Realities

Dag lieve mensen,

Op dinsdagochtend 21 februari 2023 geef ik een nieuwe, interdimensionale Zoom over een wonderbaarlijk bewustzijn in onszelf, wat het oorspronkelijke Sananda-bewustzijn is. Dit bewustzijn is zo essentieel voor ieder levend wezen, dat de Demiurg dit bewustzijn aan diende te passen zodat het volledige controle zou kunnen uitoefenen over de bouw van het matrix-systeem, waarin Sananda ook leidend zou zijn in de Nieuwe-Aarde/new age leringen. De oorspronkelijke Nieuwe Aarde is een meesterlijk precisiewerk, waarin alles werkelijk van binnenuit IS. Quan Yin IS. Sananda is hierin in het New-Age model gekoppeld aan het wezen achter Jezus Christus, of het Hoger-Zelf van Jezus. Sananda wordt hierin ook wel de ‘leider van de Nieuwe Tijd genoemd’, of de initiator van de Nieuwe, Gouden Aarde, maar wat is hierin waar en waar ligt de invloedssfeer van het Demiurg-bewustzijn op het onbewuste, inspelend op ons diepte zijn en weten? Het oorspronkelijke Sananda-bewustzijn is de vrije-reis zone van het hart. Het is de volledige begeesting van je hart en de volle aanwezigheid van alle hartcellen in je ziel en je fysieke lichaam. Sananda is ons gerealiseerde bewustzijn die alles weet over de 4e dimensie. Het is het kunnen behouden van ons bewustzijn in de 4e dimensie. Het is de 4e dimensie kunnen voelen, zien en begrijpen. Sananda bewustzijn is ontstaan door het bij elkaar leggen van alle bibliotheken en dossiers binnen de expertise van wezens. Sananda is eigenlijk een innerlijk middelpunt waarbinnen het bewustzijn zich kan behouden, en speciaal gecreerd is om bij jezelf te kunnen blijven in de 4e dimensie velden. De 4e dimensie is een centrumpunt waarbinnen al het bewustzijn samenkomt, binnen het oerveld, maar ook binnen de schaduwrijken van de vallen van bewustzijn. De 4e dimensie, wanneer duaal, is voor ieder levend wezen in het universum de grootste uitdaging. Juist omdat de werkelijkheid waarin wij nu zitten, de matrix en haar neurologische programma’s/beelden vanuit de 4e dimensie worden geprojecteerd. Deze beeldvorming heeft een eigen ontwerp, die zeer solide is, omdat we toch daadwerkelijk zwaartekracht ervaren, een fysieke wereld, een fysiek lichaam, een lens waarbinnen we onszelf en elkaar zien in een specifieke lichtval. Maar hoe kun je met je bewustzijn zo vanuit jezelf blijven zijn en bewegen dat je fysieke lichaam vrij kan reizen door de 4e dimensie? Sananda is de pure geestkracht die het onderscheid IS tussen vrijheid en vrije wil. Sananda is de staat van bewustzijn die IS wanneer het lichaam en het wezen is gestabiliseerd is in zichzelf en het hartsbewustzijn sneller ‘klopt’ dan het Jezus-mind-control programma. De wezens die het oorspronkelijke Sananda-wezen hebben gecreeerd weten alles over de impact van de Jezus-software op de belevingswereld op Aarde. Ook hoe je ten aller tijden je eigen frequentietoon kunt zijn, ook op levels die je nog niet kunt zien/voelen en ervaren. 
De Demiurg heeft vanuit zijn vermogens een kopie/simulatie gemaakt van het Sananda-veld, als het Hoger Zelf van Jezus, om een nieuwe laag toe te voegen aan zijn simulatie. Dit is een levend fantoom, een articifiele ruimte die achter het Jezus programma aanwezig is, om direct nieuwe onbewuste tentakels te creeeren in de leegte die wezens ervaren wanneer ze weer in hun Bron-zijn. 
Tijdens deze Zoom gaan we een belangrijke diepte in om de oorspronkelijke Sananda-krachten voelbaar te maken, maar ook om de Sananda-matrix, het fantoom bloot te leggen, als simulatie van de leider van de Nieuwe Tijd. Hierin zullen we een fragment van de Demiurg ontmoeten, die aanwezig is in een wit hemellichaam, en heel subtiel de portalen van de 4e dimensie aanstuurt, in een andere schil van het programma. Hoe werkt dit en hoe kom je door dit punt heen in jezelf? Het is een volgende diepte in de Mount of Temptation en een grote bekrachtiging om het werkelijke scheppingspunt te ervaren van het innerlijk, vol-bewuste Sananda-veld, die anders voelt, en wiens licht sneller trilt dan de simulatie. Hoe maak je het onderscheid in jezelf? Tijdens deze Zoom gaan we helemaal terug naar onszelf, naar onze eigen bibliotheek en naar de exacte frequentiezone waarin het Bron-bewustzijn de alchemie van Sananda leven in blaast. Dit is voor ieder levend wezen een belangrijke stemvork om vanuit het werkelijke voelen vanuit jezelf aanwezig te zijn tijdens de bewuste reis door de 4e dimensie. Hierin mag jouw wezen, jouw lichaam genoeg kracht hebben om in je eigen licht te zijn, om alle lagen van het SYSTEEM, en de bijna waterdichte manipulaties te doorzien. Het grote onderscheid zijn tussen vrijheid en vrije wil. Tijdens deze Zoom gaan we meditaties/bekrachtigingen doen, en gerichte opdrachten geven zodat deze enorme informatievoorziening van je eigen bewustzijn gecontained kan worden. Een plek heeft in en door het lichaam heen, zodat je er ook als mens praktisch mee kan zijn en mee kan ‘werken’. We gaan een zeer vitale diepte in.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op dinsdagochtend 21 februari 2023. De zoom is van 09:30u t/m 12:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël