Scotland: New Formula

Dag lieve mensen,

Op donderdagochtend 30 juni 2022 geef ik een nieuwe upgrade Zoom over de innerlijke Schotland blauwdruk. Hierin gaan we totaal nieuwe accenten belichten over de innerlijke reikwijdte/gevoel/afkomst van Schotland.
Schotland, dat prachtige oerland in het Verenigd Koninkrijk, heeft oneindig veel te communiceren over werkelijk in jezelf zijn, aanvliegen vanuit jouw ingang in het kernkristal van de Aarde om te kunnen ervaren dat je rechtstreeks Bron bent. Schotland is de doorgang in het midden, door het midden om de Kronieken van Terra Gaia in onszelf te ervaren, te upgraden, te bekrachtigen. Schotland is het veld waarin het mannelijke en vrouwelijke samenkomen om gezamenlijk de innerlijk as van Terra Gaia te versterken, ofwel de Moeder Bron en het vermogen om in volledige schepping te zijn. Schotland is bibliotheek van het werkelijke Heilige Huwelijk in jezelf. Het is de kwaliteit om gevoel en kennis volledig afgestemd samen te laten zijn. Dit resonantieveld in onszelf te herstellen. Voelen en kennis zijn één. Schotland is jouw zetel innemen in jezelf op Aarde. Terra Gaia op Aarde kunnen leven, kunnen ademen. (Arthur’s Seat, Edinburgh). Jezelf neerzetten op Aarde om het innerlijke Koninkrijk te vereenigen. Schotland weet heel goed wat dat Koninkrijk is, het is kracht om de schil op te heffen waarin we het ‘Koninkrijk’ en haar unieke trilling niet in onszelf kunnen ervaren.
Tijdens deze Zoom gaan we Schotland op een andere wijze ervaren, namelijk vanuit het ‘BEN’ perspectief. Schotland’s centrale as, centrale kern, haar krachtenveld wordt sterk en stabiel gehouden door de Ben’s, de bergen die deze namen hebben gekregen zoals Ben Lawers, Ben Nevis, Ben More, Ben Macdui. Natuurlijk is de Big Ben in London er ook aan gekoppeld. Wat zijn de Ben’s? De Ben’s zijn de keyholders voor een nieuwe realiteit. De Ben’s zijn Ancient Ones, oerbewustzijn dat als Spirit aanwezig is achter de vorm, door de vorm heen. De Ben’s zijn de krachtenvelden die de Moedercel stevig houden zodat alle kennis over het Heilige Huwelijk en haar alchemie hier geboren kan worden. We gaan verschillende reizen maken naar de resonantie waar de Ben’s leven, om Schotland vanuit een andere dimensie te ervaren in onszelf. Ook kunnen we daardoor uitlezen waarom het controlegrid van Londen de Ben’s monitord via de Big Ben simulatie en de centrale tijdszone op Aarde. De Greenwich Mean Time. How is it all connected? Ook zullen we dieper ingaan op de blauwdrukken van Isle of Mull en Isle of Lewis met de Calanais Standing Stones. Een vitale krachtplek die trilt en refereert naar een belangrijk communicatiesysteem in onszelf. Ook zullen we de ‘Heilig Huwelijk sleutels’ van Isle of Mull belichten. Daarnaast wordt de link gemaakt met de Scottish Rite of Freemasonry. Waarom Schotland gekoppeld is aan 33e en 34e graad vrijmetselarij. Waarom is het zo hoog in de pikorde van initiatie? Wat wordt daar gedaan, uitgelezen en uiteengezet? En hoe kun je zelf weer toegang krijgen tot het innerlijke domein van deze balans van feeling en kennis.
Tijdens de Zoom zullen we een balans scheppen tussen diep voelen, meditaties en kennisuitwisseling om innerlijk Schotland in haar essentie meer door te laten stromen.
Het wordt weer een heerlijke, stevige innerlijke bekrachtiging.
Je bent van harte welkom om mee te doen.
De Zoom is donderdagochtend 30 juni 2022. We beginnen om 10:00u en eindigen rond 13:30u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt tevens ook de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com of via het forum van Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Hartelijk dank en wie weet tot de 30e.
Een prachtige dag toegewenst.
Love, Nanco Immanuel