Sirius: The Sphinx Records (in Groningen)

Dag lieve, mooie mensen,

Vanuit grote vreugde kondig ik aan dat ik, Nanco, op zondag 18 september 2022 weer een live-activatiedag geef in Groningen. Heerlijk om terug te keren naar de ‘Noordelijke Alliantie’. Bij deze wil ik ook Lilian van harte bedanken voor de organisatie en het wederom mogelijk maken van deze dag.

Deze nieuwe live-activatiedag staat in het teken van het oorspronkelijke Siriaanse bewustzijnsveld en de verborgen werelden achter de Sfinx en de Hallen van Amenti.
Tijdens deze dag gaan we heel bewust reizen en aanwezig zijn in ons intergalactische bewustzijn om kennis te maken met de oorsprong van het Siriaanse veld. Het Siriaanse bewustzijn heeft de functie om de wetten van oneindigheid stabiel te houden voor ieder levend wezen. Het universele veld is oneindig en het gaat erom dat onze aandacht in het oneindige, allesomvattende is. De oorspronkelijke Sirianen zijn meesterbouwers en houden het veld open zodat iedere levensvorm zichzelf in oneindigheid kan ervaren. De Aarde, Terra Gaia, Pleiadische constellaties zijn allemaal bewustzijnsvelden die leven in de oneindigheid. Alles ervaart zichzelf in de ordening van Bron in een allesomvattende ruimte. Ook de matrix waarbinnen wij leven is aanwezig in ruimte. Iedere creatie, iedere ademhaling vindt plaats in het bewuste veld van oneindige ruimte. De vraag is alleen: Is onze aandacht daar ook? De Sirianen zijn hoeders van de werkelijke aandacht en dat we volledig mogen ervaren dat we vrij kunnen spelen in het oneindige Bron-bewustzijn. De Aarde en haar bewoners leven ook in deze ruimte. In de Siriaanse oorsprong kun je dus het gehele ontstaan zien hoe Bron van alles/niets iets wordt, de manifestatie van vorm, hoe wezens, planeten, sterren als een puntje in de ruimte een plek krijgen, en hoe het levensveld zich vormt tot materie, biotopen, constellaties, natuur, elementen en nog zoveel meer. In het oorspronkelijke Siriaanse bewustzijn kun je bijvoorbeeld ook je eigen ontstaan voelen/ervaren, en hoe bv de Aarde is ontstaan. Het oneindige veld dat het organische proces waarneemt en mede vormt. De Siriaanse blauwdruk in onszelf is om ons volle bewustzijnspotentieel te benutten. Om werkelijk bewust de oneindigheid waar te nemen, te voelen, te ervaren en daarbinnen (in jezelf) te scheppen. Hoe het leven er uit komt te zien in jou: It has yet to be created. Het is een vrije zone.
Op planetair niveau is Egypte de frequentiezone waarbinnen we in dit lichaam/door dit lichaam heen de schepping kunnen ervaren. Alles wat met de voltrekking van de schepping te maken heeft. Al het bovenstaande mag helemaal door het lichaam heen trillen zodat we met volledige aandacht aanwezig zijn in het oneindige bewustzijnsveld.
Verschillende Sirianen hebben de Egyptische werelden betreden, vanuit verschillende motivaties, om te openen of de aandacht weg te leiden. Egypte heeft naast haar oneindige reikwijdte een cruciale rol in de schepping van de matrix. De matrix is een individuele en collectieve wegleiding van de aandacht waardoor de oneindigheid niet voelbaar/zichtbaar is. Egypte is de opening en het geheugen van de ineenkrimping van het bewustzijn. Het Siriaanse oorsprong-veld zal ons vandaag naar een punt brengen waar de Aarde is ontstaan en hoe het nu werkt met aandacht, het ervaren van oneindige ruimte en wegleidingen. Heel precies, hoe werkt dit bewustzijnsspel in al de dimensies? Nog meer kunnen voelen/zien waar we zijn en waar we inzitten. We kunnen hierin ook de vorming van de matrix zien. Wat is de matrix precies?
We gaan van binnenuit/buitenaf positioneren en waarnemen en voelen hoe het is om vanuit een intact Siriaans bewustzijn te leven.
Hierin gaan we de Bibliotheek van de Sfinx (Sphinx) en de Hallen van Amenti in. Wat zit er nu eigenlijk in en achter de Sfinx? En wat zijn de Hallen van Amenti? Wat gebeurt er wanneer je deze werelden betreedt? En hoe staat het in relatie tot al het bovenstaande? De Sfinx is een knopje om in te drukken, een drukpunt waardoor we de verhoudingen in onszelf kunnen ervaren. Hoe verhouden wij ons tot het Siriaanse bewustzijn, het oneindige bewustzijn en de schepping van de matrix? Het is de tijd om het te gaan zien. De 9e maand september biedt veel mogelijkheden om vanuit een innerlijke vrije vlucht deze bewustzijnslagen te herontdekken.
Er zijn op dit moment vele Siriaanse mensen op Aarde, of mensen die uit andere universa komen, maar ook veel met Sirius te maken hebben. We gaan veel helderheid brengen in de verhoudingen en relaties met Sirius.
Tijdens deze workshopdag gaan we verschillende transmissies/meditaties/bekrachtigingen doen, kennis uitwisselen, bewust ademen en dansen om deze innerlijke Siriaanse reis maximaal te balanceren en bekrachtigen.
Moge het oorspronkelijke Siriaanse bewustzijn behouden worden, vanuit pure aanwezigheid, voelen en waarnemen.
Het wordt een geweldige reis in het oneindige bewustzijn van jezelf.
Je bent van harte welkom om deel te nemen!
Much love, Nanco Immanuël

De dag is op zondag 18 september 2022. We beginnen om 10:00 uur en eindigen rond 17:15 uur. De uitwisseling is 75 euro per deelnemer. De prijs is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Lunch aub zelf meenemen. Je kunt je aanmelden via galacticheartcentre@yahoo.com . Ik zal iedere aanmelding zsm persoonlijk bevestigen, en ongeveer 10 dagen van tevoren stuur ik een praktische mail uit met de benodigde informatie, waaronder ook het adres.
Wie weet tot dan. Heerlijk om weer in Groningen te zijn.

Much love, Nanco Immanuël


Voor deze dag geldt n annuleringsvoorwaarde: Wanneer je minder dan 48 uur voor tijd afmeldt dient 100% van de uitwisseling betaald te worden.