Sleepers

Dag mooie mensen,

Op dinsdagavond 18 oktober 2022 geef ik een nieuwe Zoom over het fenomeen ‘slapen’.
Slapen is één van de hoofdfactoren van het leven in deze matrix-realiteit. Slapen kan als heel lekker worden ervaren, en als uiterst ontspannend en nodig. Maar wat is slapen nu precies als we het vanuit een interdimensionaal, galactisch perspectief voelen en waarnemen? Waar is slapen ontstaan en wat gebeurt er nu eigenlijk in het hologram en de hersengolven? Is slapen eigenlijk wel echt natuurlijk, of valt het onder de simulatie?
Binnen vele galactische civilisaties staat de aardse mens bekend als het ‘slapende ras’ of de slapers (the sleepers). Zo benoemen ze de bewustzijnsstaten binnen het matrixmodel waarbinnen wij onszelf ervaren. Slapen is daarin niet alleen het fysieke slapen in bed, maar ook het leven binnen de schillen van deze realiteit. Het is gewoon één van de oneindig veel mogelijkheden. Galactische wezens nemen alles waar als alchemie, frequenties, golflengtes en de aardse mens leeft in een web van slapende trillingen en aanhechtingen op een interdimensionaal web/een geframed onbewuste.
Tijdens deze Zoom gaan we afreizen naar wat er nu eigenlijk in essentie is gebeurd met de aards-menselijke ziel, het lichaam, de cellen waardoor wij in het slapende web terecht zijn gekomen, wat ergens in de vallen binnen het metaversum een nieuw-normaal is geworden. Een overtuigingensysteem die er langzaam in is geslopen, vermomd als een natuurlijk iets. Binnen het relatieve, lineaire is het natuurlijk heel gezond om ‘goed te slapen en rusten’, en toch is het een verre afleiding van wat-is.
We gaan tijdens deze zoom verschillende stadia en perspectieven in om de slaap te kunnen gaan ervaren, om vanuit die trilling de slaap-en-droomwereld te kunnen betreden. Ik benoem hier heel bewust de slaap als één van de vele droomwerelden. Alleen de vraag is: Hoe is de slaap in elkaar gezet en door wie? Wie zijn de ontwerpers van deze ervaringswereld en wat gebeurt er nu werkelijk wanneer je slaapt? En wat gebeurt er met je wezen, je ziel, je lijf? Waar ben je en waar ga je naartoe? Waar reis je nu eigenlijk naar af? En wat zorgt ervoor dat je je weer opgeladen en energiek voelt tijdens het wakker worden? Of wat zorgt ervoor dat de slaap blijft hangen waardoor het ‘lastig wakker worden’ is? Of juist: Waarom blijf je eventueel moe, no matter what?
We gaan terugkeren, als aanwezigen en waarnemers, naar het ontstaan van het programma om te zien hoe het is ingevoegd in de gehackte biologische, fysieke en zielencodex. Wat zorgt er werkelijk voor dat de staat van vermoeidheid ontstaat en waar loopt jouw boardcomputer dan sychroon mee? Hoe kun je helemaal bij jezelf zijn en blijven terwijl je de slaapmatrix bewust binnentreedt?
We gaan heerlijk lekker de diepte in, en in-aanwezigheid jezelf ontmoeten voorbij en in de sleeping waves. We gaan onszelf inzage geven aan o.a. de Delta, Alpha, Beta en Theta staat in ons wezen.
We zullen vanuit onze eigen Kronieken en in samenwerking met verschillende Pleiadische frequenties een scan doen door de slaap-realiteiten heen en onszelf daar opnieuw ontmoeten, belichten en in beweging brengen.
Tijdens de Zoom zal er een evenwicht zijn tussen transmissies/meditaties, kennisuitwisseling, waarneming en stilte om deze prachtige reis te maken in jezelf.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op dinsdagavond 18 oktober 2022. De zoom is van 19:00u tot 22:35u. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël