Solstice Avondzoom: The Source Light: A New Meeting with the Council of Alcyone

Dag lieve mensen,

Op donderdagavond 20 juni 2024 geef ik de derde en laatste Zomer-Zonnewende Workshop via Zoom. Ook deze Zoom is direct connected met de opbouw van de 3 Solstice Zooms, maar is los te volgen.
Deze Empowerment-Workshop zal een nieuwe, bewuste reis zijn in het hart van Alcyone, de centrale Zon van de Pleiaden. De Alcyone Zon is een uiterst bijzonder, interdimensionaal meesterwerk, waar de beweegbaarheid van de micro-macro kosmos aanwezig is. Een doorgang voor alle mogelijkheden, waar wezens van alle regionen ontmoeten om het kruispunt in te gaan tussen oorsprong, dimensies, en dualistische zones.
Alcyone is door veel bewustzijns-expertise gecreëerd om als centrumpunt te fungeren in ons universum. Een centrumpunt om dualiteit en galactische oorlogen te beëindigen. Bibliotheken, archieven te verzamelen over de aard van alle werkelijkheden.

In de kern van het Alcyone-bewustzijn leeft de Raad van Alcyone, ofwel bewustzijnswezens die speciaal zijn gecreëerd om de frequentietonen/de Geest van Alcyone stabiel te houden, en als ‘opslagplaatsen’ van het bewustzijn over de aard van dualiteit. Hoe kun je Bronlicht en bewustzijn verhouden tot de dualistische psychologie en de dualistische, psychologische wapens die in de schaduw-empires zijn ontstaan? Hoe kun je bewustzijn zijn en behouden in velden van disharmonie, chaos, trucjes en in de disbalans tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid? Alcyone is als een universeel plan om door de mind-control dimensies heen te bewegen.

Planeet Aarde en haar bewoners hebben hier een essentiële functie in.
Tijdens deze nieuwe reis in het Alcyone-bewustzijn gaan we nieuwe ervaringen en perspectieven in beweging brengen. Er mag een verdere ‘kijkje achter de schermen’ zijn van wat er allemaal afspeelt binnen de Alcyone werkelijkheid. Dit is een reële schets van wat er werkelijk afspeelt in onszelf en het universum. Waar komen al onze gevoelens en emoties werkelijk vandaan? Hoe kan de volledige life-force opgebouwd worden door de matrix-simulatie die wij ervaren? Wat gebeurt er wanneer jij Alcyone in jezelf binnen gaat? Hoe werkt het communicatiesysteem? Hoe kun je makkelijker contact leggen met dit bewustzijn en het portaalsysteem? Hoe werken de Alcyone portalen?

De Zomer-Zonnewende symboliseert de langste dag en een directe uitlijning met je eigen Bronlicht. Hierdoor is er een mogelijkheid om het oerlicht van Alcyone heel bewust door de afleidingen heen te laten vallen. Je mag een verdieping ingaan in het voelen en waarnemen van het universele Plan, ook in relatie tot jou en de zone waarbinnen wij onszelf ervaren op Aarde. We gaan jouw communicatie-kanaal, je innerlijke Alcyone ambassade verdieper en bewuster AAN zetten.
Let’s meet up with the inner realm of the Council of Alcyone.
Het wordt heel duidelijk een lichtfeest.
Je bent van harte welkom om mee te reizen in je Pleiadische hart, een wereld vol betekenissen en directe zichtbaarheid van jouw heelheidswezen.
Wie weet tot dan.

De Zoom is op donderdagavond 20 juni 2024. De zoom is van 19:00u t/m 22:00u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël