Solstice Ochtendzoom: Lorah Elidhirim: The Black Sea Alchemy

Aloha geliefde mensen,

Deze Zoom is los te volgen, voor iedereen. Het is natuurlijk direct gelinkt aan de 1e en 3e Solstice Zoom.

De Zomer-Solstice ochtendzoom (donderdagochtend 20 juni 2024) zal een verdiepingsslag zijn over één van de ouderlijke rassen van het oorspronkelijke humanoide-bewustzijn: De Lorah Elidhirim. Dit is een een elven-ras die de guardians zijn van het levensveld, en het vermogen om dit levensveld in al jouw senses te zijn. Het is een full-senses perception. Het Bron-levensveld is in alles aanwezig, doordrenkt al-dat-is en daar mag volop bewustzijn op zijn. De Lorah’s zijn guardians van de frequentietonen van het levensveld en haar beweging, haar ‘evolutie’. Dit is wat zij openhouden voor de mensen. Het vermogen voor om alle zintuigen volledig te gebruiken. Het diepste voelen, weten, ervaren, zien, aanraken. Het is het heel bewust operationeel zijn van deze vermogens, zodat je kunt voelen wat werkelijk is, horen wat werkelijk is. De intensiteit/levenskracht hiervan volledig te benutten. Hierdoor is een constant, vrije, doorstromende accu/oplader in jezelf aanwezig. Je bent het levensveld en daardoor ‘dienstbaar’ aan al-dat-is.

Met de Lorah’s gaan we een afstemming in om alle zintuigen bewust te stimuleren, uitlijnen en balanceren vanuit het oorspronkelijke zwarte veld. Het is jezelf ‘blinddoeken’ in alle lagen van je wezen zodat de life-force van je zintuigen werkelijk ervaren kan worden. De realiteit waar de ruis van de wereld gewoonweg niet is. De Lorah’s zullen kenbaar en voelbaar maken hoe het oorsprong zwarte veld alles doordrenkt in hun universum. Hoe werkt dat in onszelf? Hoe werkt dat alchemistisch? Hoe kunnen we volledig met bewuste aandacht in het zwarte veld zijn door terug te reizen naar je onze eigen bibliotheek? Wij zijn de toegang tot het ontstaan van het zwarte veld. Jij bent de Bron van dit zwarte veld! We zullen vanuit onze innerlijke, planetaire kracht gaan reizen in de blauwdrukken van de Zwarte Zee. De Zwarte Zee en haar codes/reikwijdte is de container van ons geheugen: Hoe kunnen we hier heel bewust werken met de volle, innerlijke vermogens van ons ‘onbevlekte’ zwarte veld? Wat is het en wat kun je er allemaal mee?
Tijdens deze 2e Solstice Zoom-workshop gaan we door middel van transmissie/meditatie, bekrachtiging en informatie/kennisuitwisseling onze eigen reikwijdte in van de Zwarte Zee. We mogen de oorspronkelijke ‘dimensie’ van het water ervaren. Welke vermogens in onszelf kunnen we hier in beweging brengen? We zullen hierin ook verschillende ‘landen-blauwdrukken’ die grenzen aan de Zwarte Zee meenemen. Deze vormen een formule van ons vermogen om deze oer-vermogens in beweging te brengen.
Het wordt een prachtige reis vanuit jouw volle essentie. Moge we onze full-senses stimuleren, ervaren en in beweging brengen.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op donderdagochtend 20 juni 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:20u. De uitwisseling is 9,20 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 9,20 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël