Solstice Vooravond: The Angelic Kingdom: The Gabriel Records

Hallo lieve allemaal,

Op 20 juni 2024 is de Zomer-Solstice. De Zonnewende, het ‘begin’ van de Zomer. De vier Equinox-en-Solstice staan bekend als de meest directe frequentiepunten/doorgangen om recht door de 4D zwarte kubus te communiceren. Deze doorgangen zetten de kerntoon/basistoon voor de bewegingen/evolutie voor de komende 3 maanden. Welke informatiepakketjes willen er uitgepakt worden?
Ook tijdens deze Zomer-Solstice geef ik 3 Zoom-workshops om mijn unieke bijdrage te leveren aan deze bekrachtiging/shift. De eerste is op de vooravond, en de andere 2 zijn een ochtend-en-avondzoom op de Solstice zelf.

De basistoon om de Solstice-archieven 2024 te openen geef ik op woensdagavond 19 juni 2024.
Deze kortere Zoom zal gaan over het ontstaan van het oorspronkelijke engelen-bewustzijn en jouw unieke bewustzijn achter de Aartsengel Gabriël-simulatie die in deze matrix operationeel is. De gehackte Gabriël-variant heeft gezorgd voor een schil, een afsnijding van de rechtstreekse communicatie met het oorspronkelijke engelen-bewustzijn.
Het oorspronkelijke engelen-universum, daar waar alle engelen-rassen uit zijn ontsprongen is een belangrijke blauwdruk. Oorspronkelijke engelen, voorbij de interpretatie-modellen van de matrix-mens, zijn hoeders van de ingangen in je hart, waarin je volledig in vrijheid kunt scheppen. De engelen zijn die eenheidsvelden waarin Bron de archieven van creatie openhoudt. Het is ieders geboorterecht om volledig vrij te kunnen scheppen. En daardoor jouw volledige voorstellingsvermogen te kunnen leven. De oorspronkelijke engelen zijn guardians die leven in een oneindigheid, een oorspronkelijke droomwereld waarin ze meebewegen, meenavigeren in de gelaagdheden van de schepping. Er is voor ‘hen’ geen grote passie dan dat ieder wezen de schoonheid van de creatie kan leven. Afgestemd kunnen scheppen.

‘Achter’ creatie is een volledig eigen identiteit, een bewuste bibliotheek aanwezig waar ieder levend wezen dient te zijn, om direct de wetmatigheden van creatie te kunnen ervaren en detecteren in het zelf. De engelen kennen het ontstaan van creatie. (Dat wat daar aan “vooraf” ging). Zij zijn dat.
De engelen zijn aanwezig in een directe aanwezigheid, wat sneller trilt dan de ervaring van nabijheid. Er is hierin geen afstand tussen jou en Bron. De toon van het ontstaan van de engelen, de hoeders van een bandbreedte waarin we de werkelijke identiteit van engelen kunnen ervaren, wordt ook wel de aartsengelen wereld genoemd.
Tijdens deze eerste Solstice Zoom gaan we vanuit ons Bron-getuige-bewustzijn waarnemen en voelen wat het engelen-bewustzijn in jou is, en gaan we waarnemen wat er aanwezig is achter wat we hier Gabriël hebben genoemd.
Om door de Gabriël-programma’s heen te bewegen mag er bewustzijn komen op de exacte Babylonische invoegingen. De Bijbelse firewall die als een schil opereert waardoor er geen rechtstreekse aanwezigheid te ervaren valt met het oorsprong-engelen-veld. Hierin gaan we naar de tonen van het boek Daniël en Lucas. Gabriël doet in Lucas de aankondiging voor de komst/geboorte van Johannes de Doper en Jezus Christus. Wat gebeurt hier nu werkelijk en wat er is ingevoegd en geupload in het onbewuste?
Wat gebeurt er in het menselijke-en-interdimensionale bewustzijn wanneer het Gabriël systeem wordt doorzien? Hoe kun je aanwezig zijn in de directheid van de engelenmens?
Het wordt een prachtige, zeer liefdevolle Zoom waarin een fragment van het oorsprong engelen-grid door de verdichting heenzakt van de Gabriël-schil.
Je bent van harte welkom om mee te reizen.

De Zoom is op woensdagavond 19 juni 2024. De zoom is van 19:00u t/m 21:40u. De uitwisseling is 10 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 10 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël