South America: The Brazilian Blueprint

Dag lieve mensen,

Op vrijdagochtend 17 februari 2023 geef ik een zeer krachtige, up-to-date Zoom over de innerlijke blauwdruk van Brazilië en Zuid-Amerika. Brazilië, het grootste land van Zuid-Amerika is mede hoeder van een ongelimiteerde reikwijdte in ons eigen (liefdes)bewustzijn. Brazilië stond de laatste maanden volop in het nieuws door de grootschalige demonstraties in het land door de ‘machtswisseling’, waarbinnen ze met vele tienduizenden demonstranten het parlementsgebouw betraden. Vele Brazilianen voelen en zien wat er werkelijke gaande is in het land en op wereldniveau. Maar los van deze verhalen: Wat is Brazilië nu eigenlijk? Welke ervaringszone vertegenwoordigd het? Waarom is Brazilië één van de grootste kristallanden ter wereld, waar tot op de dag van vandaag nieuwe kristallen worden gevonden en over de hele wereld worden verkocht om het veld op Aarde en in de mens te herstabiliseren?

Brazilië is de geboorte van het geboortekanaal waarin het oorspronkelijke eenheidsbewustzijn wordt geleefd. Het is het manifest worden van de oorspronkelijke Kronieken van eenheid in de Moeder. Het allerhoogste eenheidspotentieel dat in ons is en het planetaire domein betreedt. Brazilië is de ontketening van de innerlijke Moeder, de volledige krachttoename van de Moeder die speelt in haar werkelijke, oer-oorspronkelijke speelruimte. Een speelruimte die zich niet laat limiteren door de ketenen der tijd, beperkte ruimte, programma’s, overtuigingen, manipulatie of belangenverstrengeling. Het is het Moederlijke veld die leeft in het veld van bewuste bevruchting zodat pure Geestkracht in alle cellen tot leven wordt gewekt. Het is het veld waarin de innerlijke Moeder volledig weet heeft over haar oorspronkelijke ontwerp, haar functie in de bewuste Bron-Spirit world. Het is de bezegeling van de oerblauwdruk van de Moeder, die overal is, aanwezig is, zichtbaar is, voelbaar is en weet dat de oneindigheid haar speelruimte is. De innerlijke, oneindige expansie van de ademhaling waarin het pure geestesbewustzijn in het lijf wordt gecontained. Het is het vermogen om alle vormen en projecties die afbreuk hebben gedaan aan wie we werkelijk zijn vrij te ademen, bewegen, erkennen, trillen, schudden. Het is de viering van wat de Moeder in ons werkelijk is, wat geboorte is in al haar facetten. Brazilië is Samba en het huis van de Amazone, de longen van de wereld. Daar waar de Moeder de container is van de Geest van de Ene. Het geboren laten worden van de AL-kennis van eenheid. Het eenheidsveld die op planetair niveau geleefd kan worden. Het is dat frequentievelden waarin de oorsprong achter mannelijk en vrouwelijk elkaar kunnen ontmoeten in licht-alchemie op Aarde. Het is de vrije reiszone waarin dualiteit wordt doorgrond en opgeheven en waarin alle poorten van bewustzijn weer bewust in onszelf worden ervaren. Jij bent zelf de ademhaling, het bewustzijn dat vrij reist door de dimensies. Jij bent de schepper van een lichtlichaam waarin we niet meer hoeven te spreken over dimensies, omdat al deze lagen weer bewust door jouw verschijningsvorm aanwezig zijn. Ze zijn in jou, zodat er geen hier-en-daar meer is. Brazilië is het vermogen om je volledige Geestpotentie te kunnen zijn, te kunnen ontvangen en de Geest te ademen door alle cellen van het lijf. Hierdoor kunnen we ook in en door het lijf ervaren wat we werkelijk zijn, wanneer alle lichaamsbeperkingen ophouden te bestaan.
Brazilië is de inbedding van het oorspronkelijke zonne-lichtlichaam die IS en ontvangen wordt in deze werkelijkheid, zodat de poorten van licht, die via holografische manipulatie buiten onze fysieke waarneming werden geplaatst, één geheel vormen. Dit is een belangrijk punt in onszelf en ook in de ingevoegde geschiedenis waar via de blauwdruk van Portugal Brazilië werd gekoloniseerd. We gaan tijdens deze Zoom dieper in op deze connectie.
Brazilië is dat waar de Moeder in ieder wezen haar rechtmatige plek inneemt en het volledige bewustzijn van bevruchting is en inneemt. De rechtstand met de Zon, zodat ‘ze’ in het zonnetje staat en de oorspronkelijke kristalcommunicatie wordt hersteld. Het is de volledige kristallisering van de Moeder, die de communicatie is en ontvangt van haar oorspronkelijke blauwdruk. Dit is als een oneindige, ongelimiteerde liefdeskracht toename. Het lichaam innemend, en doorademt door alles wat ze NIET is.
Dit bewustzijn is voor ieder levend wezen van essentieel belang, voor mannen en vrouwen.
Tijdens deze Zoom gaan we Brazilië heel bewust ervaren in onszelf. Hoe voelt Brazilië? We gaan deze grootschalige innerlijke bibliotheek in onszelf ervaren. Onze eigen bewuste communicatie opstarten en dat wat Moeder Aarde wenst te communiceren wanneer we zijn afgestemd in onszelf en achter de beelden-programma’s.
We gaan deze hoge centrale zonnekracht in onszelf ervaren. We gaan werken met verschillende ‘braziliaanse’ kristallen en de alchemie ervaren. We zullen verschillende drukpunten meenemen zoals de Amazone-velden, Rio de Janeiro, Sao Paulo en de Iguazu-watervallen.
Tijdens afstemmingen, meditaties/transmissies, kennisuitwisseling en een fijne, stevige groepsdynamiek zullen we de Braziliaanse Spirit/blauwdruk bewust op AAN zetten.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op vrijdagochtend 17 februari 2023. De zoom is van 09:15u t/m 12:25u. We beginnen iets eerder omdat ik daarna mijn zoontje op dien te halen van school. De uitwisseling is 15 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 15 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël