Southern France: A Divine Presence

Hallo lieve mensen, ik voel me verheugd om aan te kondigen dat er op 19 en 22 april 2022 een Zuid-Frankrijk Zoom traject komt. Zuid-Frankrijk, een pareltje en een belangrijke reiszone voor veel mensen die met bewustzijnsverruimend innerlijk werk bezig zijn. La Douce France!
France is een kern-pilaar in het grote levensspel: Leven als een God in Frankrijk, zoals veelal wordt gezegd. Frankijk is de innerlijke kennis/wijsheid, het innerlijke onderscheid tussen wat vrijheid IS en wat zich pretendeert als vrijheid. Frankrijk is het vermogen om in het fysieke bewustzijn de Law-Of-One Library te kunnen leven. Frankrijk is het vermogen om te ZIEN vanuit Wat-Is. Vanuit de oorspronkelijke innerlijke board-computer. Het is een trillingsveld die de ziener herinstalleert. De hersenfuncties stimuleert om daadwerkelijk te zien. Frankrijk is het vermogen om wat-is en wat-je-weet ook daadwerkelijk te ‘belichamen’. Frankrijk is de innerlijke, levende manifestatie van ‘zo boven-zo beneden’. Het is waarin de oorspronkelijke realiteit heel precies inklikt in de fysieke lichamen/Avatars in deze simulatie. Frankrijk is het onderscheid tussen werkelijk één zijn met je Bronlicht en het artificiële licht. Frankrijk is de geometrie, de formule in jezelf waarin je jezelf bevrijd door middel van praktische toepasbaar van je geboorterecht, de al-kennis/wijsheid die jou toebehoort zonder het vast te grijpen. Het is een vrije, innerlijke doorstroming. Frankrijk zou je kunnen zien als de ‘bewustzijns-generator’. Het proces waarin de hersenhelften bewust samenwerken en de essentie van wie we werkelijk zijn als wezens voelbaar is. Als je het als een computer zou zien, dan is Frankrijk het vermogen om je fysieke lichaam in te pluggen in het momentum van jouw-al-wijsheid, jouw vermogen om samen te vallen met het oorspronkelijke bedradingssysteem. Alles operationeel. Het is ook het veld waarin het mannelijke-en-vrouwelijke domein zichzelf volledig heelt. De ‘evolutie’ van het heilig huwelijk. De alchemie belichaamt.
Zoals je waarschijnlijk al begrijpt en herinnert zijn dit de redenen waarom Frankrijk ook binnen de schaduw-domeinen zo strak wordt gehouden, als wereldmacht. Frankrijk speelt een centrale rol in het bevrijdingsproces van deze fysieke Avatar-lichamen, en het vermogen om de oorspronkelijke database te geleiden door deze realiteit. Frankrijk is de formule in ons. Dit is de reden waarom o.a. Frankrijk de creatie van The Statue of Liberty (Vrijheidsbeeld) heeft geleverd.
Vanuit de nieuwe energie van april 2022 zal ik nieuwe Frankrijk Zooms houden waarin het accent ligt op verschillende formules in Zuid-Frankrijk, waarin we o.a. de innerlijke bibliotheek ingaan van Katharenland, Rennes Le Chateau, Carcasonne, Monsegur, Saint Maries de La Mer, de mystiek rondom de Bugarach. Ook zal ik Lourdes en Avignon meenemen. Waarom werd Avignon in de 1300 jaren gebruikt als vestiging voor de paus? In Zuid-Frankrijk zijn verschillende oervelden aanwezig die ons terugbrengen in dat oorspronkelijke voelen, de oorspronkelijke staat van zijn waarin het lichaam de oerwijsheid IS. Juist in Zuid-Frankrijk zijn belangrijke programma’s ingebracht die een alternatieve geschiedenislijn hebben gecreëerd die wegleidt van wat we werkelijk gecommuniceerd wenst te worden. In mijn optiek is het verhaal van de Katharen totaal anders dan wordt neergezet in de religieuze en new-age tradities. Wat ik waarneem is dat de Katharen het vermogen hadden om de Jezus, Maria Magdalena en Moeder Maria programma’s te doorzien. In de afwezigheid van deze trilling in onszelf in het NU zijn er nieuwe programma’s ingevoegd die daardoor de Katharen toch weer aan Jezus en Maria Magdalena koppelen, terwijl het totaal anders in elkaar zit. Dit is een belangrijke om te doorzien, omdat Zuid-Frankrijk een doorgang biedt om jezelf vrij te maken van deze fantoomrealiteiten. Zuid-Frankrijk heeft een mogelijkheid om het werkelijke ZIEN, het werkelijke OOG te resetten en de werkelijke Geest achter de schillen-werelden te zien. Frankrijk is het land van de zieners, van de Nostradamus. Zuid-Frankrijk is het vermogen om de werkelijke Graal te zien, waardoor je jezelf hier-en-nu recht kunt zetten en waardoor de werkelijke Bron-wijsheid doorstroomt. Hierin gaan we ook diep in op wat er wordt bedoeld met de ‘Heilige Graal’.
Tijdens deze Zooms zullen we wat heilige huisjes omver werpen die nodig zijn om werkelijk jezelf te vertrouwen in wat je ziet vanuit het absolute, innerlijke veld. We zullen een balans creëren tussen bekrachtigende meditaties, heling en kennisuitwisseling waardoor de oercodes van Zuid-Frankrijk steeds meer gaan leven. In deze 4e maand zijn deze archieven belangrijk om te herschrijven, om de energiebaan door de 4e dimensie heen geleiden. Het worden 2 hele prachtige, diepgaande Zooms, reizend in een zeer geliefd trillingsveld voor velen. De Kronieken van Southern France! Je bent van harte welkom om deel te nemen.


De Zooms worden gehouden op dinsdag 19 en vrijdag 22 april 2022. Ze worden beiden in de ochtend gehouden, van 10:00u tot 13:30 uur. De uitwisseling is 33 euro voor het gehele traject. Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het ook mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 33 euro per deelnemer.
Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geintereseerden.
Dank je wel. Hele fijne dagen toegewenst en wie weet tot tijdens dit traject.

With love, Nanco Immanuël