Spain: Cintari and the Inner World Navigation

Deze multidimensionale Zoom-avond zal gaan over de intergalactische historie van Spanje.
De frequentiezone die wij waarnemen als het land Spanje draagt een groots en omvattend geheugen over de evolutie van dit zonnestelsel.
Spanje symboliseert namelijk het inplugsysteem in de fysieke, cellulaire kennis met betrekking tot het zonnestelsel en de ervaringen die wij als wezens, als zielen, als mensen ervaren in talloze constructies.
Het geheugen van Spanje is een frequentie om in te zijn om het ontstaan van licht te kunnen zien en waarnemen. In de oorspronkelijke wereld bestaat licht niet zoals wij zijn geprogrammeerd om het te zien. Licht is eigenlijk iets totaal anders dan wij denken dat het is. Spanje is het kruispunt tussen de oorspronkelijke ‘ingangen’ van de Aarde en hoe er binnen de licht-en-schaduwwerelden andere constructies zijn ingebouwd. Andere constructies die wij als innerlijke wereld zijn gaan ervaren. Spanje is hierdoor een cruciale kern-bouwsteen van de matrix, en ook een doorgang om onszelf te bevrijden van de verschillende inbraken in het planetaire domein van de Aarde en de ziel van de mens.
De oorspronkelijke Spaanse energie heeft te maken met de overkoepeling van de lichtwerelden en om door alle constructies van de ziel en dit fysieke lichaam heen te kunnen bewegen. Het oer-Spaanse veld bevat informatie om vrij te kunnen zijn van alles wat wij als ‘innerlijk’ ervaren binnen de matrix. Hierin doel ik op hoe de scheppers van de matrix een alternatieve innerlijke wereld hebben geschapen, waarbinnen de mensheid en talloze wezens ervaren dat ze ergens IN zitten. In vaste materie. In een geprogrammeerd lichtveld die alle waarnemingen en oriĆ«ntatie beinvloed.
Spanje als fysiek landoppervlak is een rechtstreekse overblijfsel van Atlantis. We gaan de verbanden leggen.
In het centrumpunt van ons oorspronkelijke zonnestelsel is onze zon aanwezig als een cel van talloze zonnen, die weer aanwezig zijn het geheugen van de oerzon. In het hart van onze oorsprong aarde is de Zon ook direct aanwezig. Dit is de Inner Earth Solar System.
Het vermogen om deze kennis te betreden is IN ons en wordt weerspiegeld door het ‘geografische nulpunt’ van Spanje, wat de Zonnepoort (Puerta del Sol) te Madrid is.
Tijdens deze avond gaan we op verschillende wijzen in op de innerlijke database van Puerta del Sol. Hoe werkt het en hoe werkt het door in ons dagelijkse leven? Wat is Madrid? Wat vertegenwoordigd deze kracht? Wat zit erachter?
Door een scala van gebeurtenissen is de Aarde en de mensheid letterlijk in een ander evenbeeld terecht gekomen, een andere lichtval. Hierin werd de oorspronkelijke zonnepoort gesloten en vervangen door een alternatieve Zon. De matrix Zon, die in mystieke tradities ook wel de Zwarte Zon wordt genoemd. Hiervoor werden de krachten van Saturnus ingezet. Puerta del Sol draagt deze oerkennis en deze schaduwstructuren in zich. Welke impact heeft dit op ons? Wat is er precies gebeurd met de Zonnepoort op planetair niveau? Waarom werd de Spaanse blauwdruk gebruikt door het Vaticaan om zulke grote delen van de werelden te koloniseren en te koppelen aan het katholicisme en een wereld waarbinnen je licht-en-schaduw ervaart? Hoe kun je hier vrij doorheen navigeren?
Vanavond gaan we vanuit onze innerlijke Cintari-frequentie de lijnen in onszelf volgen. Hoe werkt de Spaanse psychologie en hoe kun je de essentie betreden van wat er achter de Zonnepoort aanwezig is? Hoe diep gaat deze rabbit hole?
We gaan veel werken met de Cintari-frequentie, waarbinnen de Broncode van de Kundalini verder wordt aangezet om deze scheppingen te kunnen doorzien, en de oorspronkelijke Kundalini weer te koppelen aan de werkelijke wereld die wij innerlijk noemen.
Naast het Madrid-frequentie rasterwerk zullen we ook kort de blauwdrukken toelichten van o.a. Andalusiƫ, Barcelona (Sagrada Familia) en Ibiza.
Deze avond is bedoeld om vanuit de oorsprong: de galactische aanvliegroute de Spaanse oerfrequentie binnen te gaan. De Bibliotheken weer in eigen beheer te nemen zodat jij kunt leven in een waarachtig gevoel en beeld wat de innerlijke wereld eigenlijk is. Hierdoor kunnen we bij onszelf blijven en blijven staan midden in de zwarte zon. Wie de Geest der Werelden IS en KENT, kan werelden betreden en er recht doorheen.
Tijdens de meditatie gaan we de oerfrequentie van Spanje in ons aanzetten. Het zal een deel 1 zijn.
Het wordt een zeer diepgaande, krachtige galactische Zoom. Je bent wederom van harte welkom om deel te nemen.
Deze Zoom zal op woensdagavond 10 februari 2021 worden gehouden. We beginnen om 18:45 uur en eindigen rond 22:30 uur. De uitwisseling is 15 euro. Ook de opname is 15 euro, mocht je niet live deel kunnen/willen nemen. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com . Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.