The Dolphin Code: Spring Equinox Zoom

Hoi lieve mensen, op deze maandagochtend de 21e vier ik lente-equinox met een prachtige, interdimensionale Zoom over de dolfijnen-code in relatie tot de mens. De reikwijdte in het bewustzijn is dusdanig toegenomen dat het mogelijk is om de oorsprong van het dolfijnen-bewustzijn in onszelf te traceren. Hierdoor zijn we als mensheid weer klaar om het oorspronkelijke convenant, het ontmoetingspunt, van het humanoide en dolfijnen-bewustzijn weer aan te raken. De werkelijke aanwezigheid en verbinding binnen de alliantie van wezens. De dolfijnen hebben hun eigen wijsheid, een eigen unieke code die aanwezig is in het veld van de innerlijke creator. Een code die de dolfijnen ‘hoeden’ zodat de mensheid ook binnen de matrix weer aanwezig kan zijn in deze frequentie van ZIJN. De dolfijnen zijn de oorspronkelijke hoeders van het hart, een doorgang door de zwarte kubus. De dolfijnen hebben het vermogen om het ene veld te vertegenwoordigen waarin de lichaamservaring en de Spirit-beweging één zijn. Dit betekent dat de dolfijnen op een golflengte/trilling resonereren waarin je in één moment direct gehoor geeft aan wat-is. Het vermogen om direct vanuit het veld te leven. Het trilt voorbij iedere vorm van dualistisch reactief bewustzijn. Het hologram van werkelijke eenheid met je lichaams-avatar.
Tijdens deze Zoom gaan we deze hartsfrequentie IN. We gaan veel dieper ervaren hoe de dolfijnen zijn en functioneren. De pure levensvreugde die is voorbij reactief bewustzijn. De dolfijnen zijn samen met de mens pure geleiders van emotionele heelheid. Een kracht die het vermogen heeft om de ordening van de zwarte kubus te resetten. We gaan tijdens deze Zoom de oer-identiteit van de dolfijnen opnieuw traceren binnenin onszelf. Waar zijn de dolfijnen ontstaan, en heel precies, wat is hun functie binnen het veld-van-de ene? En hoe kunnen we terugshiften naar de golflengte van frequenties waarin deze oerwezens leven in onszelf?
Tijdens deze Zoom zal er een balans zijn tussen kennis-uitwisseling en ervaren in een begeleide transmissie. Hierin wordt heel voelbaar wat het dolfijnen-bewustzijn wenst te communiceren op deze 21-3 equinox. Een formule die juist deze lente tot expressie mag komen. Let’s enter the original blueprint of the inner dolphin universe.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De Zoom is op maandag 21 maart 2022. De Zoom begint om 10:00u en eindigt rond 12:15 uur. Inloggen kan vanaf 9:50 uur. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het ook mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Iedere live-deelnemer krijgt standaard ook de opname. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het forum op Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie.
Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Een hele fijne dag toegewenst en wie weet tot de 21e.
With love, Nanco Immanuël