Tartaria: The Exposure of the Earth Blueprint Within the Multiverse

Dag prachtige, lieve mensen,
Wat vind ik het geweldig om aan te kondigen dat het nu eindelijk de tijd is om een Zoom-traject te houden over de Kronieken van Tartarië. Een immens boeiend onderwerp dat dagelijks steeds meer aandacht krijgt. Het bewustzijn zorgt ervoor dat deze tijdslijn steeds meer zichtbaar wordt.
Ik voel (de) me geroepen om helemaal terug te reizen naar de codes ACHTER Tartarië om heel gericht in het hologram te kijken.Het Tartaarse Rijk, ofwel het Tartaarse Plan loopt overal doorheen, door onze interdimensionale lichamen, door gebouwen, door ingevoegde beelden en geometrieën. Het is een belangrijk innerlijk archief om te openen. Het Tartaarse frequentieveld heeft verschillende functies. Als eerste om de ingevoegde geometrieën van deze werkelijkheid/deze alternatieve tijdslijn die we zijn ingeslagen, vrij te trillen. Achter deze Aardse werkelijkheid, wat een klein percentage is van een veel groter levensorgaan leven de Kronieken van Terra Gaia. Tartarië is een geschapen tijdslijn vanuit de alliantie om de aandacht van de mensen in dit oppervlak, de ruimte waarbinnen wij onszelf voelen/ervaren en waarnemen, vrij te trillen. Om de aanwezigheid van Terra Gaia kenbaar te maken. Het inbrengen van een bewustzijns-bestand die ons zal leiden naar een ripple effect: Een te ervaren krachtenveld die zo sterk is dat we werkelijk weer in onszelf ZIEN wat Terra Gaia is. Het oorspronkelijke op zoek gaan door middel van de ‘juiste aanraking’. Tartarië is de wegwijzer om vanuit het veld wat Terra Gaia is IN JOU, Terra Gaia overal te zien, ervaren. De aandacht dient er te zijn. Wanneer het bestaat, bestaat het. Een zet in de ‘goede richting’ om volledig te stabiliseren in een kracht die voorbij de ingevoegde vormen, geometrieën en werkelijkheden van deze matrix gaan. Het is de essentie in jezelf waarin je de codes achter alles wat je ziet kunt zien en ervaren, waardoor je vrijtrilt van de voorgeprogrammeerde waarneming. Hierdoor kun je heel precies zien wie jij bent, en hoe het bewustzijn van jezelf, van de Aarde wordt gevormd. Je kunt de volle resonantie zien, stap voor stap. De wereld achter de werelden. 
Deze matrix is volledig opgebouwd vanuit ‘gestolen frequenties’, het afkijken, het uitlezen van een oorspronkelijke wereld om de informatievoorziening op bijna alle levels wat te draaien, waardoor het bewustzijn zichzelf, onder mind-control, hierbinnen gaat ervaren in dit voorgeprogrammeerde licht. (de schaduwblauwdruk van Spanje o.a.). Hierdoor zitten we dus IN dit hologram, een een afgebogen tijdslijn van oorzaak-gevolg, waarin de voorgeprogrammeerde beelden en overtuigingen ervoor dienen te zorgen dat we in deze waarneming van de werkelijkheid blijven. 
Tijdens dit 2-voudige Zoom traject gaan we een begin maken met de vrije vlucht, de vrije reis naar de oorsprong van jouw innerlijke Tartaria bibliotheek, om in jezelf te traceren wat het IS en erbij te kunnen. Tijdens deze vlucht is het gemakkelijker om van binnenuit/bovenaf (de waarnemer van de waarnemer) de rol van jou en de Aarde te zien in het multiversum. Wat is Tartarië en hoe staat het in relatie tot de Kronieken van Terra Gaia? Hoe werkt het mbt de Holle Aarde, Midden Aarde en Inner Earth? Hoe kun bij jezelf blijven terwijl je het Tartarië bestand heropend? Wat is er nu precies gebeurd mbt Tartarië? Wat is het? En hoe werkt de afgebogen tijdslijn waarbinnen ons gevallen bewustzijn zich geketend kan voelen? Wat is er nu eigenlijk gebeurd? Hoe is Tartarië overschreven? Hoe diep gaat de rabbit hole? Tartaria is jouw innerlijke wegwijzer in de rabbit hole. In jezelf en maximaal gestrecht, uitgelijnd en erkend. Het is het bewust leven in de grote oertorus, de golden mean spiral frequency. De vrije reiziger leeft.
We gaan verschillende gezichten van Tartarië behandelen en vooral veel voelen/ervaren en afstemmen, in balans met de kennisuitwisseling. Er zullen verschillende interdimensionale transmissies/meditaties plaatsvinden om nog dieper bij jezelf te zijn en vrij te gaan reizen in de oervelden van Tartaria. Moge jouw oer-bewustzijn nog verder doorstromen. 
Je bent van harte welkom om deel te nemen. De Zooms zijn op donderdagavond 16 en vrijdagavond 17 juni 2022. Beide Zooms beginnen om 19:00u en eindigen rond 22:30u. De uitwisseling is 33 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard de opname. Mocht je niet live kunnen deelnemen is het ook mogelijk om de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 33 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail toesturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Een prachtige dag toegewenst en wie weet, tot dan.
Love, Nanco Immanuel