Telos: A Multidimensional Journey Into Mount Shasta

Dag geliefde mensen,

Op woensdagochtend 7 februari 2024 geef ik een nieuwe workshop via Zoom die zal gaan over het Telosiaanse bewustzijn. Telos, als één van de werelden van de Inner Earth, mag de komende tijden veel meer in het bewuste communicatieveld zijn met de schillen-wereld waarbinnen wij onszelf ervaren.

Tijdens deze Zoom gaan we heel gericht werken met het ontstaan van Telos en de reikwijdte/de blauwdruk van Mount Shasta, California, USA.
De Telosiaanse beschaving is een parallele 3-dimensionale samenleving in de Binnen Aarde. De Telosiaanse werkelijkheid is een soortgelijke grondstoffelijkheid als de werkelijkheid die wij hier ervaren, alleen hebben de Telosianen de functie om de de blauwdruk van Bron-Zijn, en de Geestescapaciteiten volledig te ontplooien binnen de aard van de materie. Zij zijn hoeders van een blauwdruk, een voorbeeld van hoe een 3e dimensie ervaring volledig bewust interdimensionaal en gevuld kan zijn. Deze ‘template’ houden zij open voor ons op Aarde. Het geheugen van een oorspronkelijke route van materialisatie van het geboorteveld, waar 1e en 2e Bron operationeel zijn.
Het is een blauwdruk/een gevoelsveld van volledig ‘SCHOON’ zijn, vrij van de oorzaak-gevolg werkelijkheid. Hoe je werkelijke bewustzijn te behouden terwijl de simulatoren van matrixen pogingen blijven doen om je onbewuste te ‘vangen’?

De Telosiaanse beschavingen zijn kinderen van verschillende Lyraanse en humanoide, universele ‘stammen’. De Telosianen zijn gecreeërd om een liefdevol counter-effect in werking te zetten terwijl vele bewustzijnsvelden vielen in een rad van dualistische interdimensionaliteit. Tijdens deze Zoom gaan we verschillende reizen maken in Telos en Mount Shasta om deze rewikdijte in onszelf te traceren. Hoe zijn de Telosianen ontstaan en hoe communiceren deze informatievoorzieningen met ons? En wat is de impact daarvan? Wat is hun functie binnen alles wat met de Aarde te maken heeft?
Hoe ziet Telos eruit? Hoe werkt het dagelijkse leven daar? Hoe staat Telos in verbinding tot ons hier, maar ook tot bv het kernkristal van de Aarde, Inner Earth en Agartha?
De Telos-werkelijkheid staat constant in contact met ons om de alchemistische formule die ons allemaal dient te materialiseren in alle lagen van 3-d interdimensionaal bewustzijn.
Wat kunnen wij hier praktisch met de reikwijdte van Telos?
Door middel van transmissies, bewuste reizen, afstemmingen, kennis-uitwisselingen zullen we naar dit prachtige, innerlijke Koninkrijk in onszelf afreizen. Een wereld van bewuste waardigheid en werkelijke afstemming met de natuur-tonen. Moge de blauwdruk van de aanwezigheid van ‘oorsprong’ zo voelbaar worden in 3D.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Wie weet tot dan.


Deze Zoom is op woensdagochtend 7 februari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:45u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël