Testimonials

Wat ik bijzonder waardeer aan Nanco’s werk is dat hij mensen onvoorwaardelijk lief heeft en hen te allen tijden in hun waarde laat. Hij schept een klimaat waarbinnen hij ieder uitnodigt zijn of haar eigen waarheid te vinden. Zijn levenswerk is zeer diepgaand en biedt een totaalplaatje m.b.t. verschillende realiteiten. Het heeft me geholpen om mezelf werkelijk te zien en erkennen in wie ik ben.

– J. van Arkel, IJsselstein


Wauw. Pfff: Nanco’s werk is van een ongekende diepte en veelzijdigheid. Ik ervaar Nanco als een uiterst humoristische en liefhebbende man, met een ongelimiteerde toegang tot kennis, alchemie en richtkracht. Zijn overzicht m.b.t. de geschiedenis van de galaxies en het bewustzijn in het algemeen ervaar ik als zeer omvattend. Nanco is voor mij de real deal met een hart van goud. Ik kan iedereen die er klaar voor is zijn werk van harte aanbevelen: Daarin ben je ervan verzekerd om een grote bewustzijnsverschuiving te ondergaan. 

J. uit Schiedam


‘Ik heb de workshops bij Nanco altijd enorm warm en diepgaand ervaren met elke keer weer een geweldige opbouw. Op persoonlijk niveau is Nanco feilloos in staat om te zien waar je staat en wat jouw sleutels in het geheel zijn. Dat gezien en erkend wordt wie je bent en wat je doet, gaf me veel zelfvertrouwen om nog bewuster te zijn wie ik ben’.

Juul van der Veen – Groningen
——

16 jaar geleden leerden Nanco en ik elkaar kennen. In de loop der jaren ben ik nog steeds dankbaar voor zijn aanwezigheid, ook al wonen we nu ver van elkaar af. Ik ervaar hem als een zeer humoristische aangename persoonlijkheid die tijdens zijn sessies zeer aanwezig en goed bereikbaar voor alle aanwezigen is met steeds weer geweldige nieuwe informatie.

Hans – Gent, België


Nanco is een warm en liefdevol Mens. De manier hoe Nanco zijn kennis uitdraagt in zijn (online) workshops is volledig gebaseerd op gelijkwaardigheid. Hij laat mij zien/voelen wie Ik Ben. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng voor wat er op dat moment in je leeft, waardoor ik mij erkent, gezien en gewaardeerd voel voor wie Ik Ben. En dat geeft mij wederom de ruimte die ik nodig heb, zodat ik kan zien en ervaren wie Ik zelf Ben, wat mijn kwaliteiten zijn.
En de humor… die mag absoluut niet ontbreken. Er is altijd ruimte om te lachen. Wat is het toch een feest om met jou op reis te zijn in deze wonderbaarlijke Tijden.

Bedankt voor het vertrouwen in mij. Bedankt voor jouw zijn.

Much love, your soulsister, Nina – Willemstad, Noord-Brabant


Nanco kan letterlijk je wereld op de kop zetten met zijn reading skills, liefdesbewustzijn, kosmische geestelijke reikwijdte en passie voor het multidimensionale bewustzijn in de mens. Hij weet om bijna alles wat we hier op Aarde geleerd hebben terug te draaien naar een eigen oorsprong perspectief. Zijn vermogen om verbanden te leggen tussen werkelijkheden is ongekend en feilloos. Nanco heeft me geholpen om te herinneren wat vrijheid is. Met zijn leeftijd en bekwaamheid is hij duidelijk een meester vanuit de nieuwe generatie(s). Oneindig veel dank, Nan.

– H. van de Velde – Amsterdam


Nanco Immanuel is een bron die elke keer weer nieuwe, toepasbare en actuele informatie geeft over de verhouding tussen deze en de oorspronkelijke realiteit. Middels woorden brengt hij zijn inzicht binnen die aansluit op het moment. Hij heeft een eigen taal die gewenning vereist maar die wel volledig is en dus worden alle aspecten meegenomen.Nanco geeft een hoop informatie maar je hebt zelf te bepalen wat je ermee wil of doet. Je bent ten aller tijd verantwoordelijk voor jezelf en je keuzes. 
Wij kennen Nanco al lang en wij zijn nog steeds elke keer verrast door zijn nieuwe inzichten, drang naar ontwikkeling en de warmte waarmee hij je meeneemt. Wij voelen ons “thuis” in het galactische hart en voor ons is het heel duidelijk geworden wie wij zijn en hoe wij ons verhouden binnen deze matrix. Keep up the good work!
Thales en Ingela – Flevoland


Wanneer ik Nanco’s energie voel en hem hoor spreken, weet ik dat de Nieuwe Tijd werkelijk is aangebroken. Hij helpt me herinneren dat we allemaal in essentie de nieuwe mens en de nieuwe aarde zijn.

– Anoniem – Friesland


Gigantisch veel geleerd van Nanco over het lezen en begrijpen van het leven, hoe woorden en namen gecodeerd zijn en duidelijk wordt wat een woord of naam werkelijk inhoudt, zodra je de codering begrijpt. Nanco’s readings zijn geweldig. Heel veel mooie en diepe inzichten over mijzelf ontvangen. Dat heeft heel veel verduidelijkt en ook om bepaalde processen aan te gaan. En het is altijd lachen met Nanco.

Patrick Scheers – Cuijk


Nanco is voor mij iemand die hier in deze realiteit iets on-gekends doet, iets zeldzaams. Hij her-innert je, dat om vrij te komen van de onbewuste velden, je dient te vertrekken van uit de kern, wel te verstaan je galactische oorsprong. 

Hij is in staat deze velden waar te nemen, te doorzien en ze zo vertalenderwijs hier te brengen. Zodat een ieder, op resonantie, er de vruchten van kan plukken en zijn of haar kern weer stapje voor stapje kan her-inneren, hier en nu!

Waar ik zo van geniet, is dat hij hiermee verder en dieper gaat dan de vele ”new age” leringen en religies.
Waar die vaak vaag blijven en limieten kennen, gaat hij terug naar de galactische oorsprong/kern.
De onderwerpen die belicht worden, kunnen nog al taai van stof zijn en betreffen vaak diepe schaduw stukken. Nanco behandelt ze met erkenning, vuur, humor en joy en belicht zo letterlijk de zwaarte die deze thematieken kennen. 

Nanco heeft mij tot in een immense diepte kunnen zien en mij daarin erkend en dat heeft mij, samen met zijn werk, heel erg veel gebracht in mijn zelf ont-wikkeling

Ik schrijf deze woorden neer met een enorm dankbaarheidsgevoel.

Blij dat jij hier bent broeder!

Hartengroet, Bryan – Gelderland


Nanco: Briljant, speels, passievol en fenomenaal diepgaand. Naast de diepgang van zijn werk voelt hij gewoon ook lekker als Nan; een maatje, en grote vriend van de mensheid. Iemand die het vermogen heeft om het geheugen van het galactische, planetaire en kosmische bewustzijn te belichten: De verschillende kanten: De essentie en de vallen in bewustzijn. Tevens hoe dit doorwerkt in onze psychologie. Hij heeft me geholpen om mijn eigen antwoorden en doorgangen te vinden in mezelf. Hierdoor ben ik in een raptempo in mijn kracht gekomen! Zo immens blij dat jij ook op Aarde bent. In L’akech.
Anoniem – Gelderland


Nanco heeft het talent om achter de werelden te kijken en te doorzien wat er daar weer achter speelt. Vanuit zijn bewustzijn en oorsprong vertaalt hij dat, zodat ik in staat ben onderscheid te maken en te voelen tussen wat werkelijk is en wat niet. Dat doet hij op verschillende bijzondere en liefdevolle manieren, altijd ruimschoots met de nodige humor. Nanco helpt mij om te groeien als mens, in verbinding te blijven met mezelf, met name in deze bijzondere tijden en dat ik hier steeds meer mezelf kan en mag zijn, zodat ik ook bij kan dragen 🌞.  

Ik ben blij dat je er BENT en dankbaar voor JOU!

Liesbeth – IJsselstein
———————————————-

Lieve Nanco,
Graag wil ik woorden geven aan wat jij voor mij betekent. Wat me diep raakt is je menselijkheid, openheid, puurheid en waarachtigheid in al je communicaties.Jij weet diepe waarheden en enorme complexe multidimensionale werkelijkheden te vertalen naar aardse woorden en beelden, waardoor t voor mij ook toegankelijk, werkbaar, begrijpelijk en soms ook ervaarbaar wordt. Door jouw unieke licht erop te schijnen open je zoveel! Je diepte en reikwijdte zijn echt ongekend. Ook weet je door alles heen een lichtheid te bewaren, die me hoopvol stemt in deze soms toch ook verwarrende en uitdagende tijden. Zo dankbaar dat onze paden elkaar kruisten! Prachtige lieve man, dankjewel, uit t diepst van m’n hart! ❤
Liefs ❤ Ilse, regio Eindhoven


Galactic Heart Centre betekent thuiskomen.
Nanco beschikt over zo’n fijngevoelige gave om de blauwdrukken helder aan te geven en toe te lichten. Het is indrukwekkend en uniek.

Na jaren persoonlijke/spirituele ontwikkeling, heb ik antwoorden op existentiële vragen. Dankzij de Zoom calls alsook de activatie/workshopdagen begrijp ik eindelijk wie we zijn als mens en hoe de wereld in elkaar steekt. De lens op mijn mens-& wereld beeld wordt alsmaar verscherpt.

Daarnaast wordt mijn bewustzijn gevoed in alle lagen. In de diepte, in de breedte, iedere sessie zorgt voor verruiming en werkt openend.

Ik voel me dankbaar om deel uit te maken van the family.

Dankjewel voor al jouw diepgaande inzichten en uitlezingen.
Dankjewel voor jouw humor en lichtheid in soms zware materie.
Jouw energie is aanstekelijk en maakt navigeren in deze tijden draaglijker.
Dankjewel ook om ons te herinneren dat we zelf toegang hebben, tot onze eigen krachtbron enerzijds (die doorheen ons mag stromen) en tot de wijsheid van onze eigen bibliotheek.

De waarde die je deelt is onbetaalbaar en ontzettend hard nodig in deze tijden.
You were born for these times.
En ik voel ook, hoe we vanuit Nederland en België nog meer verbinden en uitwisselen een krachtig veld neerzetten.
You are the initiator.
Keep on going, keep on flowing.

Heel veel liefs
Geraldine – Omgeving Leuven, België