The 2024 Blueprint: The Year of X

Dag lieve allemaal,

Het is bijna 2024. We betreden een totaal nieuwe ervaringszone binnen de oorsprong-en-matrix realiteiten. We gaan naar een volgend stadium van ons innerlijke bewustzijn. Ik vind het belangrijk om in het begin van het nieuwe kalenderjaar te beginnen met een bewuste uiteenzetting van de blauwdruk van het jaar. Op donderdagochtend 4 januari 2024 geef ik een online-workshop via Zoom om 2024 te belichten en samen heel bewust het veld neer te zetten voor deze verinnerlijkte blauwdruk!

2024 is het jaar van X. De 24 is de X in het alfabet. Ik noem 2024 het jaar van de alchemie van X: De alchemie van EXcalibur. Hierin wordt de innerlijke, interdimensionale betekenis van Excalibur blootgelegd. X staat bekend om de mysterie/mystieke dimensie. De dans van zichtbaar en onzichtbaar. Wie beheert het script en de betekenis van Order Out of Chaos? Wie beheert de werkelijke betekenis van EXodus?
X is een doorgang door de programma’s die geprogrammeerd zijn om onzichtbaar en operationeel te blijven door de menselijke, biologische bandbreedtes heen. X is waar wij werkelijk kunnen zien wat IS, en wat verborgen is gehouden in het onbewuste. Het is een vrije vlucht, een vrije reis door de 4e dimensie. X refereert ook naar het Andreas-Kruis, een oud-mind-control symbool die over de diepste menselijke waardigheid is heengebouwd, om mensen te laten twijfelen aan hun eigen gevoel en geestesgesteldheid.
X is een bewustzijn waarin ons thaedra-field, ofwel het werkelijke hartsbewustzijn zo krachtig wordt dat we tot in detail kunnen ervaren wie we werkelijk ZIJN en tegelijkertijd hoe de matrix is gesimuleerd.

Tijdens het jaar van X worden steeds meer mensen de ‘verborgen dimensie’. Mystiek is niet langer mystiek, maar een belichaamde uitdrukking van wat-is. De werkelijke directheid van Bron-ZIJN straalt ook in de dimensie waarin dit lichaam wordt gedroomd door het Demiurgische veld. Je zou dit ook wel het ‘onderlichaam’ kunnen noemen. De onderbuik in balans met de ‘solar plexus’, wat lang een ‘onneembare vesting’ was (zeker in de Westerse wereld) zal dit niet langer zijn. Het oorsprong-wezen zal ook deze informatievoorzieningen terug kunnen hacken, waardoor de immuniteit van het heelheidswezen, onafgescheiden, ervaren kan worden. Het is een volgende upgrade waarin we door de barrieres van slaven-DNA kunnen doorbreken, juist omdat we kunnen zien hoe ver slaven-DNA reikt en hoe het in elkaar zit, juist ook in de doorwerking in het praktische en maatschappelijke leven.

Dit bewustzijn sijpelt, druppelt en stroomt dusdanig door de matrix-lagen heen dat de Demiurgische simulator een poging gaat doen om de New World Order door te voeren. Een poging om de getekende contracten van o.a. de World Health Organisation, de EU, de BIS, de WEF, de NAVO etc te verzegelen.

Tijdens deze Zoom gaan we X ontleden en een begin maken om de werkelijke kosmische alchemie te ervaren van Excalibur. Wat wordt er nu werkelijk bedoeld met de benodigde puurheid om het Zwaard Excalibur uit de steen te trekken en te gebruiken voor het werkelijke Konings/Koninginschap?

Het dossier X mag heel bewust geopend worden, gevoeld, ervaren, aangeraakt. Heel bewust gaan we onze ruimte innemen, het landingsgestel uitklappen zodat we volledig staan, hier op Aarde, in 3D met de gemachtigdheid van een Bron/heelheidswezen. Jij bent een prachtig wezen van puur, allesomvattend licht.
Wie weet, tot dan.

Deze Zoom is op donderdagochtend 4 januari 2024. De zoom is van 10:00u t/m 12:45u. De uitwisseling is 12 euro per deelnemer. De uitwisseling is per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 12 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël