The 7:7 Master Key: De Ochtend-afstemming

Dag lieve mensen,

Al een paar dagen voel ik heel sterk dat de 7:7 van dit jaar een afstemming is om het leven in het oorspronkelijke heelheidsveld te stabiliseren. Het vermogen om de ‘synchroniciteits-sleutels’ weer heel bewust op AAN te zetten. In het engels: The synchronicity keys’. We gaan hierin het bewustzijn dat zich hier ervaart, in deze fysieke lichamen, afstemmen op de ingangen in de 7e wereld. Het in beheer nemen van jouw eigen toegang tot deze 7e wereld en alles wat er daadwerkelijk aanwezig is achter het programma van het nummer 7. De 7e wereld is de volledige ervaring en toegang tot het leven in je eigen synchroniciteit. Het is de trilling waarbinnen het zielenbewustzijn ervaart en weet dat het één is met Bron, dat het Bron is. Dit is een ongelimiteerde toegang tot de samenval van je kernidentiteit en creatie. Het is het leven in een onuitputtelijke Bron. In een gezonde 7e wereld ben je de Bron van een stroom die is, en niet onderbroken kan worden.
Tijdens deze Zoom gaan we bewust werken met de oorspronkelijke, innerlijke alchemie van de eenhoorn en het witte paard om de vrije reis te maken in jouw 7e domein om te zien/voelen hoe ver dit werkelijk gaat. Hoe dichtbij je bij jezelf bent. En zelfs het woord ‘dichtbij jezelf’ valt weg. Dichtbij refereert aan een zwarte kubus ervaring. Jij bent jezelf voorbij iedere vorm van voorgeprogrammeerde oriëntatie. Ik neem je via een balans van kennisuitwisseling, afstemming en een uitgebreide geleide energietransmissie mee naar je eigen bibliotheek waarin de 7 volledig bewust en zichtbaar is. Hierin gaan we ook ervaren wat de eenhoorn (unicorn) en het witte paard werkelijk zijn en voor jou kunnen betekenen. Dit zijn oerkrachten in je eigen bewustzijn die jou stabiel houden tijdens jouw reis door de 7e wereld, waar je één bent met alle gelaagdheden van creation. Dit zijn de krachten die reiken voorbij voorgeprogrammeerde zwarte kubus ruimte en dichtbij en ver weg, of dichtbij en afstand. Het is een bewuste aanwezigheid en ‘wederkeer’ naar jouw Bron-ervaring.
De functie van de ochtendsessie/afstemming is het voelbaar en werkelijk zichtbaar maken van jouw volle aanwezigheid/toegang tot het 7e domein. We gaan heerlijk de diepte in.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.
De ochtendsessie op donderdag 7 juli begint om 10:00u en eindigt rond 11:45 uur. Inloggen kan vanaf 9:50u. De uitwisseling is 7,70 euro per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 7,70 euro. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan!
Love, Nanco