The 7:7 Master Key: The Golden Synchronicity Formula

Lieve mensen, dit is de avondzoom van de 7:7 van dit jaar. Dit is een op zichzelf staande Zoom, die natuurlijk wel direct gelinkt is aan de ochtendzoom. Deze is los te volgen.
Tijdens deze avondzoom gaan we verder in op de werkzaamheid van de alchemie ‘achter het getal 7’. Daadwerkelijk ervaren hoe de creatie IS vanuit het innerlijke heelheidsveld. We gaan ervaren hoe het is achter de voorgeprogrammeerde concepten van deze wereld, om onszelf inzage te geven over het ontstaan van GOUD. Deze avond zal gaan over GOLD. Gold begint met een G, wat een referentie is naar de 7e letter van het alfabet. Er is een ingang in jouw eigen interdimensionale veld waarbinnen jij het ontstaansveld van GOUD kan betreden. De gouden alchemie waarin alles aanwezig is wat je bent en dient te weten over goud. Het is de ervaring, de vertaalslag van wat creatie feitelijk is. Goud is het volledig op waarde schatten van jouw eigen creatie, de geest waarbinnen jij bent geschapen. Het is het onbevlekte veld van zelfliefde/Bronliefde voor jezelf en het leven in trillingsvelden waarin creatie is. Alle werelden hebben een vol geestpotentieel. Waar is iets voor gecreëerd? We mogen leven in de Geest van wat de werkelijke ervaring/betekenis is van leven. De Geest der bewuste motivaties. Het is de diepste liefde die een wezen voor zichzelf kan ervaren, voorbij de werkelijkheden van afstand. Goud kent een lange intergalactische geschiedenis en haar bibliotheek mag ontsluiten. Tijdens deze Zoom gaan we onze eigen identiteit/synchroniciteit weer beleven. Ons eigen domein betreden van goud, als geboorterecht. We gaan weer uiteenzetten vanuit onbevlektheid, gewoonweg ‘opnieuw beginnen’. We gaan een wereld binnen waarin we volledige inzage krijgen over het hacken/framen van het gouden hologram, wiens schaduw-krachtenveld is gecenterered in de Sixtijnse Kapel (The Sistine Chapel), ofwel in de Vaticaanse domeinen. Door initiatiekracht en inzage in de gestolen alchemie kunnen we onszelf weer heel bewust als heel, als één ervaren in relatie tot goud. We gaan de werkelijke betekenis in van de Sistine Chapel en van de betekenis van Michelangelo’s ‘De Schepping van Adam’ (1508-1512). (zie het plaatje boven deze tekst). Dit is een zeer centrale codering binnen de Renaissance, ofwel de innerlijke wedergeboorte. We gaan verschillende dieptes hiervan ervaren. Het is een alchemistisch meesterwerk in onszelf. Hierin gaan we de relatie met onszelf en het ontstaan van de gouden bibliotheek betreden.
Tijdens de balans tussen kennisuitwisseling en 2 transmissies (een korte en een lange) gaan we de 7:7 formule heel bewust op AAN zetten.
Wat heerlijk dat we deze werelden aan gaan raken.
Ik kijk er enorm naar uit. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
Deze avondzoom is op donderdagavond 7 juli 2022. We beginnen om 19:15 uur en we eindigen om 22:00u. De uitwisseling is 11,77 per deelnemer. Iedere live deelnemer krijgt ook standaard de opname. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11,77 euro. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via het Telegram forum. Na opgave zal ik zsm een praktische mail versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Wie weet tot dan.
Hele fijne dag toegewenst.
With love, Nanco Immanuël