The 9:9 Code: A North Pole/Norway/Spitsbergen Alignment

Hallo lieve mensen,

Tijdens de 9:9 Code op zaterdagavond 9 september 2023 geef ik een uitgebreide transmissie meditatie/bekrachtiging van een uur om meer kennis te maken met de oorspronkelijke Nordics, in hun niet-gevallen versies. Deze poortwachters van oorspronkelijk Orion hebben verschillende communicatiekanalen met ons en Planeet Aarde. Hierin staat Noorwegen centraal, samen met de North Pole. Noorwegen is het bewust reizen door Orion. Noorwegen staat symbool voor jouw oorspronkelijke, unieke weg lopen, alle zijpaden doorziend. Helemaal jouw blauwdruk ZIJN, jouw blauwdruk leven, afgestemd op het veld, het Noorder-Kompas. Hierin trilt het bewustzijn van de Natuurrijken zo hoog dat het de meest subtiele beinvloedingen van de ‘oorspronkelijke weg’ kan traceren.
Tijdens deze transmissie gaan we de code van Spitsbergen in onszelf leren kennen. Het meest Noorderlijke stuk Noorwegen, ver afliggend van het ‘vasteland’. Het land van ijsberen en ongerepte natuur en ijskou. Spitsbergen is als een volle afstemming op de reikwijdte van de oorspronkelijke Nordics. Het is de inlogcode om de Nordics essentie en betekenis in je eigen geboortekanaal te herkennen.

Tijdens deze prachtige, interdimensionale reis vanuit het heelheidswezen gaan we de blauwdruk van Noorwegen en de Noordpool bewust ervaren en in beweging brengen. Jij mag deze realm van je eigen bewustzijn nog veel voelen en beter kennen, afgestemd op jouw oorspronkelijke ‘weg’, vanuit een intact navigatiesysteem. Noorwegen in jou, als een totaal eigen universum, zo op zichzelf/haarzelf staand, in afstemming.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.Deze Zoom is op zaterdagavond 9 september 2023. De zoom is van 19:15u t/m 20:20u. De uitwisseling is 6,99 euro per deelnemer, niet per schermpje. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 6,99 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël