The Aethians: Mastering the Netherlands/United Kingdom Lineage

Dag lieve mensen,

Op zondagavond 10 juli en woensdagochtend 13 juli 2022 geef ik een 2-voudig Zoom traject over de Aethian civilisaties, en een verdiepingsslag in de Nederlandse/engelse blauwdrukken. Deze thema’s zijn volledig interconnected en vormen een belangrijke afstemming en doorgang door dit matrix-model.
De oorspronkelijke aethian civilisaties heb ik ervaren als heel speels en allesomvattend. De Aethians zijn de hoeders van de ether en alles wat de ether in essentie is. Zij leven binnen de Kronieken van de Ether. De ether is wat in ons, en door alles heen het oorspronkelijke gevoelsveld symboliseert van wezens. Het volledig in het veld zijn en voelen dat je Bron bent. De Aethians zijn de grondleggers van de infrastructuur van de ether, die ze in eonen van ervaring met vele andere civilisaties hebben gedeeld. In verschillende sferen hebben de Aethians, ook in co-creatie met andere ET rassen geëxperimenteerd wat je allemaal kunt doen met de ether. In de vallen van bewustzijn is daar van alles in gebeurd, waardoor de ether database is gehackt en voor andere doeleinden is ingezet. De ether is de essentie van subtiliteit, de kern van verfijning en het voelen in de meest verfijnde, dubbe bedradingen. Signalen ervaren en onderscheppen, signalen opvangen. De ether is een wereld an sich. Momenteel zijn wij aanwezig als mensheid in een matrix met voorgeprogrammeerde ether-frequenties. Tijdens deze Zoom gaan we verschillende lijnen ervaren tussen onszelf en de Aethian civilisaties. Hoe liggen de lijnen, de werkelijke verbindingen? Wat is er gebeurd in de verschillende sferen? Welke signalen zijn er aanwezig die ik mogelijk ook onbewust, subliminaal, op kan pikken en welke invloed heeft het? We zullen de heelheidscodes en de verschillende gezichten van de mens-Aethian verbinding gaan ontdekken. De EN/EN factor. Nederland en Engeland dragen een unieke symbiotische verbinding (de gezonde en ongezonde versies) tussen de mens/aethian connecties. Hier ligt het centrale geheugen van een wereld voorbij onze voorgeprogrammeerde tijd-ruimte. Afstemmingen waarbinnen wij in onszelf naarbinnen kunnen gaan om de Kronieken van de Ether te voelen en doorzien. In de Engeland/Nederland verbinding is het geheugen aanwezig van de invoegingen, de ruis binnen de ether, waardoor we de ingang in de Bron van ether net niet meer aan kunnen klikken in het fysieke lichaam. Tijdens deze Zoom gaan we ervaren hoe ver onze kracht reikt wanneer we de Bron van ether weer in onszelf gaan leven. Hoe kun je er ‘weer’ in aanwezig zijn en deze kracht behouden? Wat zijn de capaciteiten van de Aethians? Hoe ver reikt hun beeinvloeding van ons ervaringsveld?
We zullen bewust werken met de verborgen geschiedenis van Nederland en Engeland, waar Willem van Oranje, Willem III en Michiel de Ruyter een belangrijke rol spelen. Hierin zullen we verschillende Nederlandse en Engelse blauwdrukken meenemen, zoals Zeeland, Vlissingen, Delft, Rotterdam, Stonehenge, London, Suffolk. We zullen ingaan op de Zee-oorlogen op de Noordzee tussen Nederland en Engeland. Hoe ver reiken deze krachten nu werkelijk? En hoe kunnen we dmv het doorzien van dit terugkeren naar onze eigen ingang in de ether-bibliotheek? Hoe kunnen we een motor aanzetten, een kracht aanzetten, die in ons in staat stelt om alles wat in de ether is te zien? Het heeft te maken met onszelf heel serieus nemen, onszelf volledig op waarde schatten door volledig te kunnen vrijmaken, doorzien en communiceren wat er werkelijk wordt gevoeld. We gaan heel gericht en vanuit nieuwe diepte de innerlijke ether herscheppen. Het is de tijd om ‘het’ te pakken.
Tijdens de Zoom zal er veel gevoeld worden, veel praktische vertaling worden gegeven aan diepgewortelde bewustzijnsvelden. We gaan verschillende transmissies doen om onze innerlijke oorspronkelijke mens-aethian connectie te herbalanceren en bekrachtigen.  We beginnen zondagavond 10 juli 2022 om 19:00u en het eindigt rond 22:30 uur. De tweede Zoom is op woensdagochtend 13 juli 2022 om 10.00u tot 13:20u. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuël