The Agartha Intensive: Ascended Master/Alliance Training

Hoi lieve mensen,
Yes, wat ontzettend fijn en gaaf om dit nieuwe 2-voudige traject aan te kondigen. Op donderdagavond 14 en zaterdagavond 16 juli 2022 gaat het nieuwe Zoom-traject over AGARTHA en de reikwijdte van de Agarthianen, als hoeders van één van de domeinen van de Inner Earth, en ook hoeders en vertalers voor de Arische schil waarbinnen wij ons momenteel begeven. Wij begeven ons in een uniek domein binnen een veel grotere Aarde. De Agarthianen houden het veld openen zodat wij vanuit pure afstemming de Inner Earth frequenties kunnen geleiden, communiceren en belichamen. De Inner Earth is onze kwaliteit om vanuit het heelheidswezen dat we zijn de Aarde te betreden. Het is het domein van de innerlijke wereld en het veld waarbinnen wij van binnenuit aan kunnen vliegen in onze innerlijke wereld en de innerlijke kern van het kernkristal van Terra Gaia. De Agarthianen zijn de oorspronkelijke ‘wachters’ die vanuit het veld ervoor zorgen dat wij ons heelheidswezen daadwerkelijk hier op Aarde, in de Aarde en naar de Aarde kunnen geleiden. Eigenlijk is dit één moment die trilt voorbij de bovenstaande woorden. De Agarthianen zijn gecreëerd als kinderen van verschillende humanoide en natuurwezen elders, waaronder de elven, om het werkelijke creatiepotentieel door te laten stromen in de frequentiezones waarbinnen wij onszelf ervaren. Deze krachten houden het veld open voor ons zodat wij realiseren dat ook wij hen zijn, en bevoegd zijn om werkelijk vanuit de oorspronkelijke route Hier-en-Nu te zijn. Het is de grote pomp van creatiekracht en heelheidsbewustzijn. De Agarthianen zijn eigenlijk geleidende wezens, transmitters met hele specifieke DNA-informatie-archieven, die de functie hebben om de brug te slaan tussen Terra Gaia en de verschillende lagen van de Aarde. Er is een innerlijk bewustzijn om vanuit ons hart, vanuit binnenin onszelf vrij te kunnen reizen in de verschillende lagen van de Aarde, Terra Gaia, Tara en nog meer paralelle Aardes. Het betreden van jouw Agarthiaanse Bibliotheek biedt meer feeling, inzicht en overzicht van hoe dit werkt. Het aanwezig zijn in deze informatie-archieven van jezelf geeft een grootschalig inzicht over onze gevoelsvelden en over wat de Inner Earth in onszelf nu werkelijk is. We mogen hier vanuit vrijheid volledig zijn, ook in dit fragment van de Aarde waarbinnen wij onszelf ervaren. Wij zijn de doorgang door dit geprogrammeerde lens-zicht.
De Agarthianen hebben tevens een functie om de bouwstenen van deze matrix-Aarde-schil waar wij vertoeven, bloot te leggen. Hoe zit het in elkaar in relatie tot de gehele matrix? En hoe kun je een krachtenveld, morfogenetisch veld opbouwen die ervoor zorgt dat jouw heelheidsbewustzijn hier kan zijn? De Agarthianen weten alles over de verdedigingsschillen die zijn ingebouwd in en naar de zone van de Aarde toe waar wij nu ervaren. Hoe zit deze gelaagdheid in elkaar?
Tijdens deze Zooms gaan we onze innerlijke Agartha-bibliotheek binnen om te ervaren wat het in jou is, en welke impact het heeft op alles-wie-jij-bent. De Agarthianen houden het veld open zodat de werkelijke creatiekracht benut wordt. Het is het veld waarbinnen jij verschillende stadia van ‘ascended master’ bewustzijn in jezelf kunt voelen en ervaren. We gaan een diepgaande innerlijke ontmoeting in met het communicatiesysteem van Agartha, waardoor we onszelf veel meer kunnen ervaren in het Inner Earth veld, daar waar jij aanwezig bent in het veld van mogelijkheden. Wanneer jij hier holografisch bent, binnen jouw bewustzijn is er zicht op de vrije creatiestroom die ook hier-en-nu is. Het is een oorspronkelijke val in de verschillende lagen van Terra Gaia. Het is jouw toegang tot de daadwerkelijke, innerlijke kernkristal ervaring, waarbinnen jouw zelfgerealiseerde zelf IS en door de lineaire cyclus heel bewust wordt ‘opgebouwd’. We gaan de Inner Earth dieper leren kennen en veel meer in alignment zijn met de innerlijke alchemie van Agartha is. Hierdoor kun je nog meer in je kracht staan en nog realistischer nschatten wat de daadwerkelijke impact is van jouw aanwezigheid. Zoveel meer op Aarde zijn, helemaal jezelf, jouw vrije geboorte en doorstroming! Je bent van harte welkom om deel te nemen. Samen zijn we de vessels of Inner Earth empowerment! De feeling van het eenheidsveld in jezelf en de Alliantie gaat weer naar nieuwe dieptes.

De Zooms zijn op donderdagavond 14 en zaterdagavond 16 juli 2022. De Zooms beginnen beiden om 19:00 uur en eindigen om 22:30 uur. De uitwisseling is 30 euro per deelnemer (voor het gehele traject). Iedere live deelnemer krijgt standaard ook de opnames. Mocht je niet live deel kunnen nemen is het tevens mogelijk de opnames aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is ook 30 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na opgave zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden. Wie weet, tot dan!
With love, Nanco Immanuël