The Amsterdam-Rotterdam Formula

Dag lieve, mooie mensen,

Op zondagochtend 22 januari 2023 geef ik een kortere Zoom over de centrale krachtlijn van het Nederlandse DNA, de rode-draad die recht dient te staan zodat de oorspronkelijke lichtcontouren door de ruggegraat heen kunnen bewegen, Het is het veld waarin de Nederlandse zender-ontvanger kracht recht staan. Bewustzijn communiceert direct vanuit en met bewustzijn. De directe communicatielijn die nodig is zodat de Nederlandse DNA-bibliotheek volledig ontvangen en gegeven van worden aan onszelf. Vanuit onszelf, naar onszelf. Deze kwaliteiten en informatievoorzieningen zijn in ons aanwezig, in relatie tot het geheugen van Amsterdam-Rotterdam. De 010-020 lijn, de 020-010. Wanneer deze frequentiegolven en alchemistische werkelijkheden vanuit vol bewustzijn ‘in elkaar klikken’ is er het behoud van aandacht en volledige aanwezigheid. Een ruggegraat kracht die nodig is om de de blauwdruk van Nederland te kunnen leven en de werkelijke intergalactische geschiedenis van het Nederlandse slaven DNA te kunnen doorzien, in jezelf en binnen het veld. Dit zorgt voor een ontvangende en doorstotende kracht waarin je er recht doorheen kunt ‘varen’, vanuit het overkoepelende bewustzijn die daarvoor bevoegd is. Amsterdam-Rotterdam, een doorgang door het Nederlandse afweersysteem. Ongeveer 1 op de 5 Nederlanders woont in de agglomeratie van deze gebieden. Dit betekent dat de concentratie van energie gigantisch is.

Tijdens deze Zoom neem ik je mee op reis naar de formule in jezelf, om de alchemistische betekenis van de Amsterdam-Rotterdam lijn te traceren. Hoe liggen de verbindingslijnen en hoe passen deze blauwdrukken in elkaar? Hoe valt het in jou?
Amsterdam is de geesthoeder waarin de blauwdruk, de functie van het Nederlands DNA werkelijk geboorte krijgt, gestalte krijgt. Rotterdam is de stemvork, de reikwijdte waarin je open kunt staan op jezelf te ontvangen, in de werkelijke interconnectedness, en de connecting de dots in het Nederlandse DNA. Er zijn waterformules die de steden met elkaar verbinden. De vaarroute Amsterdam-Rotterdam gaat o.a. via het Amsterdam-Rijnkanaal, het Lekkanaal en de Lek. Wat communiceert de Lek en het kanaal? Welk lek? Wat gebeurt hier werkelijk voorbij de simulatie van beelden van water en 3d infrastructuur? Waar dient de aandacht werkelijk te zijn?
We gaan verschillende drukpunten in het innerlijke Amsterdam en Rotterdam indrukken die de lichtcontouren opbouwen voor de ruggegraat, ofwel de stabiliteit die nodig is om de openheid van het innerlijke Nederlandse DNA te behouden, te bewegen en daardoor de bewustzijnslijnen te kunnen volgen en doorzien? De bedoeling is om de verborgen routes te volgen, recht door het slaven DNA, waardoor het werkelijke voelen ‘wederkeert’. Een vermogen om al de verloren energie op te sporen door de tijdslijnen heen. Letterlijk de LEK in energie, waardoor het werkelijke behoud hier kan blijven. De precise, correcte informatievoorzieningen die nodig zijn zodat de werkelijke blauwdruk manifest gemaakt kan worden, in volledige vrijheid. Een rechte lijn van pure, geintegreerde levenskracht die het slavernij DNA binnengaat om het reset knopje in te drukken. Heelheid te zijn, heelheid te brengen in de lagen die het nog niet kunnen voelen. De rode draad van vrijheid op innerlijke wereldniveau. De basis van werkelijke vrijheid en leven waar we hier werkelijk voor zijn (gekomen). Het rood-wit-blauw, of blauw-wit-rood.
Vanuit afstemming, meditatie/transmissies en informatie-uitwisselingen neem ik je graag mee naar deze centrale innerlijke krachtlijn voor de realisatie van de Nederlandse blauwdruk. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

De Zoom is op zondagochtend 22 januari 2023. De zoom is van 10:00u t/m 12:30u. De uitwisseling is 11 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 11 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com of via Telegram. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël