The Analog Time-Experience

Dag lieve allemaal,

Aanstaande donderdagavond 31 augustus 2023 geef ik de laatste Zoom-workshop van de maand augustus 2023. Deze avond zal gaan over de Analoge Tijd vanuit een interdimensionaal perspectief. We gaan hierin verschillende reikwijdtes in van ons eigen bewustzijn om het concept ‘tijd’ te zien en op verschillende manieren te (her)beleven.
Wanneer we het Aardse hologram als geheel zien, zijn er talloze bewustzijnsvelden die invloed uitoefenen op hoe wij tijd ervaren. Je zou onze waarneming van tijd als een pakketje uit kunnen pakken, en daarin zou je terecht komen in een oneindig web binnen de Kosmische Geest. Letterlijk een beweging, een groot draaiwerk van werelden, constellaties, allianties, afslagen die zijn genomen en nog zoveel meer.
De vraag is: Wat is tijd nu eigenlijk? Dit is misschien wel één van de grootste vraagtekens binnen de fysieke ervaring van de wereld waarbinnen wij onszelf ervaren.
Hoe kun je vanuit één momentum van awakening jezelf direct terugplaatsen in jouw Analoge Bibliotheek omtrent Tijd? Hoe kun je symbolisch gezien in je vingers knippen en vanuit jezelf uit deze voorgeprogrammeerde tijdservaring bewegen?

We gaan tijdens deze Zoom veel voelen, nog meer op de stoel zitten van de waarnemer om verschillende lagen van Analoge Tijd en ingevoegde tijd(slijnen) te zien. Hoe werkt het concept door in je leven? Hoe kun je vanuit volledig bewustzijn, zonder het vast te grijpen, toch werkelijk grip krijgen op dit ‘ongrijpbare concept/thema’? Tijd heeft veel verschillende betekenissen en gezichten en is eigenlijk de Bron van alle neutraliteit. Wat is er dan gebeurd met het concept tijd dat we op Aarde het soms als een tekort ervaren, als gelimiteerd? Wat is er gebeurd in ons universum dat wij er zo mee kunnen stoeien? Hoe werkt Analoge/Quantum Tijd bv in relatie tot de Gregoriaanse kalender? Wat hebben verschillende mind-control groeperingen nu precies gedaan via Paus Gregorius de 13e, bij de invoering van deze Gregoriaanse Tijd? Hoe werkt het 24-7 rad waarbinnen wij onszelf ervaren? Hoe ver gaat deze tijdsmatrix? Wanneer je tijd ook als een spiraal kunt zien. Waar loopt de Gregoriaanse tijdslijn dan? Wat is de Bron? Waar lopen we synchroon mee? Waar komt Gregoriaanse tijd vandaan en waar komt het uit? En hoe kan de waarnemer vanuit NU deze bandbreedte doorzien zodat je echt jouw tijdslijn ervaart, wetend wat dat betekent?
Deze workshop via Zoom is een bekrachtiging van jouw bewustzijn rondom tijd. Je mag heel bewust aanwezig zijn in jouw Analoge Tijdslijn, waarbinnen jij zelf bewust het beheer hebt over de betekenis van Tijd. Hierdoor wordt het makkelijker om keuzes te maken, en is het gevoel aanwezig van wat het werkelijk betekent om op/in jouw unieken tijdslijn te zijn. Hoe werkt dit nu precies, puur vanuit het Quantum-veld? Dit is ook een oorspronkelijk gevoel, een unieke ‘touch’, waarbinnen jij jezelf herkent.
Vanuit meditaties/transmissies, bekrachtigingen, een oefening en kennisuitwisseling zullen we naar nieuwe dieptes gaan rondom tijd, voelen en waarneming.
Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Deze Zoom is op donderdagavond 31 augustus 2023. De zoom is van 19:00u t/m 22:10u. De uitwisseling is 13 euro per deelnemer. Mocht je niet live deel kunnen nemen, is het tevens mogelijk om de opname aan te vragen. De uitwisseling hiervoor is tevens 13 euro per deelnemer. Je kunt je opgeven via galacticheartcentre@yahoo.com. Na aanmelding zal ik zsm een praktisch mailtje versturen met de benodigde informatie. Voel je aub vrij om deze tekst door te sturen aan eventuele geinteresseerden.
Hele fijne dag toegewenst..
With love, Nanco Immanuël